הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל "ארוך"

• פותח/ת השרשור FB33
  • פורסם בתאריך

FB33

משתמש מתחיל
253
1
נק' מוניטין:
2
253
1
עוד כחודש אני נכנס לסייקל של 16 שבועות ויש לי כמה דברים שהייתי רוצה לוודא לפני
הסייקל הולך להיות מורכב מ:
500 מ"ג טסט אנתת בשבוע [מחולק לשתי זריקות]
400 מ"ג בולדנון בשבוע [מחולק לשתי זריקות]

עכשיו-האם אני משלב את הכוריגון באותו אופן קלאסי [500 יחב"ל בזריקה שבועית אחת] ? כי זכור לי שאחד הראשים פה [אני חושב שעדי] אמר שבסייקלים ארוכים לא משלבים כוריגון [ואולי זה בכלל לא נחשב לסייקל ארוך ואופן השימוש הוא רגיל] -אשמח להבהרה

בנוסף-אני צריך למנוע ארומטיזציה ע"מ להמנע מספיחת נוזלים [ממש קריטי לי להמנע מכך-ולא רק בקטע האסטתי]
חשבתי על ארימדקס אך אם יש תחליף זול וזמין בשוק אשמח לשמוע עליו [פרווירון לא ממתן ברמה מספקת את העליה בנוזלים]
במידה ואין תחליף כזה-מה אופן השימוש בארימדקס בסייקל שכזה? והאם אני צריך לצפות באמת לעליה ממש מינורית בנוזלים?

ולסיום-איך מבצעים PCT יעיל כדי להתאושש באופן מספק ויחסית מהיר מסייקל שכזה? האם לדבוק בשיטה הקלאסית [כמו שמפורט באתר
שבועיים ראשונים:
100 מ"ג כלומיד+40 מ"ג נולבדקס
שבועיים אחרונים:
50 מ"ג כלומיד+20 מ"ג נולבדקס]
או שבסייקל כזה אצטרך לעשות פרוטוקול אחר?
אשמח לשמוע כמה שיותר דעות מניסיון ידע וכו' ...מכל מלמדיי הסכלתי [חוץ מהטמבלים ממש 😃
תודה רבה!

וואי וואי איך שאתה מסתבך,
מה הבעיה ב :
1-12 500 מ"ג טסט'
1-10 בולדנון 400 מ"ג
12-16 Test taparing מקוצר שכולל 100 מ"ג טסט' בשבוע -(עדיין תתאושש מצויין ויהיה לך כח - לפחות ככה זה אצלי)
12-15 אפשר לחזק בפרווירון 3-2 כדורים ליום
לאורך הסייקל HCG 500 יחידות פעם בשבועיים.(האמת שפה אני לא בטוח כי יש כל מני שיטות לקחת HCG בסייקל ארוך , אז או 500 פעם בשבועיים או 500 לשבוע מחולק ל 250 כל זריקה)
אופציה נוספת "לחיזוק" לפני האימון היא לקחת אפדרין
1-16 טמוקסי 20 מ"ג
PCT
תתחיל משבוע 20 או 21 בזריקת טריפטורלין 0.1 ותמשיך בכלומיד וטמוקסי לפי הפרוטוקול.

מאחר וכפי שרשמת כי אתה לא לוקח את הסייקל למטרת פיתוח הגוף, נכון שאולי בשבוע ה 8 או 9 תגיע למילוי הפונציאל הגדילה אבל שאר "התופעות" הטובות של התאוששות מהירה , אנרגיה וכו' ימשיכו.

שזה מה שחשבתי והתייעצתי לגביו
אבל משום מה כולם נגד למשוך מעבר לשבוע 10
1. יש רצוי ויש מצוי, וכאן אתה משלב בין היעילות של החומרים לבין הזמן שאתה אמור להיות בשיא שלך.
2.לא ראיתי שיש כזאת התנגדות למשוך ל 12 שבועות , כשדיברת על 16 שבועות אז היו יותר קולות שזזה ארוך מדי , ובצדק.
3.אני לא רואה שום בעיה למשוך את הסייקל ל 12 שבועות. ובטח שהמטרה לך שונה משאר המתאמנים כאן.
אם זה היה הסייקל הראשון שני שלך 12 שבועות זה באמת ארוך מדי , אבל זה לא המצב, נכון?
4.ובנוסף אתה מבצע TEST TAPARING שבעצם יביא להתאוששות ושמירת התוצאות לטווח הארוך.

מקווה שעזרתי

אני אתקע גם מבחינת ההתאוששות? ושאר הדברים שהזכרתי?

500 טסט זה לא הרבה
כן! בקיצור אחי לא יעיל אחי 16 שבועות..אתה לא רוצה להסביר מה המטרות שלך ומה הזסיבה שבגינה אתה רוצה לעשות סייקל כל כך ארוך...אז גם קשה להתייחס ספציפית..אבל 16 שבועות תהיה לך בעיה להתאושש וגם אתה תגיע לנקודה שהסייקל יאבד מהיעילות שלו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית