עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל הדגשתי שחיפשתי מידע בכל האינטרנט ולא מצאתי! ישבתי קראתי חצי מהעמוד עליו בויקיפדיה כולל כל המלחמות אבל לא כתוב כלום לגבי עתיקות או שהוא שכב עם מלא נשים וצעירות..
אז תקרא את כל העמודאבל הדגשתי שחיפשתי מידע בכל האינטרנט ולא מצאתי!
נראה לך שיש לי כוח וזמן לקרוא את כל העמוד? קראתי חצי ממנו, כתבתי "עתיקות" בחיפוש של הדפדפן ו"בגידות", לא מצא את מילות המפתח אז באתי לשאול.אז תקרא את כל העמוד
קראת את החלק ? - אישיותו וחייו הפרטיים
"שיצא לחפור באופן לא חוקי אתר ארכאולוגי בשטחים" "חייו האישיים היו סוערים לא פחות. מספר מערכות יחסים עם נשים, שניהל במקביל לחיי נישואיו לרות דיין, נחשפו ויצרו שערוריות זוטא."
נראה לך שיש לי כוח וזמן לקרוא את כל העמוד? קראתי חצי ממנו, כתבתי "עתיקות" בחיפוש של הדפדפן ו"בגידות", לא מצא את מילות המפתח אז באתי לשאול.
עצלן לא היה קורא אפילו פסקה אחת, אני לעומת זאת קראתי חצי עמוד; כנס לעמוד ותראה מה האורך שלו.שמתי לב מה היה פה.... באת לרשום "מצטער אחי, אני עצלן ואני מודה לך שהעמדת אותי על טעותי והבאת בפני את המידע שחיפשתי", אבל התבלבלו לך האותיות במקלדת ויצא לך השטות הזאת....
יפה ואין שום נושא בשם "גניבת העתיקות", "שערוריות", "בגידותיו" או משהו בסגנון.. ישבתי לקרוא את כל הפאקינג מלחמות כי היה כתוב שבזמן המלחמה הוא היה שוכב עם נשותיהם של החיילים, ולא מצאתי את זה. מסתבר שזה עמוק בתוך "חייו הפרטיים".לשם כך נועד תוכן העניינים ידידי היקר, שנמצא בחצי הראשון של העמוד BTW
אתה ממשיך להוכיח כאן כמה אתה מבריק...נראה לך שיש לי כוח וזמן לקרוא את כל העמוד? קראתי חצי ממנו, כתבתי "עתיקות" בחיפוש של הדפדפן ו"בגידות", לא מצא את מילות המפתח אז באתי לשאול.
סתום ת'פה כבר, תעשה טובה.אתה ממשיך להוכיח כאן כמה אתה מבריק...
שים לב איזה סוציומט אתה! פותח אשכול בשביל שיחפשו בשבילך בגלל שאין לך כוח לקרוא את כל העמוד...סתום ת'פה כבר, תעשה טובה.
עליתם על העצבים, שואל שאלה וכושלרבאק אל תשלחו אותי לחפש אותה, אחרת לא הייתי שואל אותה. לא טוב לך? אין לך תשובה? לא מת עליי? צא מהאשכול ולך תאונן.
חמוד אם הייתי צריך כל דבר לחפש לבד לא היה צריך פורום .. הפורום נועד בשביל לעזור ולדבר אחד עם השני הוא ביקש עזרה מה זה אכפת לך בכלל מה הוא עושה? אתה רוצה תעזור לא רוצה אל תגיבשים לב איזה סוציומט אתה! פותח אשכול בשביל שיחפשו בשבילך בגלל שאין לך כוח לקרוא את כל העמוד...
אתה אחד הגורמים כאן שהורסים את הפורום, אני לא יודע אם בכוונה או לא, פשוט כל אשכול שלך אתה חייב להוכיח את הבעיות שיש לך, וחלאס נמאס כבר ממך הבנו יש לך בעיות אז קדימה תטפל בהם! אבל מה אתה רוצה מהחיים של כולם?
הוא מושעה עכשיו אתה מחליף אותו?חמוד אם הייתי צריך כל דבר לחפש לבד לא היה צריך פורום .. הפורום נועד בשביל לעזור ולדבר אחד עם השני הוא ביקש עזרה מה זה אכפת לך בכלל מה הוא עושה? אתה רוצה תעזור לא רוצה אל תגיב