הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

למה אומרים על משה דיין שהוא..?

Maorswan

משתמש פעיל
989
93
נק' מוניטין:
715
989
93
ואני מצטט: "גנב עתיקות, גנב תמימות של חיילות צעירות, גנב נשים מבעליהן, גנב תהילה במלחמת ששת הימים"; חיפשתי מידע בכל האינטרנט בנוגע לדבר וכלום, רק טוקבקים של אנשים שחוזרים על עצמם בכתבות עליו.

• פותח/ת השרשור
אבל הדגשתי שחיפשתי מידע בכל האינטרנט ולא מצאתי!
אז תקרא את כל העמוד
קראת את החלק ? - אישיותו וחייו הפרטיים
"שיצא לחפור באופן לא חוקי אתר ארכאולוגי בשטחים" "חייו האישיים היו סוערים לא פחות. מספר מערכות יחסים עם נשים, שניהל במקביל לחיי נישואיו לרות דיין, נחשפו ויצרו שערוריות זוטא."

• פותח/ת השרשור
אז תקרא את כל העמוד
קראת את החלק ? - אישיותו וחייו הפרטיים
"שיצא לחפור באופן לא חוקי אתר ארכאולוגי בשטחים" "חייו האישיים היו סוערים לא פחות. מספר מערכות יחסים עם נשים, שניהל במקביל לחיי נישואיו לרות דיין, נחשפו ויצרו שערוריות זוטא."
נראה לך שיש לי כוח וזמן לקרוא את כל העמוד? קראתי חצי ממנו, כתבתי "עתיקות" בחיפוש של הדפדפן ו"בגידות", לא מצא את מילות המפתח אז באתי לשאול.

נראה לך שיש לי כוח וזמן לקרוא את כל העמוד? קראתי חצי ממנו, כתבתי "עתיקות" בחיפוש של הדפדפן ו"בגידות", לא מצא את מילות המפתח אז באתי לשאול.

שמתי לב מה היה פה.... באת לרשום "מצטער אחי, אני עצלן ואני מודה לך שהעמדת אותי על טעותי והבאת בפני את המידע שחיפשתי", אבל התבלבלו לך האותיות במקלדת ויצא לך השטות הזאת....

• פותח/ת השרשור
שמתי לב מה היה פה.... באת לרשום "מצטער אחי, אני עצלן ואני מודה לך שהעמדת אותי על טעותי והבאת בפני את המידע שחיפשתי", אבל התבלבלו לך האותיות במקלדת ויצא לך השטות הזאת....
עצלן לא היה קורא אפילו פסקה אחת, אני לעומת זאת קראתי חצי עמוד; כנס לעמוד ותראה מה האורך שלו.

לשם כך נועד תוכן העניינים ידידי היקר, שנמצא בחצי הראשון של העמוד BTW

• פותח/ת השרשור
לשם כך נועד תוכן העניינים ידידי היקר, שנמצא בחצי הראשון של העמוד BTW
יפה ואין שום נושא בשם "גניבת העתיקות", "שערוריות", "בגידותיו" או משהו בסגנון.. ישבתי לקרוא את כל הפאקינג מלחמות כי היה כתוב שבזמן המלחמה הוא היה שוכב עם נשותיהם של החיילים, ולא מצאתי את זה. מסתבר שזה עמוק בתוך "חייו הפרטיים".

• פותח/ת השרשור
אתה ממשיך להוכיח כאן כמה אתה מבריק...
סתום ת'פה כבר, תעשה טובה.
עליתם על העצבים, שואל שאלה וכושלרבאק אל תשלחו אותי לחפש אותה, אחרת לא הייתי שואל אותה. לא טוב לך? אין לך תשובה? לא מת עליי? צא מהאשכול ולך תאונן.

סתום ת'פה כבר, תעשה טובה.
עליתם על העצבים, שואל שאלה וכושלרבאק אל תשלחו אותי לחפש אותה, אחרת לא הייתי שואל אותה. לא טוב לך? אין לך תשובה? לא מת עליי? צא מהאשכול ולך תאונן.
שים לב איזה סוציומט אתה! פותח אשכול בשביל שיחפשו בשבילך בגלל שאין לך כוח לקרוא את כל העמוד...
אתה אחד הגורמים כאן שהורסים את הפורום, אני לא יודע אם בכוונה או לא, פשוט כל אשכול שלך אתה חייב להוכיח את הבעיות שיש לך, וחלאס נמאס כבר ממך הבנו יש לך בעיות אז קדימה תטפל בהם! אבל מה אתה רוצה מהחיים של כולם?

שים לב איזה סוציומט אתה! פותח אשכול בשביל שיחפשו בשבילך בגלל שאין לך כוח לקרוא את כל העמוד...
אתה אחד הגורמים כאן שהורסים את הפורום, אני לא יודע אם בכוונה או לא, פשוט כל אשכול שלך אתה חייב להוכיח את הבעיות שיש לך, וחלאס נמאס כבר ממך הבנו יש לך בעיות אז קדימה תטפל בהם! אבל מה אתה רוצה מהחיים של כולם?
חמוד אם הייתי צריך כל דבר לחפש לבד לא היה צריך פורום .. הפורום נועד בשביל לעזור ולדבר אחד עם השני הוא ביקש עזרה מה זה אכפת לך בכלל מה הוא עושה? אתה רוצה תעזור לא רוצה אל תגיב

חמוד אם הייתי צריך כל דבר לחפש לבד לא היה צריך פורום .. הפורום נועד בשביל לעזור ולדבר אחד עם השני הוא ביקש עזרה מה זה אכפת לך בכלל מה הוא עושה? אתה רוצה תעזור לא רוצה אל תגיב
הוא מושעה עכשיו אתה מחליף אותו?
הוא ביקש משהו - נתנו לו לינק עם כל הפרטים, אמר שהוא קרא ואין שם , ציטטו לו מהעמוד הזה את כל הדברים הספציפיים שהוא ביקש ובמקום להגיד תודה הוא אומר למי היה כוח לקרוא עמוד ועוד מוסיף טענות.
בקיצור במקום לדחוף ת'אף תבדוק לאיפה אתה נכנס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית