הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עלייה מטורפת במשקל - סייקל ראשון

DanTheMan1

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
אז ככה.. התחלתי סייקל לפני חודש ושבוע,
התחלתי עם 1 מיל' טסט של GEN SYS (מומלץ בחום) בשילוב עם פרווירון 25 מ"ג.
לפני שבוע העלתי כמות ל2 מיל' בשבוע מחולק כמובן ל2 זריקות, בשילוב עם 50 מ"ג פרווירון.

משקל הגוף שלי בדר"כ היה עד לפני חודש 80-81, עם בערך 16 אחוז שומן, כרגע - עליתי בחודש ימים 7 קילו בערך. המשקל שלי הוא 87.
השקילה נעשתה על אותו המשקל.

רציתי לדעת, כמה זמן אחרי סיום הסייקל, הנוזלים מתפזרים והמשקל חוזר פחות או יותר לנורמה, והאם יש סיכוי לחזור למשקל 82 בערך חודש אחרי סיום הסייקל ע"י שריפת שומן?

תודה מראש!

אחי התזונה הכי הרבה קובעת בסייקל , אם תאכל כמו שצריך אתה תשמור כמעט את מה שעלית אבל כמובן תאבד מעט נוזלים , זה משתנה מאדם לאדם . אני בסייקל אוכל לפעמים קצת ״מלוכלך״ (גאנק פוד) , הבעיה אצלי כמה שאני יאכל גאנק פוד אני לא משמין , זה הגנטיקה . אתה צריך להכיר את הגוף שלך לראות איך אתה מתנהל מול התזונה , לא הכל קשור בסייקל 7 קילו זה יפה , תנסה לשמור על תזונה לאחר הסייקל זה חשוב וגם על pct כמו שצריך אחרת אתה תאבד הכל וחבל ...

יוסי ענה לך על הכל כמו שצריך , מניסיון שלי גנטיקה , תזונה נכונה בעיקר , 2 קילו תמיד יורדים שזה נוזלים .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית