הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סיום SS ובחירת תוכנית המשך

itay301

משתמש פעיל
948
4
נק' מוניטין:
244
948
4
G-max
אני כרגע בSS כבר מתחיל להתקע לעיתים קרובות מאוד ואוכל מספיק ויושן מספיק וטכניקה טובה אבל אני מתחיל למצות את ההתקדמות מאימון לאימון
בסקוואט מ70 קילו עליתי ל117.5 - כישלון ב120 לחמישייה
בבנץ' עליתי מ65 ל77.5 כישלון היום ב80
בפרס מ40 ל52.5
בדדליפט מ60 ל135
מתח + 15 קילו
דדליפט + 15 קילו
גיל 18 משקל גוף 90 גובה 187

לאן אתם ממליצים להמשיך עכשיו ? או להמשיך בSS ?

משקלים די סבירים ל-SS. אם עשית כבר ריסט בסקוואט, תנסה לעבור למתכונת "המתקדמת" של SS, שזה להוסיף סקוואט קל או פרונט סקוואט באמצע השבוע בשביל לעזור להתאוששות. אם מיצית לגמרי - אתה יכול לעשות את הליניארית של ביל סטאר (madcow) או את טקסס מת'וד.

אתה בטוח שסיימת SS? אין לך לאן לסחוט עוד?

בכל מקרה אני לא חסיד גדול של הלינארית אבל במשקלי עבודה שלך אני חושב שהיא יותר סימפטית מאשר טקסס תעשה אותה עד שתתקע ואז תעבור לטקסס זה לדעתי התכנון הכי חכם בשבילך

"
דדליפט + 15 קילו " אתה בטח מתכוון למקבילים + 15 קילו לא?
בכל מקרה, נראה כאילו יש לך עוד דרך בSS, אין טעם לסיים כרגע.

• פותח/ת השרשור
משקלים די סבירים ל-SS. אם עשית כבר ריסט בסקוואט, תנסה לעבור למתכונת "המתקדמת" של SS, שזה להוסיף סקוואט קל או פרונט סקוואט באמצע השבוע בשביל לעזור להתאוששות. אם מיצית לגמרי - אתה יכול לעשות את הליניארית של ביל סטאר (madcow) או את טקסס מת'וד.

אתה בטוח שסיימת SS? אין לך לאן לסחוט עוד?

בכל מקרה אני לא חסיד גדול של הלינארית אבל במשקלי עבודה שלך אני חושב שהיא יותר סימפטית מאשר טקסס תעשה אותה עד שתתקע ואז תעבור לטקסס זה לדעתי התכנון הכי חכם בשבילך

קראתי את התכניות שהמלצתם ועוד כמה בסגנון ודיי נדלקתי על הלינארית ואני אוהב את הסגנון עבודה שמה - יש לי רק 3 שאלות קטנות -
היא תתאים לי טוב למאסה כי אני רואה הרבה אנשים שעושים אותה לחיטוב....?
איך היא מבחינת היפרטרופיה? ראיתם בה תוצאות יפות ?
ובגלל שסיימתי SS וישר אני עובר ללינארית ויש לי נסיון כבר עם כל התרגילים יש מצב להתחיל את ההתקדמות כבר שוב למקסימום ? הכוונה להתחיל מהשבוע השלישי במקום סתם לחכות חודש ?

ועוד אחת לבליס - למה לא חסיד גדול של הלינארית - יש לה חסרונות משמעותיים כלשהם ?

"
דדליפט + 15 קילו " אתה בטח מתכוון למקבילים + 15 קילו לא?
בכל מקרה, נראה כאילו יש לך עוד דרך בSS, אין טעם לסיים כרגע.
חחח כן הכוונה מקבילים
מיציתי את ההתקדמות לאימון לאימון ואני מרבה להתקע בתרגילים ולא בגלל תזונה לקויה או חוסר בשינה או טכניקה לקויה ובאמת אני מרגיש שמיציתי והתקדמתי יפה מאוד בה והאמת גם נהנתי ממנה ואני ימליץ עלייה לעוד הרבה אנשים

לחיטוב היא נותנת תוצאות ומאפשרת לך להתקדם בסקוואט ובדדליפט עד גבול מסוים. ללחיצות הייתי נותן יותר נפח (טקסס מינימום) כדי לפחות לשמור עליהן.
למסה לא ניסיתי אותה, אבל אני מניח שגם שם היא תיתן תוצאות טובות - יש לא מעט אנשים בפורום שעשו כמה סייקלים שלה גם במסה וגם בחיטוב. למסה, אישית, אני רוצה להוסיף יותר נפח (שוב - טקסס מינימום). אם אתה עושה תכנית, אז תעשה אותה כמו שהיא כתובה. השלושה שבועות אחורה זה בדיוק כדי לאפשר לגוף גם להתאושש קצת.

• פותח/ת השרשור
לחיטוב היא נותנת תוצאות ומאפשרת לך להתקדם בסקוואט ובדדליפט עד גבול מסוים. ללחיצות הייתי נותן יותר נפח (טקסס מינימום) כדי לפחות לשמור עליהן.
למסה לא ניסיתי אותה, אבל אני מניח שגם שם היא תיתן תוצאות טובות - יש לא מעט אנשים בפורום שעשו כמה סייקלים שלה גם במסה וגם בחיטוב. למסה, אישית, אני רוצה להוסיף יותר נפח (שוב - טקסס מינימום). אם אתה עושה תכנית, אז תעשה אותה כמו שהיא כתובה. השלושה שבועות אחורה זה בדיוק כדי לאפשר לגוף גם להתאושש קצת.
אוקיי תודה רבה על התגובה !
אני בהתלבטות בין הטקסס ללינארית ועלה לי רעיון קטן - בגלל שכמו שאמרת ובצדק שאין מספיק נפח חשבתי לעשות את הלינארית 5 על 5 ופשוט להוסיף עוד סט עם המשקל של הסט החמישי - המקסימום ...
או במקום הסט הרביעי שיהיה פחות מהחמישי אני יעלה בו את המשקל שיהיה כמו בסט החמישי ומפה יש 2 אפשרויות - להעלות את הסטים 1-3 במשקל ששלוש עכשיו יהיה כמו 4 או להשאיר אותם באותו משקל
הכוונה נגיד כזאת - סטים של עבודה :

60
70
80
100
100

או ככה :
70
80
90
100
100

ועוד משהו קטן שלא הבנתי - הבנץ' תמיד יוצא פעמיים בשבוע או שכמו בSS הוא יכול לצאת כל פעם באימון אחר ?
הכוונה זה הסדר של האימונים הוא קבוע ייצא ככה או כמו בSS כל פעם משתנה ?

נערך לאחרונה:
זה יוצא קבוע - בנץ' פעמיים בשבוע ובאמצע השבוע פרס. אם אתה רוצה לעבוד עם סטים אקרוס אז כבר תעשה טקסס וזהו. אם הולכים על סט אחד כבד אז הפירמידה לא צריכה לפגוע יותר מדי, אם בכלל - לכל היותר 2.5 ק"ג פחות מ-RM אמיתי.

תסחט עוד קצת ותעבור למדקאו; מניסיון, זה תענוגגגגגג לעומת SS וחובה להתחיל את זה ישר בסיום SS כי רק אז מרגישים את התענוג שבהבדל 😃

אתה בחור צעיר ואני לא רואה סיבה שתיעצר במשקלים האלה. בדוק טכניקה ורשום את כל מה שאתה אוכל במשך שבוע, כך תוכל לדעת שאתה באמת אוכל כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אתה בחור צעיר ואני לא רואה סיבה שתיעצר במשקלים האלה. בדוק טכניקה ורשום את כל מה שאתה אוכל במשך שבוע, כך תוכל לדעת שאתה באמת אוכל כמו שצריך.
כח זה דבר יחסי ואני התחלתי אותה שהייתי חלש מאוד , שלא תבין לא נכון התחלתי את התכנית אחרי שנתקעתי עם כל התרגילים האלה בעבר בתכנית אחרת (ABC) שעשיתי על ההתחלה והגעתי למשקלים שרשמתי ונתקעתי עליהם הSS הביאה אותי לתוצאות יפות לגבי תזונה ושינה - הם פרפקט סמוך עליי יש לי מספיק נסיון בזה . התקדמתי יפה מאוד וברור שאני עדיין יכול להתקדם עוד קצת אבל אם גם ככה ההתקדמות היא כל 2-3 אימונים ולפעמים יותר אני מעדיף לעבור להתקדמות לינארית שבועית בשלב הזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית