הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם אפשר לעשות סייקל רק עם דיאנהבול ו pct בלבד? בלי טסטסטורון אנטט זמן סייקל 4 שבועות

jony jony

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
האם אפשר לעשות סייקל רק עם דיאנהבול ו pct בלבד? בלי טסטסטורון אנטט זמן סייקל 4 שבועות (יש בעיה עם זריקות). תודה מראש.

האם אפשר לעשות סייקל רק עם דיאנהבול ו pct בלבד? בלי טסטסטורון אנטט זמן סייקל 4 שבועות (יש בעיה עם זריקות). תודה מראש.

הכל אפשרי, יותר יגרום נזק מאשר תועלת, בכלל לא מומלץ תקרא כאן בנעוצים...
דיבול מעלה את רמות האסטרוגן בטירוף הוא נחשב סטרואיד חזק במידה ואתה מעלה את רמות האסטרוגן יש צורך לעלות באותה מידה את רמות הטסט .

אני כמעט בטוח ב 100% זה היה הסקייל הראשון שלך, שאסור לצרוך אותו בראשון.
אני כמעט בטוח ב 100% שאתה בכלל לא צריך סקייל, מבחינה גנטית.
אני בטוח ב 100% שזה לא יעשה לך טוב.

חוץ מזה בשומיליק הקטן לא יקום לגן בבוקר\צוהרים\ערב.

נערך לאחרונה:
לא אכפת לך לרדת את מה שעלית ( שזה רק נוזלים ) וסתם בזבזת חצי מהכבד שלך ? כשאין לך טסט בגוף זה מה שקורה אחי . זה לא משחק תבינו ותפנימו עזוב את זה

אגב אסור לקחת דיבול לסייקל ראשון ...

הכל אפשרי, יותר יגרום נזק מאשר תועלת, בכלל לא מומלץ תקרא כאן בנעוצים...
דיבול מעלה את רמות האסטרוגן בטירוף הוא נחשב סטרואיד חזק במידה ואתה מעלה את רמות האסטרוגן יש צורך לעלות באותה מידה את רמות הטסט .

אני כמעט בטוח ב 100% זה היה הסקייל הראשון שלך, שאסור לצרוך אותו בראשון.
אני כמעט בטוח ב 100% שאתה בכלל לא צריך סקייל, מבחינה גנטית.
אני בטוח ב 100% שזה לא יעשה לך טוב.

חוץ מזה בשומיליק הקטן לא יקום לגן בבוקר\צוהרים\ערב.

קצת קשה להיות "כמעט" בטוח ב 100% 😃

ולפותח הפוסט - תתחיל עם דברים יותר רגועים .. תגגל קצת על H-DROL (ויש גם פוסט של בחור בשם עידן שבדיוק סיים סייקל)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית