הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

ahronk12

משתמש מתחיל
74
0
נק' מוניטין:
0
74
0
תחילת סייקל 23/9/12 100 ק"ג

- אני בשלב בסייקל חיטוב כזה :
( מישתדל לשמור על מאזן קלוריות שלילי - חגים וכו')
500 טסט - E/W - nova pharm
50 מ"ג (כדורים) וויוני - E/D vermodje
120 מ"ג ( 3* 40 מ"ג ) קלן מולדובה E/D
קטוטיפן כדור 1 ביום ליפני שינה

שאלה : לפי מהות הסייקל אני אמור במקרה הפחות טוב להישאר באותו משקל

כאשר בפועל עליתי בטרוף בגלל רעב מטורף שמעולם לא היה לי
אפילו לא אחריי צום ממושך - 11 ק"ג כלומר כרגע אני 111 ק"ג

ממה נובע תאבון המטורף בגלל תחושת הרעב הזה ???

מה נסגר עים זה ועוד יש לי כמה שבועות של טסט ופרווירון ....facepalm

נערך לאחרונה:
נראה שבאמת האגרסיות משפיעות עלייכם !! , בסה"כ אין שום בעיה עם חרמנות הלוואי שהייתה לי תחושה של סייקל טסט' כל החיים , לגבי דאונים זה הדדי לטרן זה התופעות לוואי הכי מורגשות שבוא , ולפני שאתם קוטלים אחד את השני , נכון שנובה פארם גורמת לכאבים באיזור הזריקה אבל בסה"כ החומר הוא איכותי והוא מורגש ולגבי תדירות הכאבים ! שוב פעם הבעיה לפי מה שהבנתי תוקנה וסייקל הבא שלי זה סוסטנון שלהם נראה ונעביר חוות דעת 😃

אתם מתייחסים לתופעות לוואי רק שליליות , שכחתם שהתופעת לוואי של טסט זה חרמנות יתר על זה אני מדבר ... אחת התופעות . כמה אפשר לחפור על זה אנשים

אבל את מי מעניין תופעות לוואי טובות???????
וכולם יודעים שטסט יכול לעשות אותך כל-כך חרמן שתזיין כבשה בתולה, נו ו...?

אז כנראה שאתה באמת לא מבין למה התכוונתי על התופעות לוואי חרמנות יתר מהסוסטנון ועל הטרן דאונים וכו ... וזה לא שטויות !!!
לא התכוונתי שאני יפנה למנהל האתר עם כל הכבוד אליו , שהוא מתייחס יותר נחמד לאנשים פה , אני מדבר על גורמים אחרים מבחוץ
וזה לא חסר תאמין לי .
שוב אני חוזה!! תופעות הלוואי לא בהכרח מעידות על איכות החומר! זה שהיית חרמן לאוו דווקא אומר שזה היה חומר באיכות טובה. לגבי טרן אין מה לעשות החומר חזק ועל חלק מהמשתמשים הוא משפיע בצורה חזקה יתר על המידה עד כדי כך שהם נאלצים פשוט להפסיק להתשמש בחומר כי קשה להם לתפקד. זה כולל מצבי רוח חוסר חשק מיני אפתיות (בדרך כלל נובע מרמות פרולקטין גבוהות) וכיוצ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית