הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה תמונות מחיטוב4חודשים

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
פוזה1.jpg פוזה2.jpg פריסה גב.jpg מנכס שחור.jpg מחתונים כחולות (1).jpg

1.73,בן 30 ושוקל 83 ק"ג.התחלתי חיטוב לפני 4חודשים בערך מ97 ק"ג.
קודם כל מקווה שהעלתי את התמונות בסדר.
2.אשמח לשמוע כמה אחוז שומן לדעתכם(לדעתי 10%)ומתנצל עם פגעתי במישהו עם תמונת התחתוניםfacepalm
3.סה"כ נותן לעצמי עוד 3שבועות כדי לחטב כי אוהב "להתחיל מאסה" רזה ומרוקן.השנה הצלחתי לא רע בלשמור על משקלים(5*5 תוכנית אימון)וכמובן ירדתי במאסה..
לסיום הדיאטה בוחר תפריט של 1700קל'(מעריך את ההוצאה קלורית היומית ללא פעילות כ2100קל'+אימון שלאחריו אירובי-400קל').חלבון -200ג' , פחמימה-50ג' השאר שומן
אז אשמח לחוות דעת וכאמור הערכת אחוז שומן ואם יש לכם רעיונות/טיפים מניסיון לסיום החיטוב פתוח להצעות.
המשך שבוע נעים לכולם.

• פותח/ת השרשור
מסה מכובדת יפה מאוד ! 11-12 אחוז , מה המשקלי עבודה העדכניים?

תודה חבר'ה.
סקוואט 150 ל5 בנץ' 125 ל5 חתירה 120 ל5
רעיונות לאיך לרדת מתחת ל10%?חושב להרחיק העמסות ולעשות אותן מתונות יותר(לחם קל אפילו חח)ודי מתלבט לגבי איזה גירעון לקבוע כי עושה הרבה אירובי.

תודה חבר'ה.
רעיונות לאיך לרדת מתחת ל10%?חושב להרחיק העמסות ולעשות אותן מתונות יותר(לחם קל אפילו חח)ודי מתלבט לגבי איזה גירעון לקבוע כי עושה הרבה אירובי.

לא להוריד מהעמסות,פשוט להגדיל את הגירעון

נראה מעולה אחי .. יש מסה .

דרך אגב, הגב שלך חייתי ביותר !

וכבר נאמר כאן כמה אחוזי שומן אתה, לא נראה לי שצריך לחזור על זה שוב 😉

תודה חבר'ה.
תעבור לגירעון מקסימלי, ואם עד עכשיו העמסות היו אחת לשבוע, עכשיו עם הגירעון יהיו אחת ל5 ימים.

• פותח/ת השרשור
תעבור לגירעון מקסימלי, ואם עד עכשיו העמסות היו אחת לשבוע, עכשיו עם הגירעון יהיו אחת ל5 ימים.

הגירעון המקסימלי הוא בערך 700קל' אז להצעתכם להגדיל אותו?אפילו שיש העמסות זה נשמע לי בעייתי...לא סגור על זה למרות שבמשך היום די שבע.
אני גם עושה אירובי בינוני 6פעמים בשבוע,מתאושש ממנו יפה אז אין לי בעיה עם זה.
תודה לכל המגיבים.

יפה מאוד נראה אחלה..לגובה שלך אני חושב שאתה במשקל הנכון וגם מבחינת הגודל לא הייתי ממליץ לך על מסה מלוכלכת והלראות בסוף כמו קוביה כי אתה לא כזה גבוהה

12 א.ש

אתה יכול לבצע פרוטוקולים ודווקא לא הייתי מגדיל את הגרעון בא.ש נמוך מעבר למה שאתה רגיל מחשש לאיבוד שריר.

תותחח
שאלה
על 200 גרם חלבון ו50 גרם פחמימה כל כמה זמן עשיתה האמסות ?

• פותח/ת השרשור
תותחח
שאלה
על 200 גרם חלבון ו50 גרם פחמימה כל כמה זמן עשיתה האמסות ?
בעיקרון בכמות פחמימה כזו העמסה נדרשת כל שבוע אבל השאלה היא מה מצבך מבחינת גירעון ואחוז שומן וכמה אתה יכול למשוך בלי העמסה,אולי להרחיק ל10ימים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית