הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה עדכון

קטע הזוי.. יש איזה בחור מגודל שאני לא מפסיק לראות ברחוב.. עכשיו אני מגלה שהבחור הזה נמצא גם בLBS
(אתה חיפאי ונוהג להסתובב במרכז חורב וציר מוריה?)

קיצר, יש לך אחלה גוף, ורואים את זה גם בלי גופיית בילדרים..

אני חושב שאתה ברמה גבוהה מספיק כדי להפסיק להכחיש שאתה לא טבעי.
נ.ב - מצטער על ההקפצה מלפני 10 ימים (זה נחשב הקפצה?) פשוט הייתי שקוע ולא שמתי לב.

אני חושב שאתה ברמה גבוהה מספיק כדי להפסיק להכחיש שאתה לא טבעי.
נ.ב - מצטער על ההקפצה מלפני 10 ימים (זה נחשב הקפצה?) פשוט הייתי שקוע ולא שמתי לב.
אם כבר החזירו את הנושא הזה אז 2 דברים - קודם כל אני מסכים איתך אבל לא ראיתי בכלל שהוא טען פה שהוא טבעי אבל מצד שני תראה איזה גנטיקה מטורפת יש לו שתבין שאולי זה עוד הגיוני איכשהוא סתכל פה בתמונות לפני ואחרי שלו http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=30590

ודרך אגב ראיתי שהוא מתחרה היום בנאק - נראה לי יהיה מעניין

אם כבר החזירו את הנושא הזה אז 2 דברים - קודם כל אני מסכים איתך אבל לא ראיתי בכלל שהוא טען פה שהוא טבעי אבל מצד שני תראה איזה גנטיקה מטורפת יש לו שתבין שאולי זה עוד הגיוני איכשהוא סתכל פה בתמונות לפני ואחרי שלו http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=30590

ודרך אגב ראיתי שהוא מתחרה היום בנאק - נראה לי יהיה מעניין

זה שהתאמנתי עם קאטלר זה דבר אחד
וואלה אני מעריך את הבנאדם
במיוחד בגלל העובדה שהיא יהודי וזה היה מצחיק לקרוא לו בשם האמיתי שלו איציק.
דבר שני אני טבעי , ואני לא אתוכח איתך על זה
והוא טבעי כמו שאתה גלגול נשמות של וינסטון צ'רצ'יל.

היו כאן מספיק אנשים הזויים ששאלו שאלות על סייקלים ובפורום השני הכחישו שזה הם ואמרו שמי שכותב כאן מתחזה. נראה לי לבולט בינהם קראו אורי.
ככה ש"סמוך עלי אחי אני טבעי" כבר לא ממש עושה רושם. אי אפשר לדעת כבר למה לצפות.
אם אני זוכר נכון גם מישהו אמר שהוא ראה בפייסבוק שלו שיחה בינו לבין מי שמספק לו כל מני "תוספים".

והוא טבעי כמו שאתה גלגול נשמות של וינסטון צ'רצ'יל.
סליחה טעות שלי לא שמתי לב לזה - קיצור גם בתור אחד על חומרים הוא במצב מצויין , אבל אם הוא נהנה להגיד שהוא טבעי וזה עושה לו טוב אז שיהיה לו בכיף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית