עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא! אולי תצליח למצוא מאנשים פרטיים למרות שקשה לי להאמין,אני בעצמי חיפשתי המון , עד שהתייאשתי ואמרתי בוא נארגן הזמנה וזהו .את החגורות שהזכרתם מוכרים בארץ?
אביב מתי אתה מוציא את ההזמנה?לא! אולי תצליח למצוא מאנשים פרטיים למרות שקשה לי להאמין,אני בעצמי חיפשתי המון , עד שהתייאשתי ואמרתי בוא נארגן הזמנה וזהו .
התכנון שלי הוא בסוף שבוע הקרוב שיבוא, ככה שאני צריך כבר לתאם פגישות על מנת שתעבירו לי את הכסף , יום שני אני יפרסם באשכול כמה כל אחד צריך לשלם לפי מה שהרשימה שהוא נתן לי , שלח לי את הפלא שלך בפרטי שיהיה לי.אביב מתי אתה מוציא את ההזמנה?
ולפותח האשכול, אם אתה רוצה אני יכול למכור לך את ה-RDX שלי אחרי שהאינזר שלי תגיע.
אני מאמין שאו אני או אוהד נעביר לך את הכסף כי שנינו מאותה עיר אז אין סיבה ששנינו נסע, ובקשר לאיסוף אמרת שאתה רוצה לעשות פגישה מרוכזת בת"א ואוהד משרת בקריה אז הוא יאסוף את הדברים. כמה זמן משלוח? כתוב באתר?התכנון שלי הוא בסוף שבוע הקרוב שיבוא, ככה שאני צריך כבר לתאם פגישות על מנת שתעבירו לי את הכסף , יום שני אני יפרסם באשכול כמה כל אחד צריך לשלם לפי מה שהרשימה שהוא נתן לי , שלח לי את הפלא שלך בפרטי שיהיה לי.
אוקי הבנתי , אז אתה תפגש איתי באשקלון ותשלם עבורך ועבור אוהד, ואוהד יאסוף בשביל שנייכם את המוצרים?אני מאמין שאו אני או אוהד נעביר לך את הכסף כי שנינו מאותה עיר אז אין סיבה ששנינו נסע, ובקשר לאיסוף אמרת שאתה רוצה לעשות פגישה מרוכזת בת"א ואוהד משרת בקריה אז הוא יאסוף את הדברים. כמה זמן משלוח? כתוב באתר?
מה חודש חודשיים? אני צריך את הסינגלט לחודש הבא.. כמה היה כתוב לך באתר? לא הגיוני שיקח חודשיים.אוקי הבנתי , אז אתה תפגש איתי באשקלון ותשלם עבורך ועבור אוהד, ואוהד יאסוף בשביל שנייכם את המוצרים?
המשלוח אני מאמין יהיה בין חודש לחודשיים יכול להיות שיגיע בפחות אני פשוט נותן את המקסימום לדעתי (זה הזמן כולל ההתעכבות במכס - +)נ.ב קיבלתי את המספר שלך .
לא , אבל ככה חשבתי אני עכשיו יידבר עם וייבריל וישאל אותו כמה ההזמנה לקחה פעם שעברה.מה חודש חודשיים? אני צריך את הסינגלט לחודש הבא.. כמה היה כתוב לך באתר? לא הגיוני שיקח חודשיים.
עזוב אותך מה אמרו, מה כתוב לך באתר עצמו?לא , אבל ככה חשבתי אני עכשיו יידבר עם וייבריל וישאל אותו כמה ההזמנה לקחה פעם שעברה.
טעות שלי וויבריל אמר שהוא חיכה 3 שבועות הוא נסע לשבועיים ושהוא חזר הפתקית הייתה כבר בדואר.
נו אז פחות משבועיים.זה מה שמצאתי :*Standard S&H delivery time of 7-10 days is an estimate, based on in-stock items. For guaranteed delivery times, choose the Express S&H option. In periods of high demand, or other unusual circumstances - standard S&H may take longer than 7-10 days
אנחנו מזמינים דרך ups שמגיעים מהר כי זה חברת משלוחים express.
אין שום חגורה טובה בארץ לפאוורליפטינג, רק לבאדיבילדרים ליצנים ששמים חגורה כשהם עושים כפיפת מרפקים ומרימים מוט מהרצפה.אם אני רוצה לקנות משו בארץ איזה חברה מומלץ? אין לי כוח להתחיל להזמין מחו"ל גם ככה רוב הכסף של ההזמנות שלי מחו"ל זה חלבון..
אין משהו טוב.אתה בטוח שאין משו איכותי פה בארץ? אני לא הולך להתחרות מחר ב POWERLIFTING אני צריך משו טוב לאימונים שלי למה המשקלים מתחילים להיות כבר כבדים
יא מצחיק בקרב ה2 מוכרים סינגליט ב200 רק הכאב ראש של עד שזה יגיע והמשלוח וכו יוצא איזור ה150-160 בשביל 40-50 שקל שווה לך ככה לחכות ולהסתכן שזה לא יהיה במדיה שלך?מה חודש חודשיים? אני צריך את הסינגלט לחודש הבא.. כמה היה כתוב לך באתר? לא הגיוני שיקח חודשיים.