איפה יש סיכון? כתוב לך שם באיזה טווח משקל גוף כל מידה.יא מצחיק בקרב ה2 מוכרים סינגליט ב200 רק הכאב ראש של עד שזה יגיע והמשלוח וכו יוצא איזור ה150-160 בשביל 40-50 שקל שווה לך ככה לחכות ולהסתכן שזה לא יהיה במדיה שלך?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איפה יש סיכון? כתוב לך שם באיזה טווח משקל גוף כל מידה.יא מצחיק בקרב ה2 מוכרים סינגליט ב200 רק הכאב ראש של עד שזה יגיע והמשלוח וכו יוצא איזור ה150-160 בשביל 40-50 שקל שווה לך ככה לחכות ולהסתכן שזה לא יהיה במדיה שלך?
ואם המשלוח מגיע יום אחרי התחרות?איפה יש סיכון? כתוב לך שם באיזה טווח משקל גוף כל מידה.
במקרה הכי גרוע אני אבקש להשכיר את הסינגלט לתחרות/אתחלק בו עם מישהו שיש לו [שאגב, זה מה שמארגני התחרות המליצו לי מלכתחילה, להתחלק עם מישהו].ואם המשלוח מגיע יום אחרי התחרות?
אפשר להשכיר במקום התחרות סינגלט?במקרה הכי גרוע אני אבקש להשכיר את הסינגלט לתחרות/אתחלק בו עם מישהו שיש לו [שאגב, זה מה שמארגני התחרות המליצו לי מלכתחילה, להתחלק עם מישהו].
לא שידוע לי, אבל אני חושב שאם כבר שילמתי ויצא שנתקעתי בלי סינגלט הם לא ידפקו אותי ונגיע לאיזו פשרה, אבל שוב אין טעם לבנות על זה כי רוב הסיכויים שלא יתנו להשכיר.אפשר להשכיר במקום התחרות סינגלט?
אז מקסימום קונים את הסינגלט בתחרות ואחר כך מוכרים אותו, לא חסרים אנשים שקונים [בייחוד לקראת דימונה].לא יתנו צאו מהסרט.. גם לא נראה לי כל כך סימפטי שחבר שלך נכנס לסט דדליפט מזיע כמו חמור ואז נותן לך ללבוש את שלו
אמת .אז מקסימום קונים את הסינגלט בתחרות ואחר כך מוכרים אותו, לא חסרים אנשים שקונים [בייחוד לקראת דימונה].
תלוי מה התקציב שלך.. אם אתה מתכוון לשים פחות מ60 דולר לחגורה אז אייביכי זה בעייתי בשבילי כרגע לעשות הזמנה מחו"ל בגלל זה רציתי לדעת אם יש משו באיכות טובה בארץ שכדאי לקנות..
אם לא מאיפה אני יכול להזמין את החגורות שדיברתם עליהם?