הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבחן TOEFL

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
עשית פסיכומטרי? ולא אמרתי שפסיכומטרי קשה - הוא מתיש אבל עם כמה סימולציות מתרגלים... תכלס אותה שיטה אפשר ליישם גם לטופל (אימונים=סימולציות)
בהצלחה אגב
כן, רק שזה באנגלית ובוא נאמר שעצב השמיעה והכתיבה של רוב הישראלים שלומדים אנגלית בארץ ואין להם ניסיון "פרקטי" של השפה לא ממש מפותח מספיק בשביל לעבור את המבחן בציון נורמלי בלי ללמוד.

כן, רק שזה באנגלית ובוא נאמר שעצב השמיעה והכתיבה של רוב הישראלים שלומדים אנגלית בארץ ואין להם ניסיון "פרקטי" של השפה לא ממש מפותח מספיק בשביל לעבור את המבחן בציון נורמלי בלי ללמוד.
צודק.
אני התכוונתי לכך אם נתעלם מהעניין שזה שפה זרה, ויותר לאנשים שקצת מעל ממוצע הישראלי המצוי ו\או דובר אנגלית שפת אם.
ומי שבדרך כלל רוצה ללמוד באוניברסיטה בחו"ל ויכול - בדרך כלל עונה על הקריטריון.

אם למישהו יצא לטוס לחול ליעדים כריתים בורגס וכדומה ולשמוע ישראלים ... אני לא מתכוון לדוברי אנגלית כאלה

לכל מוסד יש את הדרישות שלו, בד''כ לתואר ראשון הרוב יסתפקו בטופל, חלק גם ירצו SAT בנוסף.
כן אבל אלירן (EMZ) מנסה להתקבל לתואר שני/שלישי ולכן שאלתי. לאוניברסיטה ירצו ממך SAT כן ולכן זו סיבה טובה לא ללכת לאוניברסיטה ולהתחיל ללמוד בקולג'.

כן אבל אלירן (EMZ) מנסה להתקבל לתואר שני/שלישי ולכן שאלתי. לאוניברסיטה ירצו ממך SAT כן ולכן זו סיבה טובה לא ללכת לאוניברסיטה ולהתחיל ללמוד בקולג'.

האמת שאני מתעניין בללכת לאונברסיטת DEPAUL בשיקגו, הם למזלי בין הבודדים שמסתפקים רק בטופל, ה-SAT זה רק אם אני רוצה מלגה.

• פותח/ת השרשור
בקנדה (לפחות איפה שאני בדקתי) לא צריך GRE לתארים מתקדמים. הם מסתמכים על המלצות, ציונים, מכתב כוונה וכו' וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית