הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כימיה מבחן

• פותח/ת השרשור ZzZeus
  • פורסם בתאריך

ZzZeus

משתמש קבוע
1,293
138
נק' מוניטין:
319
1,293
138
גרוע
למה מצב צבירה של יון בטמפ החדר הוא מוצק?
האם יוליכו תרכובות יוניות זרם חשמלי בטמפ החדר?
תודה
וכשכתוב "כוחות המשיכה לאחר תהליך התכה חזקים משל הכוחות לאחר תהליך המסה בגלל שמה שמתפרק בהמסה מוקף במולקולות מים, המים יוצרים שכבת בידוד ולכן כוחות המשיכה חלשים יותר"
למה מתכוונים בכוחות משיכה?בין מי למי?
ומה זאת אומרת במצב צבירה נוזלי היונים ניידים ולכן זה מוליך חשמל?
בעצם שהאלקטרון חופשי ואז הוא מסתובב ויוצר חשמל?משהו כזה?
כנל לגבי שבמוצק הם לא ניידים..
@Matty @OPAL
וכל שאר האנשים גם יותר ממוזמנים לעזור, פשוט כולם פה חכמים אז אי אפשר לתייג את כולם..
ונגיד ויש לי K2 (יון) אז המטען החשמלי יהיה +2?

חומרים יוניים – סיכומונה

תשובה לכל השאלות שלך אפשר למצוא באינטרנט בדקה. אתה לא שואל אפילו משהו קשה.
או שתפתח את ספר הלימוד שלך ותקרא או שתלך לאינטרנט ותמצא תשובה.
הכתיבה שלי לא שווה שאלות כאלו בסיסיות.

• פותח/ת השרשור
הספר שלנו גרוע ואני לא יודע איך לנסח שאלות כמו עם הקיי בשביל למצוא תשובה באינטרנט

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על עבודת גמר? מצד אחד נותן חמש יחידות ואם אני לוקח אז מן הסתם משהו מעניין,מצד שני זה לא מוגדר כמקצוע כמו מחשבים.
וכשכתוב בתנאי קבלה של הטכניון לדוגמה במדמח,כשהם אומרים מציון 97 זה בלי הבונוס או עם?

מה אתם אומרים על עבודת גמר? מצד אחד נותן חמש יחידות ואם אני לוקח אז מן הסתם משהו מעניין,מצד שני זה לא מוגדר כמקצוע כמו מחשבים.
וכשכתוב בתנאי קבלה של הטכניון לדוגמה במדמח,כשהם אומרים מציון 97 זה בלי הבונוס או עם?

אתה עושה 10 יחידות הנדסת תוכנה? אם לא אז קח עבודת גמר..זה אמור להופיע בתעודה בתור 5 יחידות.
תפסיק לדאוג לגבי תנאי קבלה אתה בי' ואין לך בגרויות בכלל, עוד שנה+ תתחיל לחשב פלוס מינוס איפה תעמוד מבחינת ממוצע ציונים.

• פותח/ת השרשור
אתה עושה 10 יחידות הנדסת תוכנה? אם לא אז קח עבודת גמר..זה אמור להופיע בתעודה בתור 5 יחידות.
תפסיק לדאוג לגבי תנאי קבלה אתה בי' ואין לך בגרויות בכלל, עוד שנה+ תתחיל לחשב פלוס מינוס איפה תעמוד מבחינת ממוצע ציונים.
אין אצלנו 10 יחל מחשבים. אבל אם אני עושה עוד 5 של משהו שאני אוהב, אמרו לנו שבתעודת בגרות כתוב עבודת גמר ואז זה סתם כאילו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית