הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

צב יכול לתפקד בלי ראש?

אין יותר זעזוע מ2girls1cup.

חביב, לא יותר.

יש גם three guys one hummer

ויש גם את pain olympics משהו כזה שאנשים שם תוקעים מסמר בשק של הביצים ועוד כל מיני דברים חולניים.

ויש גם ההיא שנתנה לסוס לזיין אותה והיא מתה.

מאור מה מאלה כבר ראית?

תאמת כשהייתי בבצפר ראיתי את כל אלה בספרייה עם חברים ונשפכנו מצחוק. אפילו היינו משאירים את 2girls1cup על מסך מלא באיזה מחשב והולכים ומחכים שתלמיד\מורה יעבור ויראה את זה.
לראות הבעה של בנאדם שנתקל בזה ככה "במקרה" גרמה לי ללמוד שאפשר לקבל התקף צחוק של יותר משעה שאי אפשר להיפטר ממנו.

וואי, כמה שאני מתגעגע לבצפר עכשיו.

סרטון נהדר, למה שיזעזע בכלל? גם אני חיפשתי פעם סרט שאשכרה יצליח לזעזע אותי אבל וויתרתי אחרי אין סוף חיפושים, אני כנראה האיש הכי עמיד בפורום...

• פותח/ת השרשור
חביב, לא יותר.

יש גם three guys one hummer

ויש גם את pain olympics משהו כזה שאנשים שם תוקעים מסמר בשק של הביצים ועוד כל מיני דברים חולניים.

ויש גם ההיא שנתנה לסוס לזיין אותה והיא מתה.

מאור מה מאלה כבר ראית?

תאמת כשהייתי בבצפר ראיתי את כל אלה בספרייה עם חברים ונשפכנו מצחוק. אפילו היינו משאירים את 2girls1cup על מסך מלא באיזה מחשב והולכים ומחכים שתלמיד\מורה יעבור ויראה את זה.
לראות הבעה של בנאדם שנתקל בזה ככה "במקרה" גרמה לי ללמוד שאפשר לקבל התקף צחוק של יותר משעה שאי אפשר להיפטר ממנו.

וואי, כמה שאני מתגעגע לבצפר עכשיו.
החוויות שלי עם חברים והסרטונים הללו קצת יותר פוריות משלך, נשאיר את זה ככה ולא נפרט חחחח
ראיתי הכל וראיתי גרועים יותר, היה אתר שמלא בכאלה והיה אחד שישב על כוס זכוכית והכניס את כולה לרקטום עד שהיא התפוצצה וחתכה לו הכל, ואחר שאיזה אחד שם עכביש על הזין, גומר מזה, תוקע סיכות באשכים ואז חותך לעצמו את הזין.

הכי חולני שראיתי [שלצערי אפילו זה לא הזיז לי] היה בסרטון אתמול, אומנם מבויים אבל נראה אמיתי לחלוטין, של אישה יולדת, בנאדם לוקח את התינוקת ישר מהכוס שלה ומזיין את התינוקת שצורחת ומלאה בדם, והאישה מאוננת על זה.

סרטון נהדר, למה שיזעזע בכלל? גם אני חיפשתי פעם סרט שאשכרה יצליח לזעזע אותי אבל וויתרתי אחרי אין סוף חיפושים, אני כנראה האיש הכי עמיד בפורום...
לא נכון, אותי הוא לא זעזע 😛

יש לא מזעזע ויש הנאה כשלעצמה, אתה לא מסוגל לדמיין אפילו כמה אני נהנה מהמראות האלו. על פניו גם נראה שהרבה יותר ממך.

• פותח/ת השרשור
יש לא מזעזע ויש הנאה כשלעצמה, אתה לא מסוגל לדמיין אפילו כמה אני נהנה מהמראות האלו. על פניו גם נראה שהרבה יותר ממך.
זה אתה צודק.
אני ניהנה לראות דברים כאלה על בני אדם אבל לא על חיות. משום מה אני מרגיש יותר סימפתיה לחיות מאשר בני אדם, כשזה נוגע לבני אדם אני חושב שאני אפילו סאדיסט.

זה אתה צודק.
אני ניהנה לראות דברים כאלה על בני אדם אבל לא על חיות. משום מה אני מרגיש יותר סימפתיה לחיות מאשר בני אדם, כשזה נוגע לבני אדם אני חושב שאני אפילו סאדיסט.
הייתי שמח לראות הזרקת חומצה לוריד עד אובדן חיים אצל כולם במידה שווה.

כן, הבנתי שפיטר זינגר הוגה פילוסופיה בגרוש והחלטתי לשנוא בני אדם וחיות כאחד, חשבתי שזה הולך עם הלוק הימני החדש והקשוח שלי.

לי בחד''כ יש איזה בחור שמראה כל הזמן סרטונים חולניים בין הסטים , הוא הראה לי סרטון שערבים אל קאידה או משהו עורפים ראש של איזה עיתונאי אמריקאי עם מצ'טה לאט לאט , ואיזה מישהו שמכניס בקבוק זכוכית לתחת והכול מתפוצץ לו בפנים ואתה נשפך מצחוק

• פותח/ת השרשור
לי בחד''כ יש איזה בחור שמראה כל הזמן סרטונים חולניים בין הסטים , הוא הראה לי סרטון שערבים אל קאידה או משהו עורפים ראש של איזה עיתונאי אמריקאי עם מצ'טה לאט לאט , ואיזה מישהו שמכניס בקבוק זכוכית לתחת והכול מתפוצץ לו בפנים ואתה נשפך מצחוק
לעיתונאי אם אני זוכר נכון קוראים ניק ברג, ואת הסרטון של התחת ראיתי והזכרתי למעלה חחח

אין יותר זעזוע מ2girls1cup.

pain olimpic הרבה יותר קשה... יש שם בחור שכורת לעצמו את הנספח עם גרזן, מישהו שמכניס לישבן בקבוק זכוכית והבקבוק מתפוצץ בפנים ....
מובטח כמה ימים ללא שינה אחרי שרואים את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית