הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

צב יכול לתפקד בלי ראש?

חביב, לא יותר.

יש גם three guys one hummer

ויש גם את pain olympics משהו כזה שאנשים שם תוקעים מסמר בשק של הביצים ועוד כל מיני דברים חולניים.

ויש גם ההיא שנתנה לסוס לזיין אותה והיא מתה.

מאור מה מאלה כבר ראית?

תאמת כשהייתי בבצפר ראיתי את כל אלה בספרייה עם חברים ונשפכנו מצחוק. אפילו היינו משאירים את 2girls1cup על מסך מלא באיזה מחשב והולכים ומחכים שתלמיד\מורה יעבור ויראה את זה.
לראות הבעה של בנאדם שנתקל בזה ככה "במקרה" גרמה לי ללמוד שאפשר לקבל התקף צחוק של יותר משעה שאי אפשר להיפטר ממנו.

וואי, כמה שאני מתגעגע לבצפר עכשיו.
אני מכיר את
2girls1cup, אבל אני רואה שזה עבר אבולוציה ויצאו דברים חדשים בסיגנון. יאללה פרסם קישורים אני סקרן.

מכיוון שאתה מעט בעייתי, מבחינת הניהיליזם שלך והדיס-אינטגרציה של השכל ואיבוד הרגשות והחמלה לזולת : פשוט תלך לשטח ותנסה להתלוות לשוטרים או חובשי מד"א שמגיעים לזירות פשעים. הסרטים בסופו של דבר זה רק סרטים ושום דבר לא מזעזע כמו המציאות.

זה סרט שזעזע אותי הרבה יותר מכל מיני סרטי אימה דביליים של הוליווד.
[video=google;-8570561385764824375]http://video.google.com/videoplay?docid=-8570561385764824375[/video]

זה כנראה לא יזעזע אותך כי אין לך אמפתיה לאחרים, אז תריץ חיפוש על Desomorphine בגוגל ותראה מה הסם הזה עושה לאנשים. אותי הדוקו על הילדים העציב מאוד :-(

אני ראיתי את הסרט עם הסוס. חבר שלי חשב שזה יהיה מצחיק לשים לי את זה. זה הוא, ממה שראיתי, לא היא.
הוא קרע לו את המעי והוא מת בבית חולים. קוראים לו נראה לי mr hand
יש עליו ערך בויקיפדיה.

http://en.wikipedia.org/wiki/Enumclaw_horse_sex_case

לא יודע. לדעתי אם אדם נהנה לראות את הדברים האלה, זכותו, אבל יש בו משהו דפוק.
אני לא אתפלא אם הוא ימצא את עצמו עושה את זה למישהו אחר ויחרטט אחרי זה "אבל אני לא זוכר מה עשיתי, יש לי בלקהאוט".

• פותח/ת השרשור
מכיוון שאתה מעט בעייתי, מבחינת הניהיליזם שלך והדיס-אינטגרציה של השכל ואיבוד הרגשות והחמלה לזולת : פשוט תלך לשטח ותנסה להתלוות לשוטרים או חובשי מד"א שמגיעים לזירות פשעים. הסרטים בסופו של דבר זה רק סרטים ושום דבר לא מזעזע כמו המציאות.

זה סרט שזעזע אותי הרבה יותר מכל מיני סרטי אימה דביליים של הוליווד.
[video=google;-8570561385764824375]http://video.google.com/videoplay?docid=-8570561385764824375[/video]

זה כנראה לא יזעזע אותך כי אין לך אמפתיה לאחרים, אז תריץ חיפוש על Desomorphine בגוגל ותראה מה הסם הזה עושה לאנשים. אותי הדוקו על הילדים העציב מאוד :-(
לא, לא הרגשתי כלום בצפייה בסרטון הזה.
אחת הסיבות שאני לא מרגיש כלום ולא מרחם על אחרים היא בגלל שעברתי את רוב הדברים. הרי תחשוב על זה, אם אתה רואה מישהו עובר משהו שמעולם לא עברת שלכאורה נראה כואב, אתה תרחם עליו כי אין לך מושג מה הכאב שהוא מרגיש; אבל אם עברת בדיוק את מה שהוא עבר, שרדת את זה ואתה זוכר שזה לא היה כזה נורא כמו שזה משדר החוצה, אתה לא תרחם עליו. בדיוק ככה אני. בכיתה ח'-ט' כבר עברתי לינצ'ים של אנשים [לא הייתי ילד כאפות או משהו, פשוט קרה שמישהו התחיל איתי מכות אחד על אחד ואז כל החברים שלו הצטרפו], כבר הייתי הומלס בשלג של גרמניה 3 ימים, כבר קיבצתי נדבות בחיים שלי, כבר חוויתי כמעט כל סוג של כאב [בגלל זה לא אכפת לי להכאיב לאחרים, כי אני יודע שהם מסוגלים לעבור את הכאב כמו גדולים], כבר חוויתי כמעט כל סוג של אובדן, כבר ראיתי אינספור דברים מזעזעים - דברים כאלה לא יכולים להשפיע עליי כי אני אומר לעצמי "אם אני עברתי את זה, גם הוא יכול, שלא יתבכיין".

מה שכן, הסרט היחידי שגרם לי לבכות כמו מטורף ב-3 השנים שבהן אני ככה, היה הסרט "האצ'יקו - סיפורו של כלב". כמו שאמרתי, אני מתחבר יותר לחיות מאשר אנשים, עם דגש על כלבים.

נערך לאחרונה:
לא, לא הרגשתי כלום בצפייה בסרטון הזה.
אחת הסיבות שאני לא מרגיש כלום ולא מרחם על אחרים היא בגלל שעברתי את רוב הדברים. הרי תחשוב על זה, אם אתה רואה מישהו עובר משהו שמעולם לא עברת שלכאורה נראה כואב, אתה תרחם עליו כי אין לך מושג מה הכאב שהוא מרגיש; אבל אם עברת בדיוק את מה שהוא עבר, שרדת את זה ואתה זוכר שזה לא היה כזה נורא כמו שזה משדר החוצה, אתה לא תרחם עליו. בדיוק ככה אני. בכיתה ח'-ט' כבר עברתי לינצ'ים של אנשים [לא הייתי ילד כאפות או משהו, פשוט קרה שמישהו התחיל איתי מכות אחד על אחד ואז כל החברים שלו הצטרפו], כבר הייתי הומלס בשלג של גרמניה 3 ימים, כבר קיבצתי נדבות בחיים שלי, כבר חוויתי כמעט כל סוג של כאב [בגלל זה לא אכפת לי להכאיב לאחרים, כי אני יודע שהם מסוגלים לעבור את הכאב כמו גדולים], כבר חוויתי כמעט כל סוג של אובדן, כבר ראיתי אינספור דברים מזעזעים - דברים כאלה לא יכולים להשפיע עליי כי אני אומר לעצמי "אם אני עברתי את זה, גם הוא יכול, שלא יתבכיין".

מה שכן, הסרט היחידי שגרם לי לבכות כמו מטורף ב-3 השנים שבהן אני ככה, היה הסרט "האצ'יקו - סיפורו של כלב". כמו שאמרתי, אני מתחבר יותר לחיות מאשר אנשים, עם דגש על כלבים.

האצ'יקו הוא באמת סרט מרגש מאוד. לי אישית כואב מאוד לראות פגיעה בבעלי חיים או אנשים חסרי ישע שלא מסוגלים להגן על עצמם. אלה שעושים את זה הם חלאות שצריך להעיף אותם לכלא לכל חייהם ושיעבדו גם בפרך.
כבר אמרתי לך, אין לך אמפתיה לאחרים בגלל דברים כאלה ואחרים, יהיה לך מאוד קשה למצוא משהו שתזדעזע ממנו. לא חושב שהיית ברמה של הילדים האלה, אבל זה לא משנה כל כך.

אני בטוח שיש עוד סרטים בסגנון של האצ'יקו, ולא פלא שכל כך קל להתרגש מזה - מדובר פה על נתינה אמיתית בלי תנאים וגבולות.

תנסה לראות את הסרט הזה : http://www.imdb.com/title/tt0397313/

זוכרים את שחקן הפורנו הקנדי שנמלט מהרשויות אחרי שרצח סטודנט אסיאתי? מסתובב ברשת סרטון תיעוד של הרצח, שכולל את ביתור הגופה, קיום יחסי מין איתה, אכילת חלק ממנה והשלכת השאריות לכלבים. מאור, ככה גם תהנה מצפייה ברצח של בן אדם, וגם מכך שהכלב שאיתו אתה מסוגל להזדהות מקבל אוכל.

• פותח/ת השרשור
האצ'יקו הוא באמת סרט מרגש מאוד. לי אישית כואב מאוד לראות פגיעה בבעלי חיים או אנשים חסרי ישע שלא מסוגלים להגן על עצמם. אלה שעושים את זה הם חלאות שצריך להעיף אותם לכלא לכל חייהם ושיעבדו גם בפרך.
כבר אמרתי לך, אין לך אמפתיה לאחרים בגלל דברים כאלה ואחרים, יהיה לך מאוד קשה למצוא משהו שתזדעזע ממנו. לא חושב שהיית ברמה של הילדים האלה, אבל זה לא משנה כל כך.

אני בטוח שיש עוד סרטים בסגנון של האצ'יקו, ולא פלא שכל כך קל להתרגש מזה - מדובר פה על נתינה אמיתית בלי תנאים וגבולות.

תנסה לראות את הסרט הזה : http://www.imdb.com/title/tt0397313/
ראיתי את הסרט הזה, סרט עוצר נשימה. לא זכור לי אם בכיתי או שסתם התרגשתי, אבל הוא מאוד נגע לי.

זוכרים את שחקן הפורנו הקנדי שנמלט מהרשויות אחרי שרצח סטודנט אסיאתי? מסתובב ברשת סרטון תיעוד של הרצח, שכולל את ביתור הגופה, קיום יחסי מין איתה, אכילת חלק ממנה והשלכת השאריות לכלבים. מאור, ככה גם תהנה מצפייה ברצח של בן אדם, וגם מכך שהכלב שאיתו אתה מסוגל להזדהות מקבל אוכל.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת! אם לא היה לי מוניטין כ"כ נמוך והייתי יכול לחלק מוניטין, הייתי נותן לך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

90 אחוז מהפוסטים של מאור מתחילים בשאלה ממש מטומטמת. ממשיכים בכחשה של מאור שהמטרה של הפוסט היא בעצם מאור.וממשיכים בלדבר על מאור.
אולי פשוט תפסיקו לתת לו את הבמה וזהו? זה כבר נהיה ממש דבילי

חיפשתי סרט שיכול לזעזע אותי.. התחלתי מסרטי שואה מבויימים - כלום; עברתי לסרטי שואה דוקומנטריים [פרטי פרטים של מה שקרה בשואה, שאנשים לא מעזים לצפות בהם בכלל] - כלום; עברתי לסרטי גור של הסקס והרציחות הכי חולניים שאתה יכול לדמיין - כלום; הגעתי לסרט הזה - עדיין כלום, אבל הוא אחלה סרט 😆
אני מחפש סרט שאשכרה יצליח לזעזע אותי.

תראה התועלת האנושית THE HMAN CONPITENCE
זה אולי כן יזעזע אותך
KIDS IN SAND BOX
1 MAN 1 JAR
GUYS 1 HORSE
3 GUYS 1 HAMMER
יש גם סרט על איזה גרמני שמצא איש לאכול (סרט אמיתי של 6 שעות) רואים איך הוא חותך לו את האיבר מטגן אותו הם מנסים לאכול לא מצליחים נותן לכלב אז הוא שם את האיש באמבטיה עם כוס יין ומשכחי כאבים הוא מדמם למוות בזמן שהגרמני קורא מלחמת הכוכבים לבסוף הוא מת אז הוא חותך אותו ושם אותו במקרר (אם אני אזכר בשם שלו אני אגיד)

נערך לאחרונה:

אני מסכים, שנה שעברה כשהתנדבתי במדא הגענו לבית של ילדה בת 18 שסיממו וקשרו אותה, לקח לי כמה ימים לעכל את זה (לראות משהו במציאות מאוד שונה מאשר בסרטים)

ראיתי את הסרט,עד האמצע היו פשוט קטעים שצחקתי מרוב שזה דפוק ומשם זה פשוט התחיל להיות סתם דפוק וניסיון להיות יותר מדי סדיסטי וחריג.
די מוצלח מהבחינה של להיות חריג כי לא ראיתי עוד סרט כזה אבל הוא לא ממש מזעזע כמו הסרטים הדפוקים האלה ברשת שדיברתם עליהם כמו הבחור שעורפים לו את הראש עם מצ'טה,הבחור שדוחף כוס לתחת,הבחור שנאנס ע"י סוס ומת וכו' וכו'..
נ.ב התולעת האנושית זה סרט מצחיק עם פוטנציאל גדול וביצוע חרא.

נערך לאחרונה:
תראה התועלת האנושית THE HMAN CONPITENCE
זה אולי כן יזעזע אותך
KIDS IN SAND BOX
1 MAN 1 JAR
GUYS 1 HORSE
3 GUYS 1 HAMMER
יש גם סרט על איזה גרמני שמצא איש לאכול (סרט אמיתי של 6 שעות) רואים איך הוא חותך לו את האיבר מטגן אותו הם מנסים לאכול לא מצליחים נותן לכלב אז הוא שם את האיש באמבטיה עם כוס יין ומשכחי כאבים הוא מדמם למוות בזמן שהגרמני קורא מלחמת הכוכבים לבסוף הוא מת אז הוא חותך אותו ושם אותו במקרר (אם אני אזכר בשם שלו אני אגיד)
מה הולך בעולם הזה.........

האצ'יקו הסרט היחידי שגרם לי אי פעם להזיל דמעה, הוא גרם לי כל כך להעריך את הכלב שלי.. עם כמה שזה נשמע קיטצ'י חח

חביב, לא יותר.

יש גם three guys one hummer

ויש גם את pain olympics משהו כזה שאנשים שם תוקעים מסמר בשק של הביצים ועוד כל מיני דברים חולניים.

ויש גם ההיא שנתנה לסוס לזיין אותה והיא מתה.

מאור מה מאלה כבר ראית?

תאמת כשהייתי בבצפר ראיתי את כל אלה בספרייה עם חברים ונשפכנו מצחוק. אפילו היינו משאירים את 2girls1cup על מסך מלא באיזה מחשב והולכים ומחכים שתלמיד\מורה יעבור ויראה את זה.
לראות הבעה של בנאדם שנתקל בזה ככה "במקרה" גרמה לי ללמוד שאפשר לקבל התקף צחוק של יותר משעה שאי אפשר להיפטר ממנו.

וואי, כמה שאני מתגעגע לבצפר עכשיו.
דייייייייייי חולי נפששששששששששששש בספר תורה משהסרט הזה עשה לי .. זה אמיתי החרא הזה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית