הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

צב יכול לתפקד בלי ראש?

• פותח/ת השרשור
90 אחוז מהפוסטים של מאור מתחילים בשאלה ממש מטומטמת. ממשיכים בכחשה של מאור שהמטרה של הפוסט היא בעצם מאור.וממשיכים בלדבר על מאור.
אולי פשוט תפסיקו לתת לו את הבמה וזהו? זה כבר נהיה ממש דבילי
מסכים! רגע, לא סיכמנו שאתה מת עליי?
תראה התועלת האנושית THE HMAN CONPITENCE
זה אולי כן יזעזע אותך
KIDS IN SAND BOX
1 MAN 1 JAR
GUYS 1 HORSE
3 GUYS 1 HAMMER
יש גם סרט על איזה גרמני שמצא איש לאכול (סרט אמיתי של 6 שעות) רואים איך הוא חותך לו את האיבר מטגן אותו הם מנסים לאכול לא מצליחים נותן לכלב אז הוא שם את האיש באמבטיה עם כוס יין ומשכחי כאבים הוא מדמם למוות בזמן שהגרמני קורא מלחמת הכוכבים לבסוף הוא מת אז הוא חותך אותו ושם אותו במקרר (אם אני אזכר בשם שלו אני אגיד)
סרט מעפן רצח, שום דבר שם לא מזעזע בכלל..

לא נתתי לך מוניטין. בכול מקרה טעיתי. אתה סוג של טעות

נערך לאחרונה:
כולכם חלשים. 😛 כשהיה האתר ogrish ראיתי הוצאה להורג של אנס בסודן (לא חיפשתי את זה, אנשים שלחו לי) - הם השכיבו אותו על הרצפה, תקעו לו חנית בתחת, והעמידו אותה. כעבור כמה שניות ראו את החנית יוצאת לו מהכתף. הוא כמובן צורח צרחות אימה לאורך כל הסרטון.

כולכם חלשים. 😛 כשהיה האתר ogrish ראיתי הוצאה להורג של אנס בסודן (לא חיפשתי את זה, אנשים שלחו לי) - הם השכיבו אותו על הרצפה, תקעו לו חנית בתחת, והעמידו אותה. כעבור כמה שניות ראו את החנית יוצאת לו מהכתף. הוא כמובן צורח צרחות אימה לאורך כל הסרטון.

חזר האתר...הפעם הכתובת היא:
Www.ogrish.tv

היה גם את ROTTEN. גם אתר עם תמונות GORE לדעתי הוא עדיין קיים פשוט לא מתעדכן.

הדבר הכי מזעזע שראיתי זה 3 סרטונים של אנשים שמתעללים באיברי מין הזכריים שלהם, ב-ogrish בפורום הכותרת של הפוסט הייתה "veryyy siiiiccckkk!!"
חייב לציין שהיה לי כאב בטן קל לאחר צפייה בסרטונים.

זהו חברה, סיפקתם לmaorswan פורנו למשך ה20 שנה הבאות. תהיו גאים בעצמכם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית