הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Windows 8

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
למי שחושש, המערכת לא רעה בכלל (אחרי שעושים את הטוויקים הנדרשים. לדוגמה, אחרי שמכריזים את כפתור ה Start ומבטלים מלא זבל שמיקרוסופט הכניסו שאמור לפעול בטאבלטים ולא במחשב PC).
עם SSD המחשב עולה הרבה יותר מהר ובכללי נראה שהכל מגיב יותר חלק (אולי כי המחשב פורמט, צריך לתת לזה כמה חודשים לרוץ בשביל לדעת באמת).
מה שכן, הבעיה שהאנגלית נתקעה בכרום מבלי אפשרות להחליף לעברית בדפדפן (בעיה ידועה שגוגל לא יודעים לפתור. יש על זה טיקט כבר שנתיים), נראה שנפתרה עם וינדוס 8 (הם אמרו שזו הייתה הבעיה של וינדוס. השפה בוינדוס השתנתה אך לא בדפדפן).
סה"כ המערכת מרגישה מעט זרה, אבל כנראה שמתרגלים עם הזמן. אז למי שחושש שלא יחשוש, במיוחד אם אתם על SSD. המחיר גם יחסית נמוך למי שהיה רישיון לוינדוס 7 (אמאזון הריצו עד אתמול מבצע ב $30).

לא רואה סיבה לעבור לוינדוס 8, במיוחד לפרוצניקים שבנינו, אין פריצה כרגע וללא SSD אין שינוי מהותי.

למי שחושש, המערכת לא רעה בכלל (אחרי שעושים את הטוויקים הנדרשים. לדוגמה, אחרי שמכריזים את כפתור ה Start ומבטלים מלא זבל שמיקרוסופט הכניסו שאמור לפעול בטאבלטים ולא במחשב PC).
עם SSD המחשב עולה הרבה יותר מהר ובכללי נראה שהכל מגיב יותר חלק (אולי כי המחשב פורמט, צריך לתת לזה כמה חודשים לרוץ בשביל לדעת באמת).
מה שכן, הבעיה שהאנגלית נתקעה בכרום מבלי אפשרות להחליף לעברית בדפדפן (בעיה ידועה שגוגל לא יודעים לפתור. יש על זה טיקט כבר שנתיים), נראה שנפתרה עם וינדוס 8 (הם אמרו שזו הייתה הבעיה של וינדוס. השפה בוינדוס השתנתה אך לא בדפדפן).
סה"כ המערכת מרגישה מעט זרה, אבל כנראה שמתרגלים עם הזמן. אז למי שחושש שלא יחשוש, במיוחד אם אתם על SSD. המחיר גם יחסית נמוך למי שהיה רישיון לוינדוס 7 (אמאזון הריצו עד אתמול מבצע ב $30).
בשביל מה צריך SSD יא שמן עשיר שכמוך.

עם הארד דיסק 7200RPM של דל (לא משהו) ו-FEDORA17 (אם אתם שואלים- I3 2XXX לניידים, לא זוכר דגם ו-4GB RAM DDR3) המחשב עולה ב-25 שניות (25 שניות מהלחיצה על סטארט עד הרגע שאפשר להשתמש בו והוא לא נתקע אם אני פותח דפדפן). עם SSD? בנייח עלה לי ב-5 שניות בערך.

• פותח/ת השרשור
לא רואה סיבה לעבור לוינדוס 8, במיוחד לפרוצניקים שבנינו, אין פריצה כרגע וללא SSD אין שינוי מהותי.
יש פריצה כבר מאוגוסט

בשביל מה צריך SSD יא שמן עשיר שכמוך.
128GB Samsung 830 ירד ל $70. גירסת ה 256GB עולה 130$. זה ירד דרסטית כי יצא דגם חדש.

יש אנשים שזה משתלם להם, כמו לגראפיקאים.
או לשרוטים שזורקים את המחשב מהחלון כל פעם שלוקח לו יותר מידי זמן לעלות.. 🤡

יש פריצה כבר מאוגוסט
בטוח? פעם אחרונה שבדקתי [את האמת די מזמן] היה רק קוד ממיקרוסופט שגם הוא עשה בעיות, בכל מקרה כל מערך המערכת לטבלאטים לדעתי הוא על הפנים, איך ביטלת אותו?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
או לשרוטים שזורקים את המחשב מהחלון כל פעם שלוקח לו יותר מידי זמן לעלות.. 🤡

בטוח? פעם אחרונה שבדקתי [את האמת די מזמן] היה רק קוד ממיקרוסופט שגם הוא עשה בעיות, בכל מקרה כל מערך המערכת לטבלאטים לדעתי הוא על הפנים, איך ביטלת אותו?
יש טריק שעושים דרך ה CMD, שתי פקודות קצרות ויש לך וינדוס פרוץ. בכל מקרה היה לי רישיון אז שידרגתי בתשלום (היה לי עוד הנחה בתור סטודנט).
קניתי ב 5 דולר (אני לא מאמין שאני אומר את זה), טוויק שמשחזר לך את כפתור ה START ואז לא צריך את כל מערך הטאבלטים העלוב:
http://www.stardock.com/products/start8/

ועדיין, מי צריך את זה. אני לעולם לא אבין אנשים שקונים SSD!
ציטוט של אלכס הלץ

יש טריק שעושים דרך ה CMD, שתי פקודות קצרות ויש לך וינדוס פרוץ. בכל מקרה היה לי רישיון אז שידרגתי בתשלום (היה לי עוד הנחה בתור סטודנט).
קניתי ב 5 דולר (אני לא מאמין שאני אומר את זה), טוויק שמשחזר לך את כפתור ה START ואז לא צריך את כל מערך הטאבלטים העלוב:
http://www.stardock.com/products/start8/
ואללה? כי אני לא מוצא שום אשכול על זה, יש לך לינק או משהו?
ואין את התוכנה הזאת פרוצה? 😵‍💫🥊

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית