הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מוניטינים

מה זה השטויות האלה מוניטין שלילי על שאלת שאלה??
עוד מעט יחלקו מוניטין שלילי על שם משתמש שלא בא טוב בעין.

קיצור ילדודס, לא מחלקים מוניטין שלילי אלא אם מישהו מטעה או שהוא טרול מכוון.
גם אם נשאלה שאלה מיליון פעם באתר, פשוט מתעלמים או ש... מפנים.
אני מבין שכל אלה שמחלקים מוניטינים שליליים על שאלה לא עשו סקס הרבה זמן, אה, אז זה סוג של זיון בשבילכם?

• פותח/ת השרשור
אז נתת לו בחזרה שוב. ילדים קטנים שייכים ל-fxp, לא לפורום הסוסי הזה!

מוזמנים לדווח על מוניטין שלא בצדק/משתמשים שמחלקים סתם מוניטין. אשמח לטפל בהם אישית ולשנות להם את המוניטין למינוס 50 אלף, כך שכל מוניטין שהם יביאו לא ישנה/יזיז את המוניטין של אף משתמש באתר.
איך אמרתם שמדווחים? כבר מפחיד לפתוח פה דיונים בשביל הכיף.

איך אמרתם שמדווחים? כבר מפחיד לפתוח פה דיונים בשביל הכיף.

אתה יודע מוניטין שלילי בפורום קילוגרם....קצת פרופורציה לחיים...(לי יש בגלל שיש פה אנשים שלא יודעים לקבל דעה של אחר)

ניתן לדווח בשליחת הודעה פרטית לאחד המנהלים הראשיים/מנהלי אתר.

• פותח/ת השרשור
אתה יודע מוניטין שלילי בפורום קילוגרם....קצת פרופורציה לחיים...(לי יש בגלל שיש פה אנשים שלא יודעים לקבל דעה של אחר)
אין לי בעיה לקבל מוניטין אדום אבל שתיהיה סיבה מאחורי זה, אם אני יגיב משהו לא נכון אז ברור שמגיע לי מוניטין אדום אבל אם אני פותח דיון "איזה שירים יש לכם במכון" אתה מסכים איתי שאני לא צריך לקבל מוניטין אדום בגלל שפתחתי דיון?

אין לי בעיה לקבל מוניטין אדום אבל שתיהיה סיבה מאחורי זה, אם אני יגיב משהו לא נכון אז ברור שמגיע לי מוניטין אדום אבל אם אני פותח דיון "איזה שירים יש לכם במכון" אתה מסכים איתי שאני לא צריך לקבל מוניטין אדום בגלל שפתחתי דיון?

כן אני מסכים....אני רק שואל למה זה כל כך משנה לך המוניטין...

באלי לתת לך מוניטין רע רק בגלל שאתה חופר עם שאלות סתומות, את מי זה בכלל מעניין מוניטין?! יש עוד דברים בחיים אתה יודע.. facepalm

• פותח/ת השרשור
באלי לתת לך מוניטין רע רק בגלל שאתה חופר עם שאלות סתומות, את מי זה בכלל מעניין מוניטין?! יש עוד דברים בחיים אתה יודע.. facepalm
אז אסור לשאול שאלות? לא רוצה לענות אל תענה, אף אחד לא הכריח אותך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית