נתתי לו פעמיים מוניטין שלילי אבל בלי קשר, אחרי זה הוא כביכול החזיר לי והוריד לי מ 0 ח -1 כך שלא יכולתי "להחזיר לו"עשית סיבוב ונתת לו שוב. אני מנהל ויש לי רשימה, אתה יודע.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נתתי לו פעמיים מוניטין שלילי אבל בלי קשר, אחרי זה הוא כביכול החזיר לי והוריד לי מ 0 ח -1 כך שלא יכולתי "להחזיר לו"עשית סיבוב ונתת לו שוב. אני מנהל ויש לי רשימה, אתה יודע.
אז נתת לו בחזרה שוב. ילדים קטנים שייכים ל-fxp, לא לפורום הסוסי הזה!
איך אמרתם שמדווחים? כבר מפחיד לפתוח פה דיונים בשביל הכיף.מוזמנים לדווח על מוניטין שלא בצדק/משתמשים שמחלקים סתם מוניטין. אשמח לטפל בהם אישית ולשנות להם את המוניטין למינוס 50 אלף, כך שכל מוניטין שהם יביאו לא ישנה/יזיז את המוניטין של אף משתמש באתר.
"מפחיד" אפשר לחשוב.. בוא ניסחף ונגיד "הייל, יודן!".איך אמרתם שמדווחים? כבר מפחיד לפתוח פה דיונים בשביל הכיף.
איך אמרתם שמדווחים? כבר מפחיד לפתוח פה דיונים בשביל הכיף.
אין לי בעיה לקבל מוניטין אדום אבל שתיהיה סיבה מאחורי זה, אם אני יגיב משהו לא נכון אז ברור שמגיע לי מוניטין אדום אבל אם אני פותח דיון "איזה שירים יש לכם במכון" אתה מסכים איתי שאני לא צריך לקבל מוניטין אדום בגלל שפתחתי דיון?אתה יודע מוניטין שלילי בפורום קילוגרם....קצת פרופורציה לחיים...(לי יש בגלל שיש פה אנשים שלא יודעים לקבל דעה של אחר)
אין לי בעיה לקבל מוניטין אדום אבל שתיהיה סיבה מאחורי זה, אם אני יגיב משהו לא נכון אז ברור שמגיע לי מוניטין אדום אבל אם אני פותח דיון "איזה שירים יש לכם במכון" אתה מסכים איתי שאני לא צריך לקבל מוניטין אדום בגלל שפתחתי דיון?
אז אסור לשאול שאלות? לא רוצה לענות אל תענה, אף אחד לא הכריח אותך.באלי לתת לך מוניטין רע רק בגלל שאתה חופר עם שאלות סתומות, את מי זה בכלל מעניין מוניטין?! יש עוד דברים בחיים אתה יודע.. facepalm