הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרו הורמונים

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
באתרים בחו"ל מוכרים פרו הורמונים כגון:m-tren 75 ,deca 250 ועוד.
מה בדיוק הם עושים והאם הם באמת כמו סטרואידים נותנים אותה תוצאה כמו שמובטח בכל האתרים?

לא נותנים תוצאות ולפעמים גם יקרים יותר מסטרואידים אמיתיים. כנראה שמישהו הבין שהרבה אנשים מפחדים מזריקות ולהתעסק עם חומרים לא חוקיים וראה הזדמנות לגלגל כסף על חשבונם(גם אני נפלתי פה). כל מי שלוקח אותם לעומת זאת, ישכנע את עצמו שהוא גדל והוא מרגיש בהבדל ואולי תשמע כמו סיפורים של "עליתי 10 קילו בחודש!" עם תמונות מדהימות של לפני ואחרי , אבל לרוב תראה את זה בפורומים של אותן חברות שמייצרות את המוצרים האלה. בכל מקרה, מנסיון אישי אני לא ממליץ בכלל...

לא נותנים תוצאות ולפעמים גם יקרים יותר מסטרואידים אמיתיים. כנראה שמישהו הבין שהרבה אנשים מפחדים מזריקות ולהתעסק עם חומרים לא חוקיים וראה הזדמנות לגלגל כסף על חשבונם(גם אני נפלתי פה). כל מי שלוקח אותם לעומת זאת, ישכנע את עצמו שהוא גדל והוא מרגיש בהבדל ואולי תשמע כמו סיפורים של "עליתי 10 קילו בחודש!" עם תמונות מדהימות של לפני ואחרי , אבל לרוב תראה את זה בפורומים של אותן חברות שמייצרות את המוצרים האלה. בכל מקרה, מנסיון אישי אני לא ממליץ בכלל...

קודם כל איך הגעת למסקנה שכל הפרו הורמונים הם לא פועלים ולא שווים את הכסף?
לגבבי המוצרים האלה אני לא יודע אבל מה שכן אני יכול להגיד לך שיש הרבה מוצרים שכן פועלים..
כמובן שעדיף לקחת את הדבר האמיתי אבל זה כבר עניין ספיכולוגי ("כי אני לא נחשב על סטרואידים")

רוב הפרוהורמונים המיוצרים כיום לא שווים כלום. מתוך חומר פעיל רק 20 אחוז במקרה הטוב הופך לטסטוסטרון. כמו 4-ad של advanced muscle science. הפרוהורמונים היעילים ביותר היום הם סופרדרול והלודרול אבל הם רעילים לכבד באותה רמה כמו אוראליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית