נהג אוטובוס עוקר נוסעת מהרצפה עם סנוקרת וזורק אותה החוצה

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14

[h=2]כששידאה ליין בת ה-25 ניסתה להתחמק מתשלום דמי הנסיעה היא לא האמינה שתיתקל בנהג נחוש כל כך. ארטיס יוז ספג ממנה קללות ויריקות
ואחרי שהיא תפסה בגרונו הוא פשוט קם, שיגר לעברה אגרוף מדויק לסנטר וזרק אותה החוצה בכוח
http://www.mako.co.il/hix-bizarre/watch-it/Article-3ab8718a1f88a31006.htm&partner=homepage_jumbo
[/h]

המשפט האהוב עליי she wanna be a man i ma treat you like a man

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
חחחחח איזה סטלן איזה בוקס דפק לה.. איך הוא אמר לה SHE WANNA BE A MAN IMA TREAT YOU LIKE A MAN חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא צודק.
היא התחילה, היא קיללה וירקה, היא התנהגה כמו בהמה והיא הרביצה בזמן שהוא התנהג בסובלנות. בסופו של דבר אם זה לא היה קורה היא לא הייתה יורדת.

כל הכבוד, חבל שעם החברה של היום נשים מרשות לעצמן להתנהג ככה מתוך מחשבה שאף אחד לא יעז להתייחס אליהם עם שיוויון מוחלט כמו שהן כל כך רוצות לקבל.

איזה גבר... אני רוצה לראות את השופט שיפסוק נגדו במשפט. על אף שהוא לקח את החוק לידיים.

את האמת אני די מבין אותו.
אם מישהיא, מקללת אותך ככה, יורקת עליך, וגורמת לך להרגיש בסוג של מצוקה מה כבר אפשר לעשות?
לא אומר שזה הדרך הראשונה שהייתי בוחר, אבל וואלה, יש גבול כמה צריך לסבול. ואפילו אם מדובר בבחורה.

קיבלה מה שמגיע לך, ואפילו פחות מידי.
וואלה הנחית אחלה מכה 😵‍💫🥊

כן רק חבל שבארץ זה שלוש קוקסינלים בגובה של הזין שלי ואוטובוס שלם לא יכול לבעוט להם תצורה מהאוטובוס....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית