הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רמקולים למחשב

Selotep

משתמש קבוע
1,787
2
נק' מוניטין:
105
1,787
2
קיצר אחרי שהרמוקלים של מחשב התקלקלו החלטתי לקנות משהו טוב עד 600 ש"ח (היה לי של לוקיטק)
קיצר אין לי מושג בדברים האלה אבל חשוב לי שישמוע טוב את המוזיקה\משחק שתיהיה איכות וכמובן עוצמה
יש למישהו להמליץ על משהו כמובן שיש משתלם למחיר וחברה אמינה חשבתי לקנות בKSP שמה מחירים הכי נמוכים לפי מה שהבנתי
קיצור בבקשה תעזרו לי

יש רמקולים פצצה לחברת קריאטיב (אלה שמייצרים גם כרטיסי קול). במחיר שלך אפשר להביא סדרת creative itrigue /isnpire.
בעדינות אגיד שתוכל לפוצץ את הבית!!!

יש לי את הדגם הקודם שלהם (שהוא נראה לי יותר טוב כי הוא מגיע עם שלט), אבל אלו רמקוליים מהטובים שהיו לי:
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=783123&orderby=price

THX Certificate שזה לא קל למצוא ברמקולים למחשב. אבל קח בחשבון שאם אתה משתמש בכרטיס קול On-bard או משהו ב 150 שקל אתה לא באמת תנצל רמקולים ב-600 ש"ח (ומעלה). אז אם 600 ש"ח זה התקציב הכללי שלך, כדאי לקנות כרטיס קול + רמקולים סבירים מאשר רמקולים בכל התקציב וכרטיס קול זבל שיצור סוג של צוואר בקבוק ולא תהנה מהסאונד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית