הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיל על ביף ג'רקי

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך
תכינו בבית אני כל שבת מכין זה יוצא נפלא
אם יש הענות אני יכתוב פוסט עם טיפים

הביף ג'רקי התעשייתי בדרך כלל עם מלא מחזקי טעם למיניהם וכל מני חרא, ובבית יוצא הרבה יותר טעים

• פותח/ת השרשור
תכינו בבית אני כל שבת מכין זה יוצא נפלא
אם יש הענות אני יכתוב פוסט עם טיפים

הביף ג'רקי התעשייתי בדרך כלל עם מלא מחזקי טעם למיניהם וכל מני חרא, ובבית יוצא הרבה יותר טעים
אתה יכול לתת מתכון?

אתה יכול לתת מתכון?

אני כל פעם עושה שינויים קטנים לפי המצב רוח. אבל זה הכי טוב לדעתי. מתכון Paleo (חוץ מהסויה אבל בקטנה......איפה אני אמצא קוקוס אמינוס.......)

1.2 קילו בשר רזה (כף/צך זה מעולה)
רבע כוס סויה
שליש כוס מים רותחים
שתי שיני שום גרוס
שישית בצל בינוני-גדול קצוץ דק דק דק דק דק דק דק (ממש דק, כמעט יותר לקטע של מרוסק) (או אבקת בצל גם מחליף טוב)
הרבה פלפל שחור גרוס
מלח מעושן בנדיבות (זה פשוט משהו שמצאתי בבית, באינטרנט רוב המתכונים עם עשן נוזלי אבל לא יודע אם יש בארץ)

משרים את הבשר במרינדה, כמה שעות מספיק אבל לילה זה מעולה.
מניחים על רשתות (אם אין מספיק רשתות אפשר לעשות כמות ענקית על רשת אחת בתלייה ככה:http://puretastes.files.wordpress.com/2010/10/in-oven.jpg) (זה לא יצא לכם כזה מושלם... התמונה מגוגל) (ואפשרי לעשות אותו דבר עם שיפודים במקום קיסמים)

מכניסים לתנור, אני אישית שם על 75-80. מבחינה בריאותית מומלץ לשים על 75 במינימום לפרק זמן מסויים כדי להרוג את החיידקים. מי שרוצה להוריד אחר כך יכול אבל זה ייקח הרבההה זמן.
ככה שאני עושה על 75 זה לוקח בסביבות ה6-7 שעות בתנור. תלוי בכמות הבשר, וזה בטוח משתנה גם בין תנור לתנור.
אני מציע שמ4 שעות להתחיל לבדוק את זה לראות מה המצב ולהוציא במידת עשייה הרצוייה. (קשה להרוס את זה עם יותר מדי זמן, אל תדאגו)

בתאבון

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית