ייעוץ אוכל בבית ספר

Alon123

משתמש קבוע
1,301
131
נק' מוניטין:
2,337
1,301
131
היי, אשמח לקבל ביקורת על התפריט:
ללא ם.png
1.84 שוקל 92 (RMR 2571, יכול להיות שאני שורף יותר)

יש לי בעיה די גדולה עם הנושא של אוכל בבית ספר, רוב הימים בשבוע אני לומד מ8 עד 6 ואני צריך להסתדר רק עם 4 סנדוויצ'ים ל10 שעות כי אין גישה למקרר/מיקרוגל והאוכל בקפיטריה ממש חרא, למישהו יש רעיונות?

תמיד אפשר להביא קופסאות אצלי בבצפר יש כמה חברה שמבאים בימים ארוכים והם שחיינים ,כדורגלנים וכו' .
במידה ואתה לא רוצה להיות "פריק" מה הבעיה להביא עוד סנווצים ? לי יש ימיים שאני מביא 10+.

• פותח/ת השרשור
תמיד אפשר להביא קופסאות אצלי בבצפר יש כמה חברה שמבאים בימים ארוכים והם שחיינים ,כדורגלנים וכו' .
במידה ואתה לא רוצה להיות "פריק" מה הבעיה להביא עוד סנווצים ? לי יש ימיים שאני מביא 10+.

אוכל בקופסאות יתקלקל לי עד הצהריים כי אין מקרר, אני לא יכול להביא 10 סנדוויצ'ים כי אז אני לא יהיה במאזן קלורי שלילי
חשבתי אולי על להביא חטיפי אנרגיה/חלבון ולהוריד את הביצים בערב

אוכל בקופסאות יתקלקל לי עד הצהריים כי אין מקרר, אני לא יכול להביא 10 סנדוויצ'ים כי אז אני לא יהיה במאזן קלורי שלילי
חשבתי אולי על להביא חטיפי אנרגיה/חלבון ולהוריד את הביצים בערב
אז אני לא מבין מה הבעיה פה , תיקח 6 סנווצ'ים כמה שמסתדר לך בערכיים

אני מדבר איתך בתור תלמיד,
אני גם מסיים בסביבות השעות שלך,

אני אוכל ארוחת בוקר שבד"כ היא 2-3 כוסות קורנפלקס עם 1-2 כוסות חלב
ולשאר היום אני מביא מינימום סנדוויץ' 1 ומקסימום 3 סנדוויצ'ים (תלוי באורך היום) וירקות בשקית (2 גזרים ומלפפון בד"כ אבל זה כבר דעה אישית).
מסוף היום אתה כבר בבית ויכול לאכול את הדברים שלך בכמויות שלך.

צטט אותי אם יש לך איזו שאלה אני אעזור לך עם זה בכיף...

יש חטיף חלבון טעים מאוד עם ערכים תזונתיים מעולים שנקרא QUEST BAR אם תחפש במקומות הנכונים תוכל למצוא אחד כזה ב6.4 שקל ככה וזה 20 גרם חלבון...
בקשר ל"תפריט" זה נראה אחלה אבל משום מה זה לא נראה לי 2200 קלוריות זה נראה קצת לא יודע למה...

אתה יכול להביא טונה ולהוית הילד המסריח.
או שאתה יכול להביא חזה עוף ולשים דברים שמקררים את האוכל ושומרים עליו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית