הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקות דם אצל רופא

• פותח/ת השרשור robr
  • פורסם בתאריך

robr

משתמש מתחיל
95
2
נק' מוניטין:
2
95
2
יש לי שאלה לכל מי שעבר סייקל. האם יש איזושהי בעיה ללכת לרופא משפחה ולבקש בדיקת דם(בשביל רמות טסטוסטרון)? גם לפני סייקל וגם לאחרי. זאת אומרת, זה יהיה ברור שמהתוצאות הרופא ידע שקיים שימוש בסטרואידים? אבל צריך לתת איזה סיבה מיוחדת לרופא בשביל הבדיקה? לדוגמה חשק מיני נמוך וכו'. או שאני סתם לחוץ וכל העניין הזה בכלל חסוי ואסור לו לדבר על זה..

מה שאני עושה תמיד הוא מתרץ בכך שאני מבצע את הבדיקות האלה באופן קבוע פעם בשנה ,את הבדיקות אני עושה חודשיים אחרי סיום הסייקל ומבקש בדיקת free test בלבד , תמיד הם שואלים אותי בשביל מה אני צריך את הבדיקה אני אומר להם שאני משתמש בקריאטין וחלבונים וסיפרו לי בחד"כ שזה משפיע על הטסט כמובן שהדבר מופרך לחלוטין אבל זה התירוץ היחידי שעולה לי כדי לקבל את הבדיקה הזו בסופו של עניין הם נותנים לי את אותה בדיקה , היו מספר פעמים ששאלו אותי אם אני משתמש בסטרואידים אמרתי שלא .
אין שום דרך אחרת לדעתי לקבל את אותה בדיקה .

למה לשקר זה הרופא שלך, אצלי הרופא יודע הכל ומביא לי איזה בדיקות שאני רוצה.
זה כולה בדיקות דם.
אל תשכח שיש גם חסיון רפואי אז אם אתה מאלה שמכחישים שימוש בחומרים אבל בפועל משתמש אז תהיה בטוח שזה לא יצא לאף אחד.

אין שום בעיה..אבל אז הוא יתחיל לזיין לך את המוח כמה אתה מסכן את החיים שלך...עם לא אכפת לך לעבור הרצאת חינוך אצל הרופא תגיד לו שזה מה שאתה עושה

אני אומר לו אני רוצה לבדוק ערכי טסט, הוא יודע שאני מזריק והוא לא אומר מילה.
הרופא שלי אפילו מתעניין איך,איפה, כמה, למה.
אין צורך להסתיר.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה. נראה לי שאני פשוט אגיד לו שאני רוצה לבדוק אם הכל תקין בינתיים..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית