הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מכרו לי חטיפי חלבון פגי תוקף.. צריך ייעוץ

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
חבר שמקבל ביקורת מבילדר החליט לקנות ממנו כמה חטיפי חלבון והציע לי גם.. בקיצר הזמנו ממנו 40 יחד' ולפני ההזמנה הוא אמר כדבריו: "קח ב10 שח ליחידה. אבל נשאר להם תוקף קצר אבל הם בסדר גמור" ובפעם השניה שנשאל מה התוקף שלהם הוא אמר שהם +- חודש. היום קבלתי אותם וראיתי שהתוקף נגמר לפני חודשיים (9/12) וחלקם היו מעוכים.. שלחתי לו שאני רוצה את הכסף בחזרה והוא אמר שהתוקף בסדר, שהוא והמשפחה שלו אוכלים אותם ושלא קרה להם כלום. אמרתי לו שאני לא מוכן להסתכן בקילקולי קיבה ואני רוצה את הכסף בחזרה והוא מסנן. אחרי זה אמרתי לו שאני אפנה למשטרה והוא דיבר עם אותו חבר ואמר לו שאחרי התחרות עוד שבוע וחצי הוא יצ'פר אותו בדברים במקום ואותי זה לא ממש מעניין. יש לי הוכחות שהוא אמר שהתוקף קצר ואסמכתה ששלמתי לו 400 ש"ח וכו'. הבעיה היא שאם אפנה למשטרה הם לא ימהרו לטפל בזה.. יש למישהו עצות?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
משטרה לא תזיז את עצמה בשביל זה.. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות בסכום הרבה יותר גבוה, אמנם יקח חצי שנה אבל אתה תזכה במשפט (אין ייצוג של עורכי דין בבית משפט לתביעות קטנות ובקשת תביעה עולה כמה עשרות שקלים).

• פותח/ת השרשור
משטרה לא תזיז את עצמה בשביל זה.. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לתבוע אותו בבית משפט לתביעות קטנות בסכום הרבה יותר גבוה, אמנם יקח חצי שנה אבל אתה תזכה במשפט (אין ייצוג של עורכי דין בבית משפט לתביעות קטנות ובקשת תביעה עולה כמה עשרות שקלים).
תודה. דאגתי לשלוח לו שהוא לא מתייחס אליי ברצינות ואני מתכוון גם לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות ושהוא יפסיד קצת יותר מ200 שקל.. אם הוא לא יחזיר עד מחר אז זה באמת יצא לפועל. כמה כסף אני יכול להוציא ממקרה כזה?

לדעתי אפילו יותר מאלפיים, אמא שלי בצעירותה תבעה את המעסיק שלה שהיה לה חייב 100 שקל בלבד והוציאה ממנו בבית משפט 600 שקל בסופו של דבר.כנס בו עד הסוף בלי להתבייש.

• פותח/ת השרשור
לדעתי אפילו יותר מאלפיים, אמא שלי בצעירותה תבעה את המעסיק שלה שהיה לה חייב 100 שקל בלבד והוציאה ממנו בבית משפט 600 שקל בסופו של דבר.כנס בו עד הסוף בלי להתבייש.

מתאים לי, אפילו שמדובר ב200 שקל ולא 400 (אני שלמתי 200 והחבר השני שילם 200)

תודה. דאגתי לשלוח לו שהוא לא מתייחס אליי ברצינות ואני מתכוון גם לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות ושהוא יפסיד קצת יותר מ200 שקל.. אם הוא לא יחזיר עד מחר אז זה באמת יצא לפועל. כמה כסף אני יכול להוציא ממקרה כזה?
אתה יכול לתבוע על ערך המוצר + הזמן שבזבזת בלתפוס אותו + עוגמת נפש. הייתי הולך על סביבות ה-2000 שקל.

אתה יכול לתבוע על ערך המוצר + הזמן שבזבזת בלתפוס אותו + עוגמת נפש. הייתי הולך על סביבות ה-2000 שקל.

זה נכון שבתביעה כזאת זה שחור ולבן, ואם אתה תובע על סכום גבוה מידי פשוט תפסיד במקום נניח שישלמו לך חצי (או כמה שהשופט מחליט) ממה שתבעת עליו?

זה נכון שבתביעה כזאת זה שחור ולבן, ואם אתה תובע על סכום גבוה מידי פשוט תפסיד במקום נניח שישלמו לך חצי (או כמה שהשופט מחליט) ממה שתבעת עליו?
בדרך כלל לא, אם התביעה מוגזמת באמת ישללו לך את התביעה מהר מאוד (יש אנשים שמנצלים את הסף העליון של התביעה, 50,000 שקל), אבל כשסכום התביעה נורמלית יפסקו לך גם סכומים פחותים ממה שתבעת.

• פותח/ת השרשור

אוקיי.. עיינתי באינטרנט והגעתי לדף הזה
http://elyon1.court.gov.il/heb/info/choveret/hesb_ktanot.htm
ומה שצץ לי לעין זה החלק הזה:
את התביעה יש להגיש במזכירות בית המשפט לתביעות קטנות. (ליד רוב בתי משפט השלום פועל גם בית משפט לתביעות קטנות). לתובע נוח בדרך כלל לתבוע קרוב למקום מגוריו, אך יש כללים הקובעים את מקום הגשת התביעה.
יש כמה חלופות למקום הגשת התביעה:
bullet_ribua.gif
במקום מגוריו או במקום עיסוקו של הנתבע.
bullet_ribua.gif
במקום יצירת ההתחייבות, לדוגמה: המקום שבו נחתם החוזה.
bullet_ribua.gif
המקום שנועד לקיום ההתחייבות (גם אם לא קוימה).
bullet_ribua.gif
מקום המסירה של הנכס.
bullet_ribua.gif
מקום המעשה או המחדל שבגינו תובעים, לדוגמא: בתאונה
שהתרחשה בעפולה והתובע גר בתל אביב אפשר לתבוע בעפולה, אך לא בתל אביב, אלא אם הנתבע גר גם הוא בתל אביב.

זה אומר שאני אצטרך לנסוע לאשקלון בשביל לתבוע אותו? לא יהיה ניתן לעשות משהו פה באיזור לדעתך?

אתה יכול לעשות את זה אצלך. כי הרי העסקה "נחתמה" באופן שבעל פה וקיבלת את המוצרים דרך צד מתווך. אתה בחיפה לא?

נשאלת השאלה ממתי עשרה שקלים לחטיף חלבון זה זול? :|
אתה יכול להשיג חטיף אחד הטעימים ב6.5 שקל לחטיף עם 20 גרם חלבון וערכים פצצה.
בכל אופן אני הייתי מנסה לפתור את זה איתו ולתת כמה ימים ואם לא אכן לתבוע אותו, זה כאב ראש גדול...

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעשות את זה אצלך. כי הרי העסקה "נחתמה" באופן שבעל פה וקיבלת את המוצרים דרך צד מתווך. אתה בחיפה לא?
מהקריות. אני מקווה שאכן זה יהיה ככה, אני כבר אפנה מחר. תודה רבה.
אגב, אכלתי חטיף אחד (מתוך 40) ככה שאני מקווה לא למות מחר חח

נשאלת השאלה ממתי עשרה שקלים לחטיף חלבון זה זול? :|
אתה יכול להשיג חטיף אחד הטעימים ב6.5 שקל לחטיף עם 20 גרם חלבון וערכים פצצה.
בכל אופן אני הייתי מנסה לפתור את זה איתו ולתת כמה ימים ואם לא אכן לתבוע אותו, זה כאב ראש גדול...

ניסיתי לפתור את זה איתו והוא די מזלזל ביכולות שלי. הכאב ראש הזה יהיה די משתלם הייתי אומר

מהקריות. אני מקווה שאכן זה יהיה ככה, אני כבר אפנה מחר. תודה רבה.
אגב, אכלתי חטיף אחד (מתוך 40) ככה שאני מקווה לא למות מחר חח

ניסיתי לפתור את זה איתו והוא די מזלזל ביכולות שלי. הכאב ראש הזה יהיה די משתלם הייתי אומר
אתה לא תמות, אל תדאג. מקסימום כאב בטן, והאמת שגם אבקה שפג תוקפה אפשר לצרוך הרבה אחרי. סתם מעצבן שאנשים מרשים לעצמם לעבוד עליך ולצחוק לך בפרצוף כי זה ישראל.
ותביעות קטנות זה שום כאב ראש, הולכים, מגישים תביעה (תצטרך לכתוב כתב תביעה) וזהו.

• פותח/ת השרשור
אתה לא תמות, אל תדאג. מקסימום כאב בטן, והאמת שגם אבקה שפג תוקפה אפשר לצרוך הרבה אחרי. סתם מעצבן שאנשים מרשים לעצמם לעבוד עליך ולצחוק לך בפרצוף כי זה ישראל.
ותביעות קטנות זה שום כאב ראש, הולכים, מגישים תביעה (תצטרך לכתוב כתב תביעה) וזהו.
היה קשה לאכול את זה יותר מאשר סטייק אנטריקוט וול דאן.. כל הטופי או מה שזה לא היה בפנים גרם לי ללעוס כל חתיכה עשרות פעמים.. ואת האמת, זה אפילו לא היה כ"כ טעים.

תודה. לא שחשבתי אי פעם לקנות ממנו משהו אבל אני אזכור את השם לכל מקרה.
יותר ויותר בילדרים ישראלים מתגלים כאנשים לא אמינים.
כנראה שיש להם שריטה משותפת

לא אומרת שתוותר לו אבל חטיף חלבון פג תוקף זה לא נורא.
אני אכלתי חטיף חלבון שהיה פתוח למעלה מחודשיים.. הדבר הזה נראה לי יותר עמיד מאוכל צבאי.

היה קשה לאכול את זה יותר מאשר סטייק אנטריקוט וול דאן.. כל הטופי או מה שזה לא היה בפנים גרם לי ללעוס כל חתיכה עשרות פעמים.. ואת האמת, זה אפילו לא היה כ"כ טעים.
זה בלי קשר לזה שזה פג תוקף 99% רוב חטיפי החלבון עם מרקם לא משהו בלשון המעטה צריך לדעת לחפש נכון...
בכל אופן זה לא אומר שמה שהוא עשה זה בסדר.
בהצלחה תעדכן פה עוד חצי שנה-שנה כמה זמן שייקח 😃

האלה שמוכרים חטיפי חלבון פגי תוקף... להעיף אותם!!!!!!!!!
חחחח סתם, תעדכן פה מה יקרה בסוף

לדעתי חבל שאכלת אחד.
במשפט יש מצב הוא יגיד לך תחזיר את הסחורה והוא יפצה אותך אבל אין לך את כל הסחורה כי הרי אכלת כבר אחד.
אז אם אכלת אחד, למה לא אכלת את כולם?
יש מצב שיפגע בך (לא יודע איך זה ממש מתנהל אבל סתם דעתי).
רק אם תגיד אולי שזה עשה לך כאבי בטן, שילשולים או משהו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית