הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אינסולין והורמון גדילה

• פותח/ת השרשור lidors
  • פורסם בתאריך

lidors

משתמש פעיל
396
0
נק' מוניטין:
2,001
396
0
כפר המכביה
פעם שהייתי מאוד אובססיבי לגבי הגובה שלי קראתי איזה מאמר שאומר שלא ממולץ לאכול 2-3 שעות לפני השינה, בגלל שאז האינסולין מופרש ובזמן שהוא מופרש, אני לא זוכר את הניסוח המדויק, אבל או שהוא מונע הפרשה של הורמון גדילה בעת שינה או שהוא מוריד מהכמות המופרשת---> מכך נובע פחות גובה

סתם נזכרתי בזה ואני סקרן לדעת אם זה נכון או שזה בלבול שכל

• פותח/ת השרשור
אתה 188, למה היית אובססיבי לגבי הגובה שלך?
הייתה תקופה ששיחקתי כדורסל ולא ראיתי את הגובה הזה כמספיק (עדיין אני רוצה יותר אבל אין מה לעשות) אז חיפשתי כל מיני מאמרים שיעזרו לי

את האמת מצאתי איזשהו קובץ ממש מזמן שהיו בו כל מיני טיפים, אני מניח שרובם חארטות אבל אם אתה רוצה אני יכול להעלות לפה (הכוונה לAIRJORDAN כמובן).

אי אפשר לשלוט על פרמטר הגובה, יש פוטנציאל גנטי שתמון בDNA הפוטנציאל הזה נא בין טווח מסויים, לדוגמא בגן הגנטי תמון שפוטנציאל הגדילה שלך תמון שתיהיה בין 1.80 ל 1.90 אז ה1.90 זה הסף העליון של הפוטנציאל וה1.80 הוא הסף התחתון, מה שנובע שאין סיכוי שתיהיה פחות מ1.80 אלא רק במצבים נורא קיצוניים וגם שם אני לא מאמין שזה יקרה, לכן כל שיטה כזו או אחרת לא תעזור פרט לאכול טוב, שינה טובה, ואם ממש רוצים אז אימונים כאלה ואחרים שיכולים אולי לתרום אבל שום דבר לא יעזור מעבר לסף הגנטי שלך חוץ מבאמת לשבור בירכיים בניתוח ולהוסיף כמה ס"מ.

• פותח/ת השרשור
אלה לא היו שיטות של לשבור את הסף הגנטי, אלא למצות את הגנטיקה שלך עד הסוף

לידור,
אני אשמח אם תוכל להעלות לפה או לשרת כלשהו כדי שאני אוכל לקרוא 😃 , לא הייתי מתנגד לנצל את הגנטיקה עד הסוף 😃 . תאכלס עם גובה כזה אתה יכול לשחק SG , PG במיוחד בארץ ואם יש לך פונדומנטלס ובים.

משה,
כן זה גם מה שאני שמעתי והבנתי מכמה רופאים, הקטע המוזר הוא שעשו לי מיפוי עצמות כבר פעמיים, לפי 8 שנים ולפני שנה והחיזויים נשארו אותם חיזויים רק שאני עדין לא מתקרב לסף תחתון אפילו 😛 ואני דווקא לא נמוך.

אי אפשר לשלוט על פרמטר הגובה, יש פוטנציאל גנטי שתמון בDNA הפוטנציאל הזה נא בין טווח מסויים, לדוגמא בגן הגנטי תמון שפוטנציאל הגדילה שלך תמון שתיהיה בין 1.80 ל 1.90 אז ה1.90 זה הסף העליון של הפוטנציאל וה1.80 הוא הסף התחתון, מה שנובע שאין סיכוי שתיהיה פחות מ1.80 אלא רק במצבים נורא קיצוניים וגם שם אני לא מאמין שזה יקרה, לכן כל שיטה כזו או אחרת לא תעזור פרט לאכול טוב, שינה טובה, ואם ממש רוצים אז אימונים כאלה ואחרים שיכולים אולי לתרום אבל שום דבר לא יעזור מעבר לסף הגנטי שלך חוץ מבאמת לשבור בירכיים בניתוח ולהוסיף כמה ס"מ.
וכיצד ההייתי יכול לשפר את הגובה שלי לסף העליון של הפוטנציאל ולא לסף התחתון? או שזה רק עניין של מזל. למרת שאצלי זה אבוד (1.68)

וכיצד ההייתי יכול לשפר את הגובה שלי לסף העליון של הפוטנציאל ולא לסף התחתון? או שזה רק עניין של מזל. למרת שאצלי זה אבוד (1.68)
כמו שאמרתי תזונה טובה ושינה טובה ואם ממש מאמינים בקטע של "אימונים מפרישים הורמונים" אז אפשר להעזר גם בזה.

נכון , תזונה נכונה ושינה טובה צריך לעשות את העבודה , החלק של התזונה אצלי עובד טוב , השינה על הפנים :( .
משה ,
מה אתה מתכוון ב"אימונים מפרישים הורמונים" ? אני קראתי (אני אני לא טועה איפשהו פה בפורום) שסקוואט ודדליפט מפרישים הורמונים שעוזרים לגוף לצבור מאסה , יותר מתרגילים אחרים (גם כי הם תרגילים מורכבים , אני מניח). אני מניח שהתכוונת למשהו טיפה שונה? ):

לידור,
מבין כל הכתוב, מצאת משהו שלדעתך כן בצורה כלשהי עזר לך ?

נכון , תזונה נכונה ושינה טובה צריך לעשות את העבודה , החלק של התזונה אצלי עובד טוב , השינה על הפנים :( .
משה ,
מה אתה מתכוון ב"אימונים מפרישים הורמונים" ? אני קראתי (אני אני לא טועה איפשהו פה בפורום) שסקוואט ודדליפט מפרישים הורמונים שעוזרים לגוף לצבור מאסה , יותר מתרגילים אחרים (גם כי הם תרגילים מורכבים , אני מניח). אני מניח שהתכוונת למשהו טיפה שונה? ):

לידור,
התכוונתי בדיוק לזה ורשמתי את זה בגרשיים כי זה לא מדוייק שX מפריש יותר מY כי זה תלות בעצימות ובעוד הרבה פרמטרים.

• פותח/ת השרשור
משה ,

לידור,
חח את האמת לא באמת השתמשתי בזה... זה דרש די הרבה זמן
אתה יכול לבדוק את אלה שנראים לך הכי הגיוניים, אין לי עצה יותר טובה לתת לך.

משה - אה אוקי , חשבתי שהגרשיים נודע לטוען לתרגילים/אימונים אחרים 😛. תודה על ההסבר.
לידור - אין בעיה . תודה על הלינק שוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית