הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כתבה מYNET מהיום

ממש לא מפוברק
בעבר זה היה קורה להמון אנשים דווקא בגלל חוסר מודעות
אני עד לפני 6 שנים הייתי עושה סיקלים פעמיים בשנה ככה למשך 4-5 שנים ואני כולה מדבר על 6 שנים אחורה (2006) שעדיין לאנשים לא היה מושג בנושא סטרואידים מה לקחת ואיך בגלל העלות הגבוהה של "המבינים"
אני בזמנו שלמתי הון תועפות לבנאדם שהוא היה באדיבילדר מוכר מאוד רק בשביל יעוץ לסייקלים וזה לא היה זול תאמינו לי והרבה אחרים לא עשו עושים זאת ודי פגעו בעצמם.

היום אני מברך את האינטרנט שנותן מודעות בנושא שכן גם בעבר היה אינטרנט אבל לא היו הרבה אתרים לפיתוח גוף וגם אלה שהיו לא היו מזכירים סטרואידים ותמיד נעלו שרשורים בנושא
אני תמיד טענתי שמי שרוצה לעשות זאת יעשה ונעילת שרשורים לא תמגר את התופעה אז עדיף כבר שאנשים יעשו משהו "רע" עם מודעות וככה תקטן הפגיעה בגופם מאשר סתם יקנו חומרים ממישהו שדוחף להם ואומר להם "כן כן קח את זה ואת זה אל תדאג עלי עוד חודש תהיה סוס"
ראיתי אנשים בסייקלים ראשונים לוקחים אנדרולים בכמויות מטורפות למה איזה מטומטם דחף להם שלא נזכיר גם את אלה שלא היו יודעים לזהות חומר מזוייף ו/או פג תוקף.

אני קצת מפשפוש בפורום פה ראיתי מדריכים מצויינים וכל הכבוד חבר'ה חשוב שלאנשים תהיה מודעות כי אחרת זה נזק בלתי הפיך

אני מעריך שהוא הזריק כמויות היסטריות לאורך זמן פלוס אוכל לא בריא וזו הסיבה שהוא הגיע למצב הזה ,והמון אוראלים אני אישית לא נוגע באוראלים עומס על הכבד מטורף מבחינתי .

מעניין אותי אם יש כאן מישהו שקצת "מעורבב" בכל הנושא הזה ויודע אם בממוצע בכל מכון יש כמה "כאלה" משתמשים חובבנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית