הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע כתבה על שוק החומרים בארץ

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
היום ב 20:00 במהדורה המרכזית של חדשות 2 תשודר הכתבה. חדי העין שצפו בפרומו וודאי כבר זיהו את "יועץ התוספים" מקרית מלאכי.

שוב יגידו שפעם מישהו מת מזה? בזמן שמלא מתים מסגריות ואורך חיים נוראי הם עושים כתבות על זה שאבקות חלבון זה מזיק או כתבות כמו זאת במקום משהו נורמלי שבאמת יעזור לאנשים. חוץ מזה מי שמטומטם ולא יודע מה הוא עושה ימות בכל מקרה, גם אם הסטרואידים לא היו קיימים.

שוב, כתבה די מגמתית ולא אובייקטיבית
אז כן, צולמו וטושטשו כמה דילרים (חלק מוכרים מאוד מהתחום) כבדים שמהווים את מקרי הקיצון של הסחר - בין אם בנפח הסחר, חוסר האיכות ועוד, אך ההסברים מסביב ועד ההתייחסות ה"אובייקטיבית" למקרי מוות או תחלואה כמובן שמופרכים
עם זאת, חשוב שוב ותמיד לומר - סטרואידים אינם דבר בריא!
ועדיין, שימוש קיצוני וכרוני עלול להביא למקרי מוות מאוד מועטים, כמובן בהקשר עם עוד גורמי סיכון וסיבוך.
שכל אחד יעשה חושבים לעצמו וגם יחפש מידע במקורות מדעיים ואובייקטיבים יותר

אותי מעניין לדעת איך זה שלא עשו בדיקות מעבדה לטסט שלקחו עם הדיאנבול איפה הפאקינג בדיקות מעבדה לרמות זיהום סטריליות לויאל ? איך בדיוק יש שם חומרים מחוזקים ? ומי זה העומרי אזולאי הזה שלא יודע איך לקחת מינונים של אינסולין? בן אדם שאין לו שמץ של מושג לוקח משהו מבלי לדעת ורוצה להפיל עולם שלם בגלל טיפשות של בן אדם 1

אותי מעניין לדעת איך זה שלא עשו בדיקות מעבדה לטסט שלקחו עם הדיאנבול איפה הפאקינג בדיקות מעבדה לרמות זיהום סטריליות לויאל ? איך בדיוק יש שם חומרים מחוזקים ? ומי זה העומרי אזולאי הזה שלא יודע איך לקחת מינונים של אינסולין? בן אדם שאין לו שמץ של מושג לוקח משהו מבלי לדעת ורוצה להפיל עולם שלם בגלל טיפשות של בן אדם 1
@psy ידיד, אני מופתע לקרוא את מה שאתה כותב. אתה באמת שואל על פלוני אלמוני שנפגע מהזרקת אינסולין?
תקרא פה בפורום, אנשים רצים להזריק לעצמם בלי שיודעים מה הם מזרקים, לאן ואיך.
כל פוסט שני על סייקל ראשון ועם שאלות שכואב לי הלב לקרוא אותם.
אז הינה לך אוסף טמבלים שאלולים לפגוע בעצמם , הם יגרמו יותר נזק לתחום מאשר דילר כזה או אחר.

@psy ידיד, אני מופתע לקרוא את מה שאתה כותב. אתה באמת שואל על פלוני אלמוני שנפגע מהזרקת אינסולין?
תקרא פה בפורום, אנשים רצים להזריק לעצמם בלי שיודעים מה הם מזרקים, לאן ואיך.
כל פוסט שני על סייקל ראשון ועם שאלות שכואב לי הלב לקרוא אותם.
אז הינה לך אוסף טמבלים שאלולים לפגוע בעצמם , הם יגרמו יותר נזק לתחום מאשר דילר כזה או אחר.
זה בעיניי שווה לטענה שלואו באר סקוואט ודדליפטים פורצים דיסקים וגורמים לשיתוק. אנשים לא יודעים להתאמן ונפצעים ולפעמים קשה מאוד, ואנשים שלא יודעים דבר על חומרים, משתמשים בהם, עושים לעצמם נזק, וכשזה חומרים שיכולים להרוג כמו אינסולין, גם מתים. עוד לא ראיתי בנאדם שהרמה שהוא הגיע אליה מצדיקה שימוש בחומרים, וכל אלה שראיתי שמשתמשים, בדרך כלל גם עם חומרים מגיעים לתוצאות לא משהו כי הם לא יודעים לא להתאמן ובטח שלא להשתמש בחומרים.

זה בעיניי שווה לטענה שלואו באר סקוואט ודדליפטים פורצים דיסקים וגורמים לשיתוק. אנשים לא יודעים להתאמן ונפצעים ולפעמים קשה מאוד, ואנשים שלא יודעים דבר על חומרים, משתמשים בהם, עושים לעצמם נזק, וכשזה חומרים שיכולים להרוג כמו אינסולין, גם מתים. עוד לא ראיתי בנאדם שהרמה שהוא הגיע אליה מצדיקה שימוש בחומרים, וכל אלה שראיתי שמשתמשים, בדרך כלל גם עם חומרים מגיעים לתוצאות לא משהו כי הם לא יודעים לא להתאמן ובטח שלא להשתמש בחומרים.
יש לא מעט כאלו שהשיגו תוצאות מדהימות עקב שימוש בחומרים , אבל הם למדו וקראו וחקרו את הנושא לעומק. לצערי , מה שאתה מתאר יותר נפוץ ומדובר על רוב המשתמשים. הם לא מוכנים לקרוא כמה עמודים אחורה ולנסות להבין מה הם עושים.

כתבה לא אובייקטיבית בשיט,הקטע הכי מצחיק הוא הבדיקות מעבדה,״טסטוסטרון מחוזק״ שנשאר בגוף לאורך זמן,פה נקרעתי מצחוק כי לאסטרים לא קוראים ״מלחים״ וטסט רפואי כמו נבידו מחזיק בגוף כמעט חודש,אז מה זה טסטוסטרון ״מחוזק״? ושלא נדבר על זה שלא בדקו רמות סטרילזציה ומתכות כבדות מה שיותר מסוכן מהחומר עצמו.ושלא נדבר על ״הדיאנה-בול״ (השור של המלכה ז״ל) שהיו שם 3 חומרים מסוכנים שיכולים לגרום ישירות לשחמת,גם הקלות הבלתי נסבלת שדילרים דוחפים לאנשים חומרים בסייקל ראשון מצביעה בדיוק על מה שאנחנו נתקלים בו בפורום כמעט כל יום שאיזה משתמש מתחיל מעלה פוסט על סייקל ראשון מחריד,מי שהורס את תחום החומרים בארץ הם 2 דילרים שראיתם בכתבה,עוד ״בזכותם״ יחוקקו פה חוק כמו בארה״ב......״אחי זה כמו סמים אנשים חוזרים עם זנב בין הרגלים״ אחחחח אוי לטמטום ולבורות

• פותח/ת השרשור
זה לא יעזור, אנשים עדיין יקשיבו לדילר כי זה הכי קל
חייב להודות שכל הדילרים בכתבה ממש הצחיקו אותי, חוץ מזה לא רואה שחידשו משהו, לא מבין למה בכלל צילמו כתבה חדשה, היו יכולים למחזר כתבה ישנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית