הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הרעבה

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
יש לי שאלה לידע כללי...
נניח והRMR שלי הוא 2500 קלוריות.
אם אני אוכל 2000 קלוריות בחיטוב ונשאר רעב(נקצין את זה ונגיד שאני מת מרעב), במידה ואני אוכל מספיק חלבונים ומספיק שומן וויטמינים וכו'...

האם הרעב עצמו יכול להיות בעייתי? או שהעיקר הערכים?

בכללי אתה צריך להרגיש רעב , אבל כאשר זה גרעון של 500 זה לא צריך להיות רעב רציני, יש מצב שאולי אתה נמצא בגרעון יותר גדול ממה שחישבתה
וגם זה קצת פסיכולוגי נגיד אחרי שבוע שהייתי בחיטוב כבר הרגשתי פחות רעב
ולגבי הערכיים: הם העיקר בכללי

יש מצב שלא חישבת נכון את הגרעון. ובמידה וכן.יש דרכים להפיג את הרעב או אפילו להיות על -300 בימים שאתה מרגיש שזה בלתי אפשרי (תכניס טונה במים-אחרי זה אין תיאבון).
הרבה פעמים תיאבון זה חוסר מעש..מה שאני ממליץ למחטבים שעזר לי מאוד,מצאו לכם תחביב,תורידו משחק מחשב שיעסיק אתכם או שתחכו עם משחקים שאתם רוצים לשחק לתקופת חיטוב (אהמ דיאבלו3)..ותשתו מים

הרעב הוא מנטלי ברובו, וגם המשיעמום, אבל אם אתה מגיע לערכים הסופיים שאתה צריך, לא תהיה שום בעיה.
פשוט תמצא תחביב.

לא הרעב הוא לא בעיה , אם כל הערכים נכונים ואתה מכניס את מה שאתה צריך אין שום בעיה
בשביל הרעב אני הייתי אוכל טונה במים כמו שאמרו , מסטיקים , דיאט קולה ,ופחמימות מירקות (עדיף ירוקים)

• פותח/ת השרשור
תודה רבה.
ובכוונה לא ביקשתי דרכים להעביר את הרעב, פשוט עניין אותי אם ההרגשה של הרעב היא פסיכולוגית נטו או שבאמת הגוף רומז לנו שמה שאנחנו אוכלים פשוט לא מספיק(מבחינת ערכים, וויטמינים וכו')

שורה תחתונה אני מבין ממכם שהרעב עצמו לא בעייתי כן?

תודה רבה.
ובכוונה לא ביקשתי דרכים להעביר את הרעב, פשוט עניין אותי אם ההרגשה של הרעב היא פסיכולוגית נטו או שבאמת הגוף רומז לנו שמה שאנחנו אוכלים פשוט לא מספיק(מבחינת ערכים, וויטמינים וכו')

זה נטו פסיכולוגית. תעשה ניסוי לא לאכול יומיים ואחר כך כל פעם שתרגיש רעב אחרי 3 שעות שלא אכלת תוכל להגיד לעצמך שזה לא רעב אמיתי כי כבר הרגשת מה זה רעב אמיתי כשלא אכלת יומיים.

לא הרעב הוא לא בעיה , אם כל הערכים נכונים ואתה מכניס את מה שאתה צריך אין שום בעיה
בשביל הרעב אני הייתי אוכל טונה במים כמו שאמרו , מסטיקים , דיאט קולה ,ופחמימות מירקות (עדיף ירוקים)
גם בחיטוב? הרי גם את הירקות בתפריט מחשבים וזה קלוריות שבאות על חשבון משהו אחר..

תודה רבה.

הרעב זה החלק הקל
במיוחד בשבילי בחיטובים האחרונים. שהגעתי אליהם אחרי מאסות ארוכות ולא הייה לי כוח לראות אפילו סטייק.

• פותח/ת השרשור
הרעב זה החלק הקל
במיוחד בשבילי בחיטובים האחרונים. שהגעתי אליהם אחרי מאסות ארוכות ולא הייה לי כוח לראות אפילו סטייק.

גם במסה יוצא לי להיות ממש רעב לפעמים אפילו שדחפתי מעל 3000 קלוריות חחחח

וכן יש רגעים שאתה לא יכול לשמוע/לסתכל על שום אוכל אפילו שהוא ממש טעים

גם במסה יוצא לי להיות ממש רעב לפעמים אפילו שדחפתי מעל 3000 קלוריות חחחח

וכן יש רגעים שאתה לא יכול לשמוע/לסתכל על שום אוכל אפילו שהוא ממש טעים
לדעתי בסופו של דבר רמת הרעב תהיה תלויה בכמה הלוז שלך צפוף (לא מדבר מבחינה גופנית)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית