הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש חבילות חיילים טובות? (סלולר)

בנוני

משתמש פעיל
362
0
נק' מוניטין:
585
362
0
למישהו פה ידוע על חבילות חיילים משתלמות?
אני כרגע בסלקום ויש לי אייפון 3S ושמעתי שאם יש לי כבר תאריך גיוס אפשר לקבל חבילת חייל
בנוסף אני רוצה לשדרג לססמארטפון חדש יותר: גלקסי S2\3 או אייפון 4S

אם יש פה חברה שמבינים בזה אני אשמח אם תענו

לקנות בחברה פרטית פלאפון וללכת להוט מובייל ולשלן 90 שח ללא הגבלה

אם זה מעניין אותך יש עכשיו ''מבצע'' בסלקום, היום הזמנתי מהם גלקסי אס 3, אתה משלם 220 לחודש ואתה מקבל הכל ללא הגבלה.
אם אתה מתנתק מהחבילה אתה תצטרך לשלם על המכשיר 135 ש''ח לחודש עד שהתשלום על המכשיר יסתיים(3 שנים).
אבל מבחינה כלכלית עדיף לך לקנות בפרטי בהרבה יותר זול וללכת לגולן טלקום או הוט מובייל, לי פשוט נח שאני משלם בהוראת קבע ולא מחייבים אותי מראש על כל המכשיר.

לא ידוע לי על חבילות חיילים, אבל כרגע כל החברות יוצאות במבצעים, למשל בפלאפון, S2 או אייפון 4 ובלי הגבלה ב175 שקלים.
באורנג' יש S3 ב220 או 210.

אם זה מעניין אותך יש עכשיו ''מבצע'' בסלקום, היום הזמנתי מהם גלקסי אס 3, אתה משלם 220 לחודש ואתה מקבל הכל ללא הגבלה.
אם אתה מתנתק מהחבילה אתה תצטרך לשלם על המכשיר 135 ש''ח לחודש עד שהתשלום על המכשיר יסתיים(3 שנים).
אבל מבחינה כלכלית עדיף לך לקנות בפרטי בהרבה יותר זול וללכת לגולן טלקום או הוט מובייל, לי פשוט נח שאני משלם בהוראת קבע ולא מחייבים אותי מראש על כל המכשיר.

אתה מודע לזה שאם היית קונה את המכשיר מחנות פרטית והולך להוט מובייל או לגולן טלקום בחבילה של באזור ה90 ש"ח ללא הגבלה יכולת לחסוך כ2000 ש"ח?
לא חבל?

לפותח האשכול, כמו שאמרו תקנה פאלפון מחברה פרטית ולך לגולן טלקום או הוט מובייל יצא לך יותר זול מכל חבילה שיציעו לך אני מאמין, גם אם זה לחיילים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית