הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש המלצות לחד"כ במרכז

gym_worker

משתמש מתחיל
289
0
נק' מוניטין:
1,041
289
0
היי חברים!

לצערי החד"כ שהתאמנתי בו בראשל"צ עבר למבנה אחר(גם בראשל"צ) אבל ירד מאוד ברמה.

אני מחפש המלצה לחד"כ הארדקור באיזור ראשל"צ/חולון/בית ים.

נקודות חשובות:
1.איזור חופשי מספיק גדול ולא צפוף.
2.דאמבלים עד כ-50 ק"ג.
3.ראק טוב,מספר ספות לחיצה.
4.מקום טוב למתח/מקבילים עם משקל-חגורה להעמסת משקל וכו'...

בקיצור,מקום להתאמן לא "מועדון בילוי"

אשמח לעזרה!!
תודה מראש 😃

הכי הארדקור שאתה יכול להשיג היום, שכל המשוגעים עברו לשם, זה גו אקטיב

• פותח/ת השרשור
הכי הארדקור שאתה יכול להשיג היום, שכל המשוגעים עברו לשם, זה גו אקטיב

כן,נראה לי שפשוט אעבור לשם.

יש גם איזה "משוגע" אחד ששנינו מכירים שממש מרוצה שם....
דרך אגב הבחור ממש ענק עכשיו 😵‍💫🥊

תודה ambizen ומשה..

גם אתה מנפגעי ספירנט?
אני באותה סיטואציה כמוך, רק שיש לי עוד חצי שנה למנוי והם לא מוכנים להחזיר כסף.
אני שוקל ללכת לבית משפט לתביעות קטנות, אני יודע שאני אזכה אבל אני לא יודע אם יש לי כוח להתעסק עם זה בשביל 800 שקל.

לא יאומן מאחד המכונים הכי טובים במרכז - המקום נהפך לקטן, צפוף ובלי אפשרות לעשות דדליפט.

גו אקטיב (בהנחה שמדובר בזה שנמצא איפה שבית המשפט) מכון בדיוק בסגנון של הולמס פלייס, הרבה מכשירי אירובי ושטויות שלא באמת צריכים.
ראיתי שם ספת בנץ' רגיל אחת, וכלוב אחד, ואני די בטוח שהעומס בערבים הוא פשוט בלתי נסבל - שלא לדבר על המחיר, שהוא כמעט כפול משל ספרינט לשנה.

• פותח/ת השרשור
כן חבר'ה,
גם אני מנפגעי "ספרינט"....(לא רציתי לציין שם בהתחלה).

לצערי,כבר לא מוצאים חדרי כושר בסגנון ספרינט הישן-אני מת להתאמן במקום שהפלטות לא מצופות בגומי/פלסטיק....חחחח
במקום החדש,פשוט בלתי ניתן להתאמן בעליל!

אני מת למצוא איזה מקלט קטלני בסגנון,
אבל כבר לא נראה לי שקיים...

כן חבר'ה,
גם אני מנפגעי "ספרינט"....(לא רציתי לציין שם בהתחלה).

לצערי,כבר לא מוצאים חדרי כושר בסגנון ספרינט הישן-אני מת להתאמן במקום שהפלטות לא מצופות בגומי/פלסטיק....חחחח
במקום החדש,פשוט בלתי ניתן להתאמן בעליל!

אני מת למצוא איזה מקלט קטלני בסגנון,
אבל כבר לא נראה לי שקיים...

תגיד נגמר לך המנוי בקרוב? או שהוא מחזיר לך כסף?
שקלתי לעבור להולמס פלייס (אני יודע שזה הארדקור כמו שהיינו רגילים אבל שם אפשר לעשות דדליפט) אבל הלכתי להתרשם בשעות שאני מתאמן בדר"כ והיה ממש מפוצץ

• פותח/ת השרשור
תגיד נגמר לך המנוי בקרוב? או שהוא מחזיר לך כסף?
שקלתי לעבור להולמס פלייס (אני יודע שזה הארדקור כמו שהיינו רגילים אבל שם אפשר לעשות דדליפט) אבל הלכתי להתרשם בשעות שאני מתאמן בדר"כ והיה ממש מפוצץ

היי..

המנוי מסתיים ב-12/3/13
אבל לא הבנתי את השאלה? 😃
אתה מעוניין לקנות ממני את החודשים שנותרו?

חח לא אחי, יש לי מנוי לעוד חצי שנה..
השאלה שלי אם אתה מקבל החזר כספי או שאתה מחכה עד שיסתיים המנוי?

• פותח/ת השרשור
חח לא אחי, יש לי מנוי לעוד חצי שנה..
השאלה שלי אם אתה מקבל החזר כספי או שאתה מחכה עד שיסתיים המנוי?

אקפיא מנוי ואנסה למכור דרך יד2
אחי,מלחמה עם איראן יותר פשוטה מלקבל החזר כלשהו מחיים..

גו אקטיב (בהנחה שמדובר בזה שנמצא איפה שבית המשפט) מכון בדיוק בסגנון של הולמס פלייס, הרבה מכשירי אירובי ושטויות שלא באמת צריכים.
ראיתי שם ספת בנץ' רגיל אחת, וכלוב אחד, ואני די בטוח שהעומס בערבים הוא פשוט בלתי נסבל - שלא לדבר על המחיר, שהוא כמעט כפול משל ספרינט לשנה.
לא מסכים איתך בכלל, לדעתי בין המכונים הטובים בארץ. המון מכשירי אירובי ורובם מנוצלים- כי יש שם המון מבוגרים בין היתר.
נכון שיש לך בנץ' רגיל אחד וזה הבעיה של המכון, אבל סביבו יש לך גם בנץ תחתון עליון ועוד האמר לחזה תחתון. הראק יש חברה קבועים שמשתמשים בו, לא עמוס בכלל גם בשעות העומס, ודדליפט אפשר לעשות ליד, ולעשות פרס יש מקום מיוחד.
בגדול יש שם המון מכשירים והמון מגוון, המון אנשים איכותיים ולא סתם פלצנים. שוב אני מאוד ממליץ על המכון.

לא מסכים איתך בכלל, לדעתי בין המכונים הטובים בארץ. המון מכשירי אירובי ורובם מנוצלים- כי יש שם המון מבוגרים בין היתר.
נכון שיש לך בנץ' רגיל אחד וזה הבעיה של המכון, אבל סביבו יש לך גם בנץ תחתון עליון ועוד האמר לחזה תחתון. הראק יש חברה קבועים שמשתמשים בו, לא עמוס בכלל גם בשעות העומס, ודדליפט אפשר לעשות ליד, ולעשות פרס יש מקום מיוחד.
בגדול יש שם המון מכשירים והמון מגוון, המון אנשים איכותיים ולא סתם פלצנים. שוב אני מאוד ממליץ על המכון.

אני חושב שלרוב האנשים שמתאמנים פה העדיפות היא בעיקר לתרגילים חופשיים, בכל מכון כמעט יש בנוסף לבנץ' רגיל גם תחתון ועליון, והראק כן יהיה תפוס במידה ובאמת כולם יתחילו לעבור לשם - שלא לדבר על המחיר שהוא פשוט מטורף, בספרינט לא שילמתי חצי מזה לשנה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית