הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 3 פלטות - 7 שבועות ב SS

• פותח/ת השרשור talp
  • פורסם בתאריך

talp

משתמש משקיע
4,968
4,036
נק' מוניטין:
12,989
4,968
4,036
קאנטרי זכרון
סקוואט 3 פלטות - 140 קילו - 7 שבועות ב SS

טוב אז אמנם זה לא באמת 3 פלטות, אבל מבחינת המשקל זה כמו 3 פלטות (140 קילו)
מנוחה 5 דקות בין הסט הראשון לשני ומנוחה של 7 דקות בין הסט השני לאחרון.
איך הטכניקה?
מבחינת עומק זה הכי הרבה שאני מצליח לרדת בלי לאבד כיווץ.
והספוטר לא עזר לי בכלל.
סוף התרגיל התחילו לי כאבי גב, למרות שנראה לי שהטכניקה לא רעה.

סט ראשון קצת פחות טוב מהשאר:

סט שני:

סט שלישי:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אחלה משקל כל הכבוד.אבל אתה לא יושב מספיק אחורה וזה מקשה עליך לרדת מספיק עמוק.

כול הכבוד על המשקל.
אבל אם אתה מנסה LOW BAR אתה לא יושב מספיק אחורה ונמוך לפי דעתי.

אם אני רוצה להתיישב יותר אחורה זה אומר שאני צריך לקחת יותר קדימה עם הגוף לא? אני יורד הכי הרבה שאני יכול...
אם אני אלך יותר קדימה עם הגוף זה יהפוך לגודמורנינג ויעמיס על הגב... או שאני טועה?

אם אני רוצה להתיישב יותר אחורה זה אומר שאני צריך לקחת יותר קדימה עם הגוף לא? אני יורד הכי הרבה שאני יכול...
אם אני אלך יותר קדימה עם הגוף זה יהפוך לגודמורנינג ויעמיס על הגב... או שאני טועה?
תנסה כבר מתחילת התנועה להוציא אגן ולעשות את כל התנועה למטה עם הישבן וכמה שפחות עם הברכיים,תוך כדי דחוף את הברכיים החוצה.

התקדמות יפה בזמן קצר.. אתה לא שובר מקביל ברוב החזרות-תעבוד על גמישות ותוריד מעט משקל. וכן, בLB הגב אמור לינתו קדימה.

חוץ ממה שכבר אמרו לך פה על הטכניקה, כל הכבוד על ההתקדמות באמת משקל מכובד מאוד !!! לא נותן לי להביא לך מוניטין....

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקל. כבר כתבו לך מה לשפר, בהצלחה!
תודה גבר!!
חוץ ממה שכבר אמרו לך פה על הטכניקה, כל הכבוד על ההתקדמות באמת משקל מכובד מאוד !!! לא נותן לי להביא לך מוניטין....
תודה אחי!! לא נורא חחחח
התקדמות יפה בזמן קצר.. אתה לא שובר מקביל ברוב החזרות-תעבוד על גמישות ותוריד מעט משקל. וכן, בLB הגב אמור לינתו קדימה.

תנסה כבר מתחילת התנועה להוציא אגן ולעשות את כל התנועה למטה עם הישבן וכמה שפחות עם הברכיים,תוך כדי דחוף את הברכיים החוצה.

מהמקום הזה התחתית התנועה התחת אמור לקחת אחורה, אבל זה אומר שאני צריך לנטות יותר קדימה עם הגוף, אפשר מהמצב הזה לנטות יותר קדימה עם הגוף או שזה כבר יהפוך לגוד מורנינג? אני מפחד שזה יעמיס לי על הגב תחתון יותר ממה שזה אמור...
ללא3 שם.jpg

לא מבין את ההתלהבות, זה משקל מכובד אבל טכניקה לא משהו.
אין לא יכול, יש לא רוצה.
ואני לא חושב שזה יהפוך לגוד מורנינג, בכל מקרה תעבוד על גמישות ותנסה שוב.
תוריד משקל ותתרגל, בהצלחה!

שלא תחשוב שזה ממקום רע, ביקורת בונה לדעתי, ולי אישית הביקורות השליליות יותר גורמות לי להוכיח אחרת ולתקן.

• פותח/ת השרשור
לא מבין את ההתלהבות, זה משקל מכובד אבל טכניקה לא משהו.
אין לא יכול, יש לא רוצה.
ואני לא חושב שזה יהפוך לגוד מורנינג, בכל מקרה תעבוד על גמישות ותנסה שוב.
תוריד משקל ותתרגל, בהצלחה!

שלא תחשוב שזה ממקום רע, ביקורת בונה לדעתי, ולי אישית הביקורות השליליות יותר גורמות לי להוכיח אחרת ולתקן.

אני מקבל ביקורות אחי שלא תחשוב שאני נעלב מזה... עברתי את הגיל הזה.
הבעיה היא שאני לא יודע איך לתקן את זה... אני לא מצליח להבין איך לתקן ואני מפחד לרדת נמוך מידי עם החזה והגוף כי פעם שעברה נפצעתי בגלל זה.
סוג של "טראומה" ועם כל הכבוד לפורום מאוד קשה לי להבין איך לשפר את זה ממה שכתבו פה

אני מקבל ביקורות אחי שלא תחשוב שאני נעלב מזה... עברתי את הגיל הזה.
הבעיה היא שאני לא יודע איך לתקן את זה... אני לא מצליח להבין איך לתקן ואני מפחד לרדת נמוך מידי עם החזה והגוף כי פעם שעברה נפצעתי בגלל זה.
סוג של "טראומה" ועם כל הכבוד לפורום מאוד קשה לי להבין איך לשפר את זה ממה שכתבו פה
תוריד ככה ל130 ותתרגל.
אל תחשוב להרים חזה, תחשוב על כך שהתנועה מגיעה מהאגן, תנסה לחשוב אגן, אגן, אגן!!

• פותח/ת השרשור
תוריד ככה ל130 ותתרגל.
אל תחשוב להרים חזה, תחשוב על כך שהתנועה מגיעה מהאגן, תנסה לחשוב אגן, אגן, אגן!!
ובתחילת התנועה שהמוט על השכמות, צריך להוציא כמה שיותר את החזה החוצה ולקחת את התחת קצת אחורה נכון?
אז ברגע שאני יורד פשוט כיביכול להפיל את החזה ולהרים עם האגן?

ובתחילת התנועה שהמוט על השכמות, צריך להוציא כמה שיותר את החזה החוצה ולקחת את התחת קצת אחורה נכון?
אז ברגע שאני יורד פשוט כיביכול להפיל את החזה ולהרים עם האגן?
האמת שהטכניקה שלי בהתחלה היתה דיי דומה לזה - המלצה שלי תנסה לעבוד על ירידה יותר מבוקרת ואיטית - ולא כזה שמים לב אבל הפיסוק נראה רחב מאוד אם אני לא טועה- בכל מקרה אני מאמין שאם תשלוט בטכניקה נכונה אתה תגיע רחוק מאוד בקצב הזה כי סך הכל נראה כאילו דיי קל לך עם זה למרות שזה חתיכת משקל האמת יש פה סרטון בפורום שבמקרה ראיתי של סיגנוס סקוואט של 180 לשלישייה ודיי עברתי על הטכניקה צמצמתי את הפיסוק קצת והתחלתי ירידה מבוקרת יותר ואיטית יותר במקום ליפול לבור וזה מה שעזר לי
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=29287&highlight=squat
בכל מקרה בהצלחה בהמשך אולי תוריד איזה 10 קילו ומשם תתן דגש לטכניקה - סך הכל דיי מגזימים פה, הטכניקה שלך סבירה אבל יש מה לשפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית