הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שמירת טסטוסטרון במזרק במקרר

• פותח/ת השרשור mars
  • פורסם בתאריך

mars

משתמש משקיע
2,762
2,020
נק' מוניטין:
4,060
2,762
2,020
אם אני רוצה להזריק רק חצי אמפולה בשבוע (125 מג טסטווירון),האם אפשר לישאוב הכל למזרק ולהזריק רק חצי,ואז לישמור במקרר ולהזריק עוד פעם אחרי שבוע? או שעדיף פשוט ליזרוק את מה שנישאר?

אתה מעדיף להזריק חצי ולזרוק את השאר? תזריק הכל, חוץ מזה ברגע שאתה שובר את האמפולה זה כבר לא סטרילי. תעשה את השיקולים שלך

• פותח/ת השרשור
אני לוקח את זה כ HRT וביגלל זה צריך בסביבות 100 מג בשבוע.אמפולה שלמה זה יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
יניב תודה. קיבלתי כבר מירשם דרך קופ"ח,הבעיה היא שהמירשם הוא אמפולה אחת כל 3 שבועות. ממה שקראתי במספר פורומים מחו"ל אנשים דיווחו על חוסר באנרגיה ובחיוניות כבר לאחר 10 ימים, ורובם ככולם דיווחו על עדיפות להזרקה של לפחות פעם בשבוע. היתרון שם הוא שהטסט הרפואי מגיע בויאלים,כך שאין בעיה להזריק את הכמות הרצויה.

• פותח/ת השרשור
עדי תודה.אין בעיה של סטריליות? (מה דעתך כפי שהציעו פה שעדיף סוסטנון על פני טסטובירון בשביל HRT?

עדי תודה.אין בעיה של סטריליות? (מה דעתך כפי שהציעו פה שעדיף סוסטנון על פני טסטובירון בשביל HRT?
אם רוצים לעשות זאת בצורה אידיאלית ותדירות הזריקות לא הייתה בעיה אז הייתי בכלל הולך על פרופ 17מג בבוקר. אבל בגלל זה לא כיף לתת כל יום הייתי נשאר עם אנטט. לגבי העמסה למזרקים. אין שום בעיה של סטריליות המזרק הוא סטרילי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית