הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ חברים אני צריך מידע

mister701

משתמש מתחיל
24
0
נק' מוניטין:
1
24
0
איזה ANAVAR יש כרגע ? כמה אני מתגעגע לבריטיש נראה לי שכל מה שיש לא מתקרב לאיכות שלהם ,,

PRIMOBOLAN חברים מה יש כרגע בשוק?

ANAVAR יש של SB LABS, BODY RESEARCH הם נחשבים לטובים ביותר כרגע.
פרימו, הכי טוב זה הרפואי של SCHERING, כמו כן יש של SCIROXX.

• פותח/ת השרשור
לגבי BONAVAR הבעיה שהוא מגיע 2.5 מג" לכדור ,צריך לבלוע בין 8-10 כדורים לראות תוצאות ושלא נדבר על המחיר,זה היסטרי,,מה לגבי SB LABS ,מה שכן הוא בא ב 10 מג" לכדור , מה ידוע לך על אמינות החברה?

PRIMOBOLAN של שארינג הוא הדבר אבל יש ים של זיופים ,כיום החומר מגיע מתורכיה ,בטוח ללכת עליו כשהשוק מפוצץ בזיופים?
\
סיירוקס או סקיירוס, הוא שהם שתי חברות שונות ?יש ממצאי מעבדה לגבי הפרימו שלהם?

ה BONAVAR נחשב להכי איכותי, SB LABS גם נחשבים כיום לאיכותיים, באותה רמה כמו של בריטיש דיספנסרי ו BODY RESEARCH.

לגבי פרימו, תנסה להשיג ממקור אמין, הוא לא זול, המחירים שלו בארץ נעים בין 60-70 לאמפולה.

סקיירוס, זה עיוות של השם SCIROXX, זה השם האמיתי, בדיקות מעבדה? חכה עוד מעט יופיעו בספר של ANABOLICS 2009.

אולי קצת כוח, גם בזה אני בספק, אנאבר ככה לבד לא ייתן משהו מיוחד.
בהנחה אם זה באמת אנאבר.
אנאבר הוא חומר יקר, בשביל לראות תוצאות יש לקחת לפחות 40 מ"ג ליום, שילוב עם חומרים נוספים זה חובה, כי ככה זה באמת סתמי.

• פותח/ת השרשור
ANAVAR יש של SB LABS, BODY RESEARCH הם נחשבים לטובים ביותר כרגע.
פרימו, הכי טוב זה הרפואי של SCHERING, כמו כן יש של SCIROXX.

MchineHead , מטריד אותי שלא הצלחתי למצוא שום פוסט על SB LAB , איזה מידע יש לך על איכות האנאבר שלהם?

לגבי PRIMO SCHERING AG ,ממה שידוע לי שהחומר מגיע מבתי המרקחת מתורכיה ,אין ממש שום מידע על המשך היצור של החומר עלידי החברה ,אתה לא חושב שכל מה שיש היום בשוק זה FAKES?
תודה!

שמע, אני לא יודע איך אתה מחפש, אבל מצאתי ישר בגוגל תוצאות, הנה לינק:
http://www.uk-muscle.co.uk/fake-aas-pictures/34569-sb-labs-anavar.html
http://www.elitefitness.com/forum/gear-pictures-anabolic-steroids/pics-thai-stanzol-sb-labs-legit-not-449943.html
לגבי הפרימו, כן החומר מגיע מתורכיה, יש לי מקור שאני סומך עליו, אני מזמין ממנו הרבה זמן ועד עכשיו כל הדברים שהוא הביא היו 100% מקורים.

• פותח/ת השרשור
כן הגעתי לפוסטים האילו תודה ,אבל בUK MUSCLE , אף אחד לא מוסר משהו ספציפי טוב על אנאבר , ו ב ELITE , מדברים על ה D-BOL הכחול, ועל הWINNY שלהם ,לא ממש הצלחתי להבין שהאנאבר שלהם מוצלח. זה UG LAB או שזה רפואי?

ד"א , אתה היית הולך על BODY RECHERCH ? הבעיה שלי שכל מנה כל כך חלשה 2.5 מ"ג לכדור.

הבעיה עם BODY RESEARCH שאני לא יודע מה בדיוק נסגר עם החברה הזו, היא חברה רשומה MARCH PHARMACEUTICALS, אבל אני לא יודע אם הם באמת קיימים עדיין.
ה BONAVAR הוא יקר, אבל הוא נחשב לאנאבר רפואי, עד כמה שידוע לי, לא השתמשתי אף פעם באנאבר, אז אני לא יודע איך הם.

אני חושב ש SB LABS נחשבים לאנדרגראונד.

נכון לעכשיו, האנאבר הכי טוב(שזמין) הוא מתאילנד, יש את ה LONAVAR הישראלי, אבל הוא יקר רצח, כנ"ל לגבי האנאבר שנמכר באירופה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית