- פותח/ת השרשור
מחסור באינזים גורם למן היפוטרופיה תמידיתאז למה שיהיה לו מחסור בו ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מחסור באינזים גורם למן היפוטרופיה תמידיתאז למה שיהיה לו מחסור בו ?
מחסור באינזים גורם למן היפוטרופיה תמידית
חע! ואז אתה מתלונן על תגובת לא מפרגנות באשכול הנרקסיסטי שלך! אני לא מאמין.. facepalmתנועה לא נקייה בכלל רחוק מאוד משיא גינס!!
פגוע?תנועה לא נקייה בכלל רחוק מאוד משיא גינס!!
LOL +1פגוע?
ילד קטן עושה כפול עליות כח ממך? מקנא?
קוקי...?
חחחחחחח אשכרה..פגוע?
ילד קטן עושה כפול עליות כח ממך? מקנא?
קוקי...?
אני לא יודע מה הילד הזה עושה ביום יום לכן אני לא יודע אם זה יפגע לו בהתפתחותתגידו אימונים כאלה בכזה גיל צעיר לא פוגעים בהתפתחות?
מתאמני קרקע למשל שמתאמנים מגיל צעיר לא גובהים
אז מה טוב בלהיות הכי שרירי אבל מטר ואסימון?
אני לא יודע מה הילד הזה עושה ביום יום לכן אני לא יודע אם זה יפגע לו בהתפתחות
אבל מתעמלי קרקע נמוכים כי בוחרים אותם ככה כנ''ל לגבי מרימי משקולות . אלה ענפי ספורט שלהיות נמוך בהם זה יתרון...
מזה בוחרים אותם נמוך?
מתעמלי קרקע מתחילים בגיל מאוד צעיר אף אחד לא יודע מה יעלה בגורל הגובה שלהם בעתיד
אצלנו בארץ היה בעבר חוק (לא יודע אם עדיין קיים היום) לאסירת אימוני כוח בגיל מתחת ל 14
ראיתי פרק בתכנית עליו בערוץ דוקו. הילד בכלל לא מסכן וההורים שלו מאוד אוהבים אותו ממה שניראה שם. נאמר בתוכנית שלא ממש חסר לו חלבון מיוסטטין בגוף אלא שהחלבון הזה פשוט איכשהו לא משפיע עליו או לא עושה תעבודה שהוא צריך לעשות. גם נאמר שם שהוא חייב לאכול כל הזמן ולצרוך כמות מאסיבית בהחלט של קלוריות ביום והוא לא מסוגל להשמין. נאמר שאם הוא לא יאכל מספיק זה יכול ליפגום לו איכשהו בתיפקוד השיכלי בעתיד.
בכל מיקרה כמו שאפשר לראות הילד נולד בישביל זה, זה לא ילד רגיל ואי אפשר לתת לו לא לממש את עצמו ולחסוך ממנו את ה"התעללויות" האלו כמו שחלק פה קוראים לזה.