הילד החזק בעולם בסרטון חדש 28 עליות מתח !

בואנה אחרי החזרה העשירית אמרתי הוא לא סוגר עוד אחת...
אז תכלס זו שבירת שיא? כאילו הטכניקה מספיק טובה? (השענות על המוט או משו).
כי לשבור שיא עולם בעליות כוח בגיל כזה, זה פשוט לא פאקינג ייאמן.

אתם חיים בסרטים אם אתם חושבים שאפשר להגיע לרמה כזאת בלי חינוך מוגזם או חומרים והרבה שעות של אימונים
הילד מאוד מסכן..

מה מסכן, מה רחמים? הוא אוהב את זה בלי אהבה להקרבה לספורט אין תוצאות, הוא חיי חיים טובים הוא מתאמן קשה כדי להיות הכי טוב,
הוא אלוף.

תגידו אימונים כאלה בכזה גיל צעיר לא פוגעים בהתפתחות?
מתאמני קרקע למשל שמתאמנים מגיל צעיר לא גובהים
אז מה טוב בלהיות הכי שרירי אבל מטר ואסימון?

• פותח/ת השרשור
תגידו אימונים כאלה בכזה גיל צעיר לא פוגעים בהתפתחות?
מתאמני קרקע למשל שמתאמנים מגיל צעיר לא גובהים
אז מה טוב בלהיות הכי שרירי אבל מטר ואסימון?
אני לא יודע מה הילד הזה עושה ביום יום לכן אני לא יודע אם זה יפגע לו בהתפתחות
אבל מתעמלי קרקע נמוכים כי בוחרים אותם ככה כנ''ל לגבי מרימי משקולות . אלה ענפי ספורט שלהיות נמוך בהם זה יתרון...

אני לא יודע מה הילד הזה עושה ביום יום לכן אני לא יודע אם זה יפגע לו בהתפתחות
אבל מתעמלי קרקע נמוכים כי בוחרים אותם ככה כנ''ל לגבי מרימי משקולות . אלה ענפי ספורט שלהיות נמוך בהם זה יתרון...

מזה בוחרים אותם נמוך?
מתעמלי קרקע מתחילים בגיל מאוד צעיר אף אחד לא יודע מה יעלה בגורל הגובה שלהם בעתיד
אצלנו בארץ היה בעבר חוק (לא יודע אם עדיין קיים היום) לאסירת אימוני כוח בגיל מתחת ל 14

מזה בוחרים אותם נמוך?
מתעמלי קרקע מתחילים בגיל מאוד צעיר אף אחד לא יודע מה יעלה בגורל הגובה שלהם בעתיד
אצלנו בארץ היה בעבר חוק (לא יודע אם עדיין קיים היום) לאסירת אימוני כוח בגיל מתחת ל 14

ולשחק כדורסל הופך אותך לגבוה,עובדה אני שיחקתי ועכשיו אני 1.91 וחבר שלי שלא שיחק הוא 160.
וגם כל השחקני כדורסל גבוהים כי הם משחקים כדורסל נכון?

ראיתי פרק בתכנית עליו בערוץ דוקו. הילד בכלל לא מסכן וההורים שלו מאוד אוהבים אותו ממה שניראה שם. נאמר בתוכנית שלא ממש חסר לו חלבון מיוסטטין בגוף אלא שהחלבון הזה פשוט איכשהו לא משפיע עליו או לא עושה תעבודה שהוא צריך לעשות. גם נאמר שם שהוא חייב לאכול כל הזמן ולצרוך כמות מאסיבית בהחלט של קלוריות ביום והוא לא מסוגל להשמין. נאמר שאם הוא לא יאכל מספיק זה יכול ליפגום לו איכשהו בתיפקוד השיכלי בעתיד.
בכל מיקרה כמו שאפשר לראות הילד נולד בישביל זה, זה לא ילד רגיל ואי אפשר לתת לו לא לממש את עצמו ולחסוך ממנו את ה"התעללויות" האלו כמו שחלק פה קוראים לזה.

ראיתי פרק בתכנית עליו בערוץ דוקו. הילד בכלל לא מסכן וההורים שלו מאוד אוהבים אותו ממה שניראה שם. נאמר בתוכנית שלא ממש חסר לו חלבון מיוסטטין בגוף אלא שהחלבון הזה פשוט איכשהו לא משפיע עליו או לא עושה תעבודה שהוא צריך לעשות. גם נאמר שם שהוא חייב לאכול כל הזמן ולצרוך כמות מאסיבית בהחלט של קלוריות ביום והוא לא מסוגל להשמין. נאמר שאם הוא לא יאכל מספיק זה יכול ליפגום לו איכשהו בתיפקוד השיכלי בעתיד.
בכל מיקרה כמו שאפשר לראות הילד נולד בישביל זה, זה לא ילד רגיל ואי אפשר לתת לו לא לממש את עצמו ולחסוך ממנו את ה"התעללויות" האלו כמו שחלק פה קוראים לזה.

ילד שונה...
הילד הזה רומני(הילד בסרטון) הילד מהתוכנית הוא אמריקאי.

חחח צודק שחכתי שהם דיברו שם אנגלית שוטפת, בחיי שהם ניראים אותו דבר. בכל מיקרה זה בטח אותו מיקרה בערך גם עם הילד הזה. ילד רגיל בטח לא יכול לעשות דברים כאלה

ילד מטורף חזק מאוד אבל מה שהרגיז אותי אחרי 10 בערך הוא משתמש בסנטר בשביל לעלות..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית