הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אתגר: סקוואט ( 20 חזרות )

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
סקוואט "מאלמן" (או באנגלית widowmaker, מלשון widow - אלמנה) מיוחס לסקוואט של מעל ל20 חזרות, טווח חולני למדיי לבצע בו סקוואט.
יש כאן קאץ' אבל - לוקחים את הRM10 המוערך שלכם, והולכים על 20 חזרות.

אתגר החודש יהיה סקוואט של 20 חזרות עם משקל הRM10 המוערך שלכם.
איך משתתפים?
מצלמים סט סקוואט של 20 חזרות כשההקפדה היא שהסקוואט הוא מלא (תחת מגיע יותר נמוך מהחלק העליון של הברך) ובסופו או בתחילתו מצלמים את המשקל*.
את הסירטון מעלים לפורום והאנשים שיעלו ידורגו בטבלה לפי סדר יורד (הכי חזק למעלה) ע"פ משקל הסקוואט המאלמן שלהם.

הפעילות היא משהו ניסיוני על-מנת ליצור קצת יותר עניין ותחרותיות בפורום, וסתם כי ההשתתפות היא חוויה שלא תשכחו (אני לדוגמא עדיין לא ניסיתי, אבל אני בטוח אשתתף בחוויה כל כך קרובה למוות)

יאללה, תנו בראש.
😵😵😵

1. Geniarus - 120 KG * 25 - סירטון: http://img531.imageshack.us
/my.php?image=120259890451ie1.flv

2.
the sun - 85 KG * 20 - סירטון : http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=41637&postcount=36

* חובה לצלם את הסירטון מזווית מסויימת שתאפשר לראות שהסקוואט עומד בסטנדרטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
זה לא היפרטרופיה, זה טמטום שגובל בפסיכוזה ✌️
יאללה צלם לנו אז מאייה עגולה לחזרות, רק שיהיו אנשים בטבלה.
אני בשישי אעשה סירטון של 85 אם הכי ילך כמו שאני מתכנן.

זה לא "בלתי אפשרי" פשוט אנשים הם בד"כ כוסיות ואין להם את הכוח המנטלי לבצע את זה וגם התוכנית קוראת לך לקחת את ה10rm ולבצע איתו 20 חזרות ולא משהו אחר

אם מישהו מצליח לעשות עם ה 10RM שלו עשרים חזרות אז ה 10RM שלו זה חרתא זה כמו שתיקח את ה 1RM שלך ותעשה אחרי יומיים שלוש חזרות עם המשקל הזה (יכול לקרות רק אם אתה מתחיל).

טוב לפי הכתבות שקראתי היו לא מאט אנשים שעשו 20 חזרות עם ה10RM שלהם
יש מצב גם כשאני עשיתי את זה המשקל היה יחסית נמוך בסביבות ה75 קילו שזה היה לפני כמה שנים

בדיוק אתה יכול לנוח באמצע הסט, לשתות, לחרבן, להקיא אבל מה שחשוב אתה מגיע ל20 חזרות בכל דרך שהיא או לפי הכתבה גם אם אני לא טועה שהיה ב bodybuilding.com אפשר להחזיר לשניה בלבד את המשקל לסקוואט ראק ולהמשיך שוב פעם

החזרה ה 11 באה אחרי נשימה-שתיים , וה12 אחרי עוד נשימה או שתיים. לקראת ה 20, זה כבר 3-4 נשימות. זה קטע מזוכיסטי למדי, שמעניק למבצע תחושת מאצ'ו חזקה במיוחד:Sync-0h5y1d7: אבל מי שאוהב את זה, זה יהיה הסט המהנה של החיים שלו.

אין לי מושג מה ה 10RM שלי אבל אני מאמין שאני אצליח לעשות 10 חזרות עם 160 קילו אבל אין מצב בעולם ששבוע אחרי אני יעשה 20 חזרות על אותו המשקל.
זה כבר לא עניין של נשימות פשוט בשלב מסויים הרגליים מסרבות להתיישר דבר שאמור לקרות לאדם בחזרה העשירית עם משקל של 10RM מקסימום בחזרה ה 11 אבל להוסיף עוד 10 חזרות ככה זה הזוי.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
ג'ניה אתה במקום הראשון, בפעמים הבאות חובה לצלם את הסירטון בזווית מסויימת מהצד, כדי לראות שהסקוואט עומד בסטנדרטים.
במקרה שלך זה לא רלוונטי כי ראינו סקוואט יותר כבד לחזרות מלאות 😃
תעשה משהו קצת יותר כבד, זה היה נראה כמו חימום מוגזם ;)

אני מעדכן את החוקים.

רק לפרוטוקול יש צילום בפלאפון נוסף ונדמה לי שזה צולם קצת יותר מהצד ✌️
שמש מגיע לך מזל טוב ל 3000 הודעות 🤡

• פותח/ת השרשור
אוקיי, הגיע יום הדין.
הלכתי היום על RM10 מ116ק"ג שזה הRM1 הנוכחי (לדעתי גם יש לי 120, אבל אין סירטון - לא קיים)

מה שקרה בסט: 16 חזרות עשיתי בלי הפסקה, ואז המוט התגלגל לי אחורה, והרגשתי שאני הולך למות. כי כל הראש שלי כאב. החזרתי את המוט לראק (בקושי) ונשמתי 4-5 נשימות עמוקות. הוצאתי שוב, ירדתי ל3, החזרתי מאותה הסיבה. נשמתי 2 מהירות הוצאתי שוב (בקושי) ירדתי לאחרונה והתפללתי שאני מחזיר את המוט לראק בלי להתעלף.

20 חזרות, 85 ק"ג, here we go:

יאללה אנשים, כנסו לטבלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
יפה וכל הכבוד על המאמץ , אבל אסור להחזיר את המוט לראק לפני שאתה מסיים את הסט .

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד 👏
תודה!
יפה וכל הכבוד על המאמץ , אבל אסור להחזיר את המוט לראק לפני שאתה מסיים את הסט .
אני יודע, אבל הוא נפל אחורה, החזקתי עם הזרועות את המוט שלא יפול על הברזלים של הראק. :\
עוד כמה זמן אני ילך שוב על 20, אולי 87.5 😃? או 90 ;) ...
קורן יא משוגע:s28:
:)התחלתה לראות את אבות אבותינו הקדמונים בחזרות האחרונות?

האמת שהייתי עסוק בלשמור שכל מיני איברים לא ישברו לי לשניים 😵

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית