הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אתגר: סקוואט ( 20 חזרות )

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
סקוואט "מאלמן" (או באנגלית widowmaker, מלשון widow - אלמנה) מיוחס לסקוואט של מעל ל20 חזרות, טווח חולני למדיי לבצע בו סקוואט.
יש כאן קאץ' אבל - לוקחים את הRM10 המוערך שלכם, והולכים על 20 חזרות.

אתגר החודש יהיה סקוואט של 20 חזרות עם משקל הRM10 המוערך שלכם.
איך משתתפים?
מצלמים סט סקוואט של 20 חזרות כשההקפדה היא שהסקוואט הוא מלא (תחת מגיע יותר נמוך מהחלק העליון של הברך) ובסופו או בתחילתו מצלמים את המשקל*.
את הסירטון מעלים לפורום והאנשים שיעלו ידורגו בטבלה לפי סדר יורד (הכי חזק למעלה) ע"פ משקל הסקוואט המאלמן שלהם.

הפעילות היא משהו ניסיוני על-מנת ליצור קצת יותר עניין ותחרותיות בפורום, וסתם כי ההשתתפות היא חוויה שלא תשכחו (אני לדוגמא עדיין לא ניסיתי, אבל אני בטוח אשתתף בחוויה כל כך קרובה למוות)

יאללה, תנו בראש.
😵😵😵

1. Geniarus - 120 KG * 25 - סירטון: http://img531.imageshack.us
/my.php?image=120259890451ie1.flv

2.
the sun - 85 KG * 20 - סירטון : http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=41637&postcount=36

* חובה לצלם את הסירטון מזווית מסויימת שתאפשר לראות שהסקוואט עומד בסטנדרטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הכל הכבוד אחלה סקוואטים.
איך הרגליים? אני כבר יומיים בקושי עולה מדרגות, אבל זה אחלה של כאב.
קדימה חברים הפנקס פתוח העט רושמת והרשימה עוד ארוכה תנו בראש.

• פותח/ת השרשור
תודה ג'ניה.
הלוואי וזה היה רק הרגליים, שמרגישות כאילו אתמול עשיתי סקוואט פעם ראשונה.
זה גב הגב העליון, וכל הגוף בכללי מרגיש מאוד מאוד חלש.
אולי זה בגלל שאני בחיטוב ואולי בגלל שזאת הפעם הראשונה שאני עובד לטווח חזרות כזה.

אנשים תעשו את האתגר הזה, זה פשוט קשה ומספק ברמות שאי אפשר לתאר.

• פותח/ת השרשור
טוב אנשים, תעשו כבר את האתגר המזויין. אני רוצה להכניס עוד אחד אבל אני רואה שאין היענות, אז זה קצת גורם לי לחשוב אם זה הולך או לא.

עשית לפני כמה ימים 15, היית עושה עוד 5 ומעלה סרטון.
בכל מקרה אני אלך על 100 ככל הנראה בסוף התוכנית.

כן, אבל אני עשיתי את זה כדי לטפל בפציעה 😃
הסברתי לך למה לא עשיתי עוד 5.

• פותח/ת השרשור
נו אז מה כוסיות, אף אחד לא מוכן לשים את הביצים שלו על המאזניים ולראות אם הוא מסוגל להכנס לסט כזה?

דד ליפט ביד אחת זה קצת ליצנות, אולי אתגרים עם עבודה כנגד משקל גוף? (מקס' שכיבות שמיכה / בטן/ מקבילים וכו'?)

וד''א אתגר קלינים זה דיי באמצע של הפורום כי גם הרבה אנשים אחרים עושים פה קלינים שהם לא משקולנים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

מוניטין! 👏

דד ליפט ביד אחת זה קצת ליצנות, אולי אתגרים עם עבודה כנגד משקל גוף? (מקס' שכיבות שמיכה / בטן/ מקבילים וכו'?)

וד''א אתגר קלינים זה דיי באמצע של הפורום כי גם הרבה אנשים אחרים עושים פה קלינים שהם לא משקולנים.

נכון, דדליפט ביד אחת זה ליצנות, כי רוב המשקולנים פה לא יוכלו להחזיק אפילו 60 קילו בלי רצועות.

קלין זה לא מתאים לאתגר מאותה הסיבה שאין דדליפט/סקוואט או כל תרגיל אחר סטנדרטי כאתגר: אלה דברים שהם חלק מהמטרות הסטנדרטיות באימונים.

אתגר אמור להיות משהו יוצא דופן.

קולדפייר יא נודניק, דיי לחפש חיכוכים:nono:

ואני חושב שהרגע מצאנו אתגר, אחיזה סטאטית ל-5 שניות, , איך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית