הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

מידע אתגר: סקוואט ( 20 חזרות )

• פותח/ת השרשור קפטן קקי
  • פורסם בתאריך
ק

קפטן קקי

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
סקוואט "מאלמן" (או באנגלית widowmaker, מלשון widow - אלמנה) מיוחס לסקוואט של מעל ל20 חזרות, טווח חולני למדיי לבצע בו סקוואט.
יש כאן קאץ' אבל - לוקחים את הRM10 המוערך שלכם, והולכים על 20 חזרות.

אתגר החודש יהיה סקוואט של 20 חזרות עם משקל הRM10 המוערך שלכם.
איך משתתפים?
מצלמים סט סקוואט של 20 חזרות כשההקפדה היא שהסקוואט הוא מלא (תחת מגיע יותר נמוך מהחלק העליון של הברך) ובסופו או בתחילתו מצלמים את המשקל*.
את הסירטון מעלים לפורום והאנשים שיעלו ידורגו בטבלה לפי סדר יורד (הכי חזק למעלה) ע"פ משקל הסקוואט המאלמן שלהם.

הפעילות היא משהו ניסיוני על-מנת ליצור קצת יותר עניין ותחרותיות בפורום, וסתם כי ההשתתפות היא חוויה שלא תשכחו (אני לדוגמא עדיין לא ניסיתי, אבל אני בטוח אשתתף בחוויה כל כך קרובה למוות)

יאללה, תנו בראש.
😵😵😵

1. Geniarus - 120 KG * 25 - סירטון: http://img531.imageshack.us
/my.php?image=120259890451ie1.flv

2.
the sun - 85 KG * 20 - סירטון : http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=41637&postcount=36

* חובה לצלם את הסירטון מזווית מסויימת שתאפשר לראות שהסקוואט עומד בסטנדרטים.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
למה שלא תמשוך מהרצפה מקסימום משקל ביד אחת?

לא אמרתי שלא, אמרתי שאני מעדיף אתגר פחות ביזארי
אחיזה סטאטית ל5 שניות עם רצועות כמובן.

ליצן 🤡

(למרות שאני עדיין לא מבין בשביל מה היציאות האלה....?)
אין בעיה כל עוד אתה מרים את המשקל מהרצפה ...
זה נשמע נחמד...

נערך לאחרונה:
אני מציע הנפה ביד אחת.
ולכל החוכמולוגים שמריצים צחוקים על משקולנים משום מה אני רואה רק שני שמות בטבלה של האתגר הזה, ככה שתחליטו על אתגר ואנחנו המשקולנים ננצח אותו ✌️, (כל זמן שזה לא בנץ' פרס כמובן 😛).

• פותח/ת השרשור
ג'ניה אם כולם היו יודעים לבצע הנפות אז הייתי מסכים, אבל יותר פשוט למשוך מקס' משקל ביד אחת כי את זה כולם צריכים לדעת לעשות.

אני מציע הנפה ביד אחת.
ולכל החוכמולוגים שמריצים צחוקים על משקולנים משום מה אני רואה רק שני שמות בטבלה של האתגר הזה, ככה שתחליטו על אתגר ואנחנו המשקולנים ננצח אותו ✌️, (כל זמן שזה לא בנץ' פרס כמובן 😛).

אני בעד. מוט או דאמבל?

אז עזוב הנפה, פשוט צריך להרים את המשקל המקסימלי מעל הראש עם יד אחת (מוט/משקולת/כל דבר אחר שאפשר לדעת כמו הוא שוקל).

אולי תהיה היענות יותר גדולה לאתגרים אחרים. מה שבטוח זה שזה לא מפריע לאף אחד.

• פותח/ת השרשור
אולי תהיה היענות יותר גדולה לאתגרים אחרים. מה שבטוח זה שזה לא מפריע לאף אחד.
אבל זה מפגר לפתוח חדשים כשלא עושים את הישנים.
למה שלא כל אחד יעשה אתגר שמתאים לו וזהו - או במילים אחרת, זה לא יהיה של הפורום אם כך.

אגב, כל הקרוספיטרים - לכם זה בטח לא אמור להפריע, תעשו את האתגרים המזויינים גם ככה אתם לא עובדים ליניארית.

בוצע!
20 חזרות של 60 ק"ג.
אין לי כרגע את הכבל של הטלפון כדי להעלות את הסרטון. אני רק אציין שהוא גרוע. שניהם. כן, יש שניים. עשיתי פעם אחת, ויצא חרא של צילום, רואים את הקצה של התחת שלי בלבד (אבל תמיד אמרתי שהתחת שלי זה החלק הכי יפה). אז אחרי שנחתי רבע שעה החלטתי לעשות שוב, כי זה לא קביל בלי סרטון. והצלחתי. אבל גם הפעם הסרטון יצא חרא. אחר כך כבר לא היתה פעם שלישית. מתתי.
אני אעלה את הסרטון השני בסופ"ש כדי להוכיח שהדבר נעשה. ויש מצב בקרוב לעוד סיבוב אבל עם משקל יותר רציני. כזה שאי אפשר לעשות פעמיים.

בוצע!
20 חזרות של 60 ק"ג.
אין לי כרגע את הכבל של הטלפון כדי להעלות את הסרטון. אני רק אציין שהוא גרוע. שניהם. כן, יש שניים. עשיתי פעם אחת, ויצא חרא של צילום, רואים את הקצה של התחת שלי בלבד (אבל תמיד אמרתי שהתחת שלי זה החלק הכי יפה). אז אחרי שנחתי רבע שעה החלטתי לעשות שוב, כי זה לא קביל בלי סרטון. והצלחתי. אבל גם הפעם הסרטון יצא חרא. אחר כך כבר לא היתה פעם שלישית. מתתי.
אני אעלה את הסרטון השני בסופ"ש כדי להוכיח שהדבר נעשה. ויש מצב בקרוב לעוד סיבוב אבל עם משקל יותר רציני. כזה שאי אפשר לעשות פעמיים.

כל הכבוד בעיקר על ללכת על סט שני ...
איך קורן קיבל את העובדה שאת עושה 20 חזרות עם הRM 1 שלו ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית