הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ geneza pharm

• פותח/ת השרשור robr
  • פורסם בתאריך

robr

משתמש מתחיל
95
2
נק' מוניטין:
2
95
2
אז היום קיבלתי את מה שהזמנתי ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם המעבדה הזאת??
IMG_20121114_114953.jpg IMG_20121114_114918.jpg

עכשיו, חסרים לי רק מזרקים. אני יודע שיש אתר בנעוץ אבל אני לא מכיר אותו(מישהו כאן הזמין משם??) וגם לא בטוח שאני רוצה לקבל משלוח עד הבית. יש למישהו
מקום טוב שממנו הוא מזמין מזרקים+מחטים?
תודה לכולם

נחשבת חברה מאד מוכרת בעולם האנדרגראונד, יש לה מוניטין מצוין אבל הבעיה העיקרית שיש המון אבל המון זיופים שלה באינטרנט.
אני מקווה לטובתך שלא הזמנת ממספר אתרים מסוימים שידועים כסקאמרים... שלח לי הודעה בפרטי מאיפה הזמנת כי לי כבר היה נסיון עם זיוף שלהם.
לגבי המזרקים - http://www.y-y.co.il/category/Lab_Equipment_Glass_And_Plastic_Syringens_Needles_And_Corks
אני הזמנתי משם בזמנו. בא עם שליח עד הבית.
דרך אגב זה האתר שיש בנעוץ.

• פותח/ת השרשור
אני לא יכול לשלוח עדיין ה''פ אבל הזמנתי מהאתר. Net המפורסם אחרי שקראתי עליהם המון ביקורות. המשלוח הגיע תוך שבועיים כך שלפחות כרגע אני מרוצה מהם חח..
וכן התכוונתי לאתר הזה מהנעוץ, תוך כמה זמן קיבלת את החבילה??
ולמה רשום שבשביל משלוח צריך לקנות מינימום ב200 שקל?? הם לא גמישים בקטע הזה? יצא לי 156 בלי משלוח

• פותח/ת השרשור
עדי ניסיתי לשלוח לך הודעה ולא הצליח.. אפשר לינק? אני לא מצאתי מזרקים באתר של סופר פארם

אוקיי תודה לכולם!

חופשי סופרפארם (לא ניופארם שמה לא מוכרים בלי מרשם)

ואם הרוקחת מתחכמת איתך ושואלת למה אתה צריך את זה, תענה לה להזרקה תוך שרירית, אחרי זה היא תסתום ותביא לך את מבוקשך.

• פותח/ת השרשור
אוקיי בסוף יצא לי הרבה יותר זול לקנות הכל מהבית מרקחת של הקופת חולים שלי(פחות מ-50 ש"ח במקום 150).
הזריקה הראשונה אי פעם היתה היום! הזרקתי עם מחט G23 שהיא לא האידיאלית לפי מה שקראתי(היא קצת יותר עבה ממה שבדרך כלל משתמשים) ,
עשיתי את זה די מהר (די לחוץ מהפעם הראשונה), הזרקתי לירך , לא כזה נורא השריר מרגיש טיפונת תפוס באיזור הזריקה.
אם זה עוזר למישהו אני מתחיל יומן אני רושם איזה תרגילים אני עושה, מה אני אוכל, משקלים, המשקל שלי ואין לי בעיה לפרסם כאן בשביל שאנשים יקבלו יותר מידע על המוצר.

אוקיי בסוף יצא לי הרבה יותר זול לקנות הכל מהבית מרקחת של הקופת חולים שלי(פחות מ-50 ש"ח במקום 150).הזריקה הראשונה אי פעם היתה היום! הזרקתי עם מחט G23 שהיא לא האידיאלית לפי מה שקראתי(היא קצת יותר עבה ממה שבדרך כלל משתמשים) , עשיתי את זה די מהר (די לחוץ מהפעם הראשונה), הזרקתי לירך , לא כזה נורא השריר מרגיש טיפונת תפוס באיזור הזריקה. אם זה עוזר למישהו אני מתחיל יומן אני רושם איזה תרגילים אני עושה, מה אני אוכל, משקלים, המשקל שלי ואין לי בעיה לפרסם כאן בשביל שאנשים יקבלו יותר מידע על המוצר.
תעשה מזה לוג [?].

זה קטע אם המזרקים, גם אני הייתי מחפש בקומבינות מזרקים עד שהלכתי לבית מרקחת פרטי וביקשתי 50 מזרקים,היא שאלה למה אני צריך ואמרתי לה בנימוס אם היא שואלת מסקרנות או שהחוק דורש? אז היא כבר סתמה ומכרה לי

אז היום קיבלתי את מה שהזמנתי ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם המעבדה הזאת??
צפה בקובץ המצורף 9780צפה בקובץ המצורף 9779

עכשיו, חסרים לי רק מזרקים. אני יודע שיש אתר בנעוץ אבל אני לא מכיר אותו(מישהו כאן הזמין משם??) וגם לא בטוח שאני רוצה לקבל משלוח עד הבית. יש למישהו
מקום טוב שממנו הוא מזמין מזרקים+מחטים?
תודה לכולם
אבל איך זה עבר לך במכס אני לא מבין ??

גם אני הזמנתי בעבר של חברת אסיה פארמה באמפולות .
הם לא בודקים כל חבילה ואם זה בא במשלוח איטי אז בדרך כלל לא
בודקים במכס יש להם מלא חבילות שנכנסות כל שניה , אני
יודע את זה ממקור פנימי

• פותח/ת השרשור
אוקיי היום הזרקתי בישבן וזה פשוט הבדל עצום מהירך! לא הרגשתי אפילו את המחט נכנסת. מקווה רק שלא יכאב אחר כך כמו ברגל.
ובקשר לחבילות הם עוטפים את זה כמו מתנה וממש עטיפה מהודקת (הכל יושב ביחד צמוד) ככה שאין סיבה לבדוק אותה.

כעיקרון אפשר להזמין מחול כל סוג של תרופה חוץ מסמים ודברים שאסורים בחוק , לפי מה שאני קראתי
באתר של משרד הבריאות שאפשר להזמין תרופות שבארץ עלותם יקרה ובחול ניתן להשיג בזול כמובן שלא להגיע לסחר

כן,אפשר לקנות אבל זה יוצא שזה לא חוקי כי אתה קונה בלי מרשם ...

אני מפחד להזמין חחח...לא יודע מה לעשות להזמין לא להזמין חחחח...אם אני יעשה הזמנה של geneza dianabol תוך כמה זמן זה יגיע ? ועוד שאלה האם עדיף לעשות הזמנה עד 50$ שלא תהיה לי בעיה עם מכס ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית