הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ geneza pharm

• פותח/ת השרשור robr
  • פורסם בתאריך

robr

משתמש מתחיל
95
2
נק' מוניטין:
2
95
2
אז היום קיבלתי את מה שהזמנתי ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם המעבדה הזאת??
IMG_20121114_114953.jpg IMG_20121114_114918.jpg

עכשיו, חסרים לי רק מזרקים. אני יודע שיש אתר בנעוץ אבל אני לא מכיר אותו(מישהו כאן הזמין משם??) וגם לא בטוח שאני רוצה לקבל משלוח עד הבית. יש למישהו
מקום טוב שממנו הוא מזמין מזרקים+מחטים?
תודה לכולם

תשמע בתכלס אין לך שם רוקחים במכס ובודקים לך תחבילה אם יש שם מרשם או לא
וגם נתקלתי בכמה אתרים שהם שולחים גם מרשם לחבילה השאלה אם זה נכון זה אלוהים יודע

תשמע בתכלס אין לך שם רוקחים במכס ובודקים לך תחבילה אם יש שם מרשם או לא
וגם נתקלתי בכמה אתרים שהם שולחים גם מרשם לחבילה השאלה אם זה נכון זה אלוהים יודע
הבנתי תודה יוסי
אז היום קיבלתי את מה שהזמנתי ורציתי לשאול אם למישהו יש ניסיון עם המעבדה הזאת??
צפה בקובץ המצורף 9780צפה בקובץ המצורף 9779

עכשיו, חסרים לי רק מזרקים. אני יודע שיש אתר בנעוץ אבל אני לא מכיר אותו(מישהו כאן הזמין משם??) וגם לא בטוח שאני רוצה לקבל משלוח עד הבית. יש למישהו
מקום טוב שממנו הוא מזמין מזרקים+מחטים?
תודה לכולם
תוך כמה זמן קיבלת ?

בין 8 ימים עד ל 14 יום בערך

מצטרף לשאלה של yuxelמאיזה אתר ? אם מותר לשאול אתה יכול לכתוב פה תלינק ?

חברה טובה היה לי ניסיון איתם בעבר

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאסור לפרסם פה את הדברים האלה. זה לא קשור לכמה כסף החבילה עלתה כי אתה לא משלם לדואר את הכסף(החבילה גם ככה תהיה קטנה מדובר על חומרים שהם כמה גרמים סה"כ).
זה פשוט נראה כאילו אתה מקבל מתנה מקרוב משפחה או משהו, ככה שלא בודקים. בקשר לאם תופסים אין לי ניסיון במקרה כזה. שמעתי שמבקשים ממך לחתום על משהו, הם לא באמת בודקים מה החומר אתה פשוט חותם שזה על אחריותך.

עדכון נוסף: היום היה לי אימון ראשון מאז הזריקה הראשונה(בחמישי שעבר) ונשקלתי שוב במשקל במכון ואני לא יודע אם זה הגיוני אבל הייתי בערך 2 קילו יותר מאז הזריקה הראשונה, אבל אני יודע שאין סיכוי שהטסט כבר עובד, זה בטח אפקט פלסיבו כי גם שברתי שיא אישי בבנץ' פרס והיה לי מלא כוח במכון. אולי סתם יום טוב או משהו פסיכולוגי לא יודע..

נערך לאחרונה:
אם הם יתפסו תחבילה שלך הם לא יגידו לך
הזמנתי בעבר מהאתר בודיבילדינג תוסף תזונה ועיכבו לי אותה 3 חודש
זה תלוי הזמנתי גם דיבול מאיזה אתר וקיבלתי אחרי שבוע בלי בעיות
הם לא שואלים אותך פשוט הם מחרימים לפחות זה מה שלי קרה

מתוך סקרנות, מה הפרש המחירים ברכישה מחו"ל לעומת הארץ עבור חומרים אלו?

תלוי מאיזה אתר אתה מזמין
עיינתי באיזה אתר אמין על חברת בלקן
במחיר של 18 ₪ לאמפולה , אבל
אם קונים בכמות אפשר למצוא רפואי במחיר של 15 ₪ אפשר להתארגן כמה אנשים וזה יוצא זול

כעיקרון אפשר להזמין מחול כל סוג של תרופה חוץ מסמים ודברים שאסורים בחוק , לפי מה שאני קראתי
באתר של משרד הבריאות שאפשר להזמין תרופות שבארץ עלותם יקרה ובחול ניתן להשיג בזול כמובן שלא להגיע לסחר

תלוי איזה תרופות סטרואידים אסור להזמין מחו"ל אם זה נתפס, זה מועבר לבדיקה אצל רופא ואז אתה מקבל מכתב לבית אם יש ברשותך מרשם תאכל לקבל את החומר, אם לא.. החומר מוחרם, זה בבפעם הראשונה שנתפס...
בפעם השניה אם נתפס לך החומר אני חושב שזה סיפור אחר...כבר מגיעים אלייך הביתה לבדוק אם אתה סוחר או לא חח
אני מדבר מתוך נסיון שנתפס לי אמפולות של טסט אנטט.. קיבלתי מכתב הביתה שחתום מרופא שזה חומר שאסור לייבא לארץ אם אין ברשותך מרשם...
אבל שוב כל אחד והמזל שלו :] אפשר לנסות במשלוח איטי 90% שזה עובר

כן , כמו שאמרתי יש אתרים ששולחים עם מרשם מצורף , אני לא יודע עד כמה זה אמין .

אבל בדרך כלל עם המשלוח איטי רוב הסיכויים שתקבל בוודאות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית