הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סוף יש למי להצביע בבחירות - הגיע הזמן!

Surgeon13

משתמש פעיל
849
4
נק' מוניטין:
327
849
4
לכל מי שנמאס מהפוליטיקאים ושאר חבריהם, הפעם יש אלטרנטיבה לכולנו.
ממליץ מאוד לקרוא את המצע של המפלגה החשובה הזאת.

עלה ירוק - הרשימה הליברלית היא מפלגה ליברלית א-סקטוריאלית שתפעל ליישום רפורמות ליברליות בממשלת ישראל. אנו נפעל להעברת סמכויות מהממשלה לפרט ולקהילה על מנת להגדיל את כוחו של האזרח. אנו מאמינים כי בשורשם של רבים מהשסעים בחברה הישראלית עומדת מדיניות ממשלתית מיותרת ומזיקה. לתפיסתנו הדרך לחברה בריאה מתחילה מקבלת העיקרון "חייה ותן לחיות" ברוב תחומי החיים.

עקרונות יסוד
חירות האדם - חברה מודרנית, ליברלית ותוססת תלויה בחופש הביטוי והעיתונות, בחופש הדת והחופש מדת, בחופש התנועה ובחופש ההתאגדות. בחברה מתוקנת כל אדם ריבון על חייו ואינו כפוף לשרירות לבם של פקידי הממשלה כל עוד לא פגע בגופו או ברכושו של אחר. תפקידה המרכזי של הממשלה הוא להגן על חירות אזרחיה כך שיוכלו לנהל את חייהם בשלווה כרצונם, ללא חשש מאלימות וכפייה מצד הממשלה, אזרחים אחרים או איומים חיצוניים.

שמים את הקהילה לפני הממשלה – אנו מאמינים כי רבים מהתפקידים שלקחה על עצמה ממשלת ישראל יכולים להתבצע באופן חכם יותר, רחום יותר ונכון יותר במסגרת קהילתית. לקיחת סמכויות רבות לידי הממשל המרכזי גורמת להחלשות ואף התפוררות המסגרת הקהילתית ולכך שהבעיות אותן בקשה הממשלה לפתור רק מתעצמות ומתפשטות. אנו נפעל להעברת סמכויות רבות מהממשלה למסגרת הקהילתית.

קישור לעמוד הפייסבוק
http://www.facebook.com/AleYarokLiberal

http://www.facebook.com/notes/%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%AA/%D7%9E%D7%A6%D7%A2-%D7%A2%D7%9C%D7%94-%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%A7-%D7%94%D7%A8%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%94-%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%9C%D7%99%D7%AA/426174330783670

• פותח/ת השרשור
עכשיו אני מבין למה מתחת לכינוי רשום לך "משתמש קבוע" .. ;)

האמת שאני מהצד של הרשימה הליברלית ומעולם לא עישנתי את הדברים האלה 😃
לגליזציה ודה-קרימינלזציה של סמים מסוימים זה חלק קטן מאוד מהמצע הליברלי שלנו. ממליץ מאוד לקרוא.

לפי הידוע לי, הוא לא בעניינים. בטח לא ברשימה המשותפת שרצה לכנסת.
הנזק שהוא עשה ייקח לא מעט זמן לשקם.

למה נזק? כי הוא הציג את המפלגה כלא-רצינית?

אנשים תפסו פחות ברצינות את המפלגה בגלל התדמית שלו?

אני באמת מתעניין,אין ציניות

• פותח/ת השרשור
למה נזק? כי הוא הציג את המפלגה כלא-רצינית?
אנשים תפסו פחות ברצינות את המפלגה בגלל התדמית שלו?
אני באמת מתעניין,אין ציניות

אני לא הייתי מעולם פעיל בעלה ירוק, אז לפרט הרבה מאוד אני לא יכול. אבל ממה שהבנתי הוא בנה תדמית של ליצנות ושל סטלנים שרק רוצים לעשן, הנושא פה הוא רציני לגמרי ולא משחק ילדים. תריץ חיפוש בגוגל ותראה ראיונות או סרטונים מגוחכים שלו.
אין את הליצנות הזאת פה, יש מצע מכובד מאוד ורציני ביותר והאנשים שברשימה לא מתכוונים לעשות סטאנד-אפ בכנסת. יש מטרות אמיתיות ודי והותר ידע לגבי איך ליישם אותן בפועל מבחינה כלכלית. הבעיה שהשלטונות לא מעוניינים בזה, לכן צריך ליברלים בכנסת.

נערך לאחרונה:
למה הם שומרים את השם עלה ירוק? אני חושב שגם זה יוצר במידה רבה נזק תדמיתי וגורר התייחסות מזלזלת בכם.

אתם לא יכולים שיקחו אתכם ברצינות, או שישחשבו שלגליזציה של סמים היא לא חלק מרכזי אצלכם כשזה השם שלכם.

אתם לא יכולים שיקחו אתכם ברצינות, או שישחשבו שלגליזציה של סמים היא לא חלק מרכזי אצלכם כשזה השם שלכם.

חבל לסמן מפלגה רצינית כמוכם עם חבורה של סטלנים מ"עלה ירוק".

השם של המפלגה לא נראה לי מתאים תמצאו שם חדש
אבל אהבתי את הרעיונות

תמצאו שם חדש..

למה הם שומרים את השם עלה ירוק? אני חושב שגם זה יוצר במידה רבה נזק תדמיתי וגורר התייחסות מזלזלת בכם.

אני מכיר את ראשי התנועה הליברלית החדשה והם רצו לשנות את השם אבל זה עולה בישראל בסביבות 25 אלף שקל. זה לא יישים כרגע. אולי כאשר יהיה תקציב אחרי הבחירות.

אני נותן להם את הקול שלי ומברר על דרכי התפקדות\התנדבות למלפגה, מקווה שגם אתם.

לגליזציה של סמים היא דרך מצוינת להוריד את נטל המיסים ולהשאיר כסף בקופת המדינה לדברים אחרים, במקום "המלחמה בסמים" שגם ככה לא קיימת באמת.
תעשיית סמים בפיקוח היא גם הדרך הכי טובה לשמור שלילדים שלי (ושלכם) לא תהיה גישה לסמים מתחת לגיל 18.

אי לכך, לגליזציה היא עיקרון מרכזי של המפלגה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

אין לנו מימון של 30 אלף שקל וכרגע זה מאוחר מידי להחליף את השם. עניינים טכניים.

נושא הקנאביס הוא חשוב מאוד, תקרא את המצע ותראה שזה לא הנושא המרכזי. זה חלק מהחופש שהשלטון מפקיע מאיתנו.

חבל לסמן מפלגה רצינית כמוכם עם חבורה של סטלנים מ"עלה ירוק".

נושא הקנאביס הוא נושא רציני ביותר, זה לא רק חבורת "סטלנים". יש אלפי אנשים שמונעים מהם תרופה זולה ויעילה שמקלה על הבעיות שלהם. במקום זאת, דוחפים לכולנו את מה שמייצרים ארגוני התרופות הגדולים.
תקרא את המצע ותראה שזה לא בדיחה אלא מפלגה רצינית לגמרי. אם יש עוד שאלות, אשמח לענות.

השם של המפלגה לא נראה לי מתאים תמצאו שם חדש
אבל אהבתי את הרעיונות

אם היה תקציב, היו משנים את זה. מאוחר מידי. בבחירות הבאות כנראה נספיק להירשם בזמן כמו שצריך.

תמצאו שם חדש..

ראה תגובות קודמות.

• פותח/ת השרשור
שאלה רצינית - מה גורם לכם להאמין שתעברו את אחוז החסימה?

שום דבר, נצטרך לעבוד קשה ולהביא אנשים שרוצים שינוי בחיים שלהם. אנחנו מאמינים שיש הרבה כאלה בישראל. בסופו של דבר, המצב פה לא טוב ואין אף מפלגה אחרת שהולכת לכיוון החברתי-כלכלי שאנחנו חרתנו על הדגל שלנו.

אם כולם מסכימים שהמצב הכלכלי פה טוב, אין סיבה לנסות לשנות דברים. המצב אינו כזה.

נערך לאחרונה:
אני מקווה שבהמשך כן תשנו את השם , מספיק נתנו סיבות למה אז אני לא הרחיב בנושא.
אחרי שיהיה שם שלא מעורר קונוטציות לסטלנים ותעשו תדמית יותר רצינית ולגליזציה היא תיהיה נספח אני חושב שכן יהיה לכם סיכוי נחמד כי הרבה רוצים את מה שאתם כן דוגלים.

• פותח/ת השרשור
אני מקווה שבהמשך כן תשנו את השם , מספיק נתנו סיבות למה אז אני לא הרחיב בנושא.
אחרי שיהיה שם שלא מעורר קונוטציות לסטלנים ותעשו תדמית יותר רצינית ולגליזציה היא תיהיה נספח אני חושב שכן יהיה לכם סיכוי נחמד כי הרבה רוצים את מה שאתם כן דוגלים.

בחירות הבאות - בטוח. כרגע זה רק פרט טכני בלבד ועניין כספי. לא שווה לשרוף מעל ל20 אלף שקל בשביל שם. מה גם שאין לנו תקציב מספיק גדול ועדיף להשקיע בדברים אחרים.

מישהו\י קרא\ה את המצע ויש לו\לה שאלות?

מה לגבי ברוך מרזל הצדיק?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית