הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סוף יש למי להצביע בבחירות - הגיע הזמן!

בחירות הבאות - בטוח. כרגע זה רק פרט טכני בלבד ועניין כספי. לא שווה לשרוף מעל ל20 אלף שקל בשביל שם. מה גם שאין לנו תקציב מספיק גדול ועדיף להשקיע בדברים אחרים.

מישהו\י קרא\ה את המצע ויש לו\לה שאלות?
1. מה תעשו עם המאגר הביומטרי הקיים? תשמידו אותו?
2. מאיפה יבוא הכסף לשכר הגבוהה לחיילים?
3.האם החופש דת ומדת אומר בעצם שיפסיק המימון וכל הכספים של האזרחים שמגיע לחרדים?
4. מה זה אומר בדיוק "תפעל להבאתו של כל הסכם שלום למשאל עם"ע זה אומר שתחזירו שטחים אם יהיה צריך ? מה בדיוק ה"קו האדום" שלכם בעניין המשא ומתן לגרימה לשלום?

אגב, תאמת - היה כדאי מאוד "לשרוף" 20 אלף שקל בשביל השם כי הוא נותן תדמית קצת זולה ושל מפלגה לא רצינית.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
1. מה תעשו עם המאגר הביומטרי הקיים? תשמידו אותו?
2. מאיפה יבוא הכסף לשכר הגבוהה לחיילים?
3.האם החופש דת ומדת אומר בעצם שיפסיק המימון וכל הכספים של האזרחים שמגיע לחרדים?
4. מה זה אומר בדיוק "תפעל להבאתו של כל הסכם שלום למשאל עם"ע זה אומר שתחזירו שטחים אם יהיה צריך ? מה בדיוק ה"קו האדום" שלכם בעניין המשא ומתן לגרימה לשלום?

אגב, תאמת - היה כדאי מאוד "לשרוף" 20 אלף שקל בשביל השם כי הוא נותן תדמית קצת זולה ושל מפלגה לא רצינית.

1. למיטב ידיעתי הקולות אצלנו נגד המאגר הביומטרי. לגבי צעדים מעשיים מה לעשות איתו, אני לא יודע.
2. אחרי שתקצץ בהוצאות המיותרות בצבא (חיילים מיותרים, פנסיות וזכויות של אנשי קבע, תקציבים מיותרים של כל מיני תחומים שצבא לא צריך) יישאר די והותר כסף למי שיישארו. כמובן שזה תהליך שייקח זמן לבצע אותו.
ממליץ לך לקרוא את המודל המוצע באתר קו ישר, הוא כתוב בצורה יפה ואני מאמין שיש שם המון נקודות מצויינות.
http://www.kav.org.il/100994/921
3. הפרטת הדת מהמדינה אומרת שמי שירצה לצרוך שירותי דת, יממן אותם מכיסו הפרטי. מי שלא משתמש בהם, לא יצטרך לשלם כסף על מוצר לא נחוץ לו. אין פה עניין של אנטי רק נגד החרדים, אלא שינוי השיטה באופן כללי כך שתיטיב עם כל האוכלוסיה.
4. אנחנו לא ממש מתעסקים בנושאי חוץ במצע, אלא בעיקר בבעיות הפנים הכלכליות-חברתיות. לגבי המשאל עם, אם אחוז מסוים (נניח 85%) יסכים על החזרת שטחים כלשהם, כנראה שיש משהו בזה. באופן כללי, אנחנו לא זורקים הצהרות בתחום הזה, מכיוון שהוא די אחיד אצל המפלגות הגדולות ואין לנו ממש מה לחדש שם.
לעומת זאת, בנושאים הכלכלים-חברתיים, יש לנו המון מה לחדש ולעשות.

הנושא הטכני של השם הוא כבד עלינו כספית. אין טייקונים שמממנים אותנו וחסר לנו תקציב לדברים הבסיסיים ביותר (פליירים, סרטונים וכו'). לשרוף תקציב שחסר לנו על שינוי השם יהיה לא חכם בעליל.

באיזו ממשלה לא תסכים המפלגה להיות חברה?

האם בוצעו סקרים כדי להעריך צפי של מנדטים?

על שתי השאלות אין תשובה כרגע. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שאם יהיו לה 61 מנדטים היא בוודאות לא תשב עם אף מפלגה שאתה שונא. אז זה הזמן שלך להצביע ולשכנע את החברים, אולי זה יקרה.

• פותח/ת השרשור

1. אני חושב שלפסול מראש עם מי לשבת או לא לשבת זה לא חכם. אין כוונה להיות חותמת גומי מיותרת בקואליציה. אם ירצו לצרף את המפלגה לקואליציה ויתנו ליישם קצת מהמצע שלנו אז יצטרפו. בכל אופן, זה מוקדם מידי לדבר על הנושא. לא רק שאין אף אחד בכנסת שבכיוון הכלכלי-חברתי שלנו, אז בנוסף לכך להתחיל להריץ ספקולציות עם מי נשב או לא נשב זה די מיותר. בכל אופן, אמינות זה הדבר הכי חשוב שלנו ולא הולכים להיות עוד מפלגת טרנדים סקסית. יש די והותר חומר כלכלי שצריך ליישמו ואפשר גם לעשות את זה אם נקבל מספיק קולות.
אני ממליץ להכנס לעמוד התנועה בפייסבוק ולשאול את השאלה 😃

2. לא בוצעו סקרים.

על שתי השאלות אין תשובה כרגע. מה שאני כן יכול להגיד לך זה שאם יהיו לה 61 מנדטים היא בוודאות לא תשב עם אף מפלגה שאתה שונא. אז זה הזמן שלך להצביע ולשכנע את החברים, אולי זה יקרה.

זה נכון באופן ריק לכל מפלגה.
המצע שלכם כולל תכנים שאני בהחלט מתחבר אליהם, לצערי אי אפשר להתעלם מהטעות האסטרטגית שביצעה המפלגה - אי שינוי השם. רוב האנשים לא יעמיקו עד כדי קריאת המצע, הם יסתפקו בלחשוב שמפלגת "עלה ירוק - המפלגה הליברלית החדשה" זו עוד חבורה של סטלנים שמעוניינת בלגליזציה של סמים.

• פותח/ת השרשור
זה נכון באופן ריק לכל מפלגה.
המצע שלכם כולל תכנים שאני בהחלט מתחבר אליהם, לצערי אי אפשר להתעלם מהטעות האסטרטגית שביצעה המפלגה - אי שינוי השם. רוב האנשים לא יעמיקו עד כדי קריאת המצע, הם יסתפקו בלחשוב שמפלגת "עלה ירוק - המפלגה הליברלית החדשה" זו עוד חבורה של סטלנים שמעוניינת בלגליזציה של סמים.

לכן נצטרך כל עזרה אפשרית ממי שכן קורא את המצע ויודע על מה מדובר. אתה מוזמן להצטרף לאקטיביסטים שלנו ולהביא כמה שיותר אנשים 😃

לכן נצטרך כל עזרה אפשרית ממי שכן קורא את המצע ויודע על מה מדובר. אתה מוזמן להצטרף לאקטיביסטים שלנו ולהביא כמה שיותר אנשים 😃
אתם יכולים לפתוח פרוייקט במימונה. חבר שלי ביחד עם אחד שרץ איתו הצליחו לגייס 31 אלף שקלים בזמן קצר יחסית.

• פותח/ת השרשור
אתם יכולים לפתוח פרוייקט במימונה. חבר שלי ביחד עם אחד שרץ איתו הצליחו לגייס 31 אלף שקלים בזמן קצר יחסית.

עובדים על הנושאים האלה.
מה דעתך להצטרף לפעילים? אתה עושה רושם של בחור נבון מאוד שיכול לתרום הרבה.

עובדים על הנושאים האלה.
מה דעתך להצטרף לפעילים? אתה עושה רושם של בחור נבון מאוד שיכול לתרום הרבה.
אני לא חושב שאני אסתדר עם ליברטריאנים (מבחינת הגישה), כמו כן גם אין לי זמן בכלל בשנה הנוכחית. תודה על ההצעה בכל אופן, מקווה שתצלחו במטרה 😃

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני לא חושב שאני אסתדר עם ליברטריאנים (מבחינת הגישה), כמו כן גם אין לי זמן בכלל בשנה הנוכחית. תודה על ההצעה בכל אופן, מקווה שתצלחו במטרה 😃

ממש לא כולם ליברטריאנים. אפשר בהחלט לאמר שהדבר המאחד אותנו זה ליברליות.

נקווה שיהיה טוב, אם בא לך תעקוב אחרי עמוד הפייסבוק. בקרוב נתחיל להציף בדברים.

למרות שאני לא חובב את כל החבורה הזו, אבל להצביע לנפתלי בנט נראה כבר לא כל כך רע ביימנו בהתחשב במה שביבי עשה לאחרונה.

למרות שאני לא חובב את כל החבורה הזו, אבל להצביע לנפתלי בנט נראה כבר לא כל כך רע ביימנו בהתחשב במה שביבי עשה לאחרונה.
הא? גם אתה הולכת שולל על ידי חבורת חסרי-מוח שפמפמו את השם שלו בטוקבקים באינטרנט בשביל 21 שקל לשעה?

הא? גם אתה הולכת שולל על ידי חבורת חסרי-מוח שפמפמו את השם שלו בטוקבקים באינטרנט בשביל 21 שקל לשעה?
לא, בניגוד אליהם הלכתי ובאמת חקרתי עליו ואני מסכים עם רוב הדברים שיש לו לומר.

למה ככה אחי? אין יותר אינטיליגנטי מלחשוב שצריך להמשיך את המצור, מה שגורר שישראל חייבת לספק חשמל וכסף לעזה. הריעו לימין.

http://kalkala-amitit.blogspot.co.il/2012/11/blog-post_94.html

לא, בניגוד אליהם הלכתי ובאמת חקרתי עליו ואני מסכים עם רוב הדברים שיש לו לומר.
אתה מסכים עם זה שהוא רוצה בתכלס מדינת הלכה ושאתה תהיה בה אותו גיס חמישי בדיוק כמו ערבי? לא נראה לי שממש קראת את המצע שלו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית