הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סוף סוף יש למי להצביע בבחירות - הגיע הזמן!

ואתה אומר את זה בתור מה בדיוק ?איש שטח שלקח חלק באותו "כיבוש" שאתה מדבר עליו? או בתור תקציבאי של האוצר היודע לחשב כמה כיבוש והחזקת שטחים עולה פר יום לעומת בט"ש ללא כיבוש והחזקת שטחים + יירוט טילים ע"י מערכת כיפת ברזל ? או שפיספסתי אותך וכבר הלכתה לאכול את הפיצה שלך (אחשלי זה מסה מלוכלכת בלי פחמימות מורכבות וזה יוצר מותן רחבה אז תיקח את זה בחשבון)

מחזק!!!!111
איזה יופי ידעתי שתתפקח באיזשהו שלב , אתה גם תותח מאוד מאוד אפילו (במידה ושכחתי לציין את זה באיזשהו שלב).
אני לקחתי חלק פעיל ב"תחזוק" השטח, כן, גם בסדיר וגם בשנות המילואים. ומאחר שאני יותר מבוגר ממך, אני יודע מה זה מלחמה מעבר ל"בוא נזיין אותם".
וכן, זה שטח כבוש. למה, הוא היה שלך עד 67? קיבלת אותו במנדט? הוא נפל עליך מהשמיים? סיפחת אותו ככה סתם על הדרך? לתושבים שלו היו תעודות זהות כחולות? זה שהימין מנסה לטשטש את המילה "כיבוש" כי היא לא מתאימה לאג'נדה הנוכחית לא מתיישב עם זה שהשטח הזה לא היה מסופח לעולם, הוא היה כבוש, ולא משנה אם גרו שם "פלסטינים" או עיזות שאתה כל כך אוהב לשגל.
וחלאס ברק, או שאתה מדבר לעניין ובצורה נורמלית או שאל תגיב לאנשים.

גם אם הוא יכניס לשם חיילים, יסגור את כל המעברים ויחיל את החוק הצבאי, ישראל עדיין תזרים להם כסף. אם ב"לכבוש" אתה מתכוון לספח את עזה לישראל אני לא רואה מצב שזה יקרה בו, מה בדיוק עושים עם המיליון וחצי אזרחים שם? הוא לא יתן להם אזרחות ישראלית.
בוא אני אזכיר לך משהו שהרבה אנשים שוכחים: ישראל מרוויחה המון כסף מהכסף שהיא מעבירה לחמאס. אם חשבת שזה מתוך עיקרון הומניטרי אתה טועה. מדובר בשיקולים כלכליים גרידא.

גם גרעון רושמים עם" י " (גירעון) לא שציפיתי שמצביעי חד"ש ידעו זאת (בכל זאת הם ערבים אבוי).

ובנוסף שכחת לציין שאחשלי לא רושמים בצורה כזו אלא אח שלי( זה בטוח היה עושה אותך יותר צודק).

אחשלי, פעם הבאה אני ממליץ לך לפתוח מילון לפני שאתה מוציא את עצמך דביל.

בוא אני אזכיר לך משהו שהרבה אנשים שוכחים: ישראל מרוויחה המון כסף מהכסף שהיא מעבירה לחמאס. אם חשבת שזה מתוך עיקרון הומניטרי אתה טועה. מדובר בשיקולים כלכליים גרידא.

איזה כסף היא מרוויחה מזה? כל מה שידוע לי זה שהיא מרוויחה עוד קצת לגיטימיות למצור.

איזה כסף היא מרוויחה מזה? כל מה שידוע לי זה שהיא מרוויחה עוד קצת לגיטימיות למצור.
היא מרוויחה עמלות תיווך על הכסף + תמיכה במשק הישראלי (חשמל, מים, מפעילים סלולריים וכו') וערבויות מארה"ב. אבל בעיקר היא מרוויחה תלות.

היא מרוויחה עמלות תיווך על הכסף + תמיכה במשק הישראלי (חשמל, מים, מפעילים סלולריים וכו') וערבויות מארה"ב. אבל בעיקר היא מרוויחה תלות.

איך זה שישראל שולחת משאיות ברינקס עם כסף לעזה תומך במשק הישראלי ומשיג ערבויות מארה"ב בדיוק?

איך זה שישראל שולחת משאיות ברינקס עם כסף לעזה תומך במשק הישראלי ומשיג ערבויות מארה"ב בדיוק?
הכסף שנמצא במשאיות הברינקס הוא כבר אחרי העמלה של הטיפול הישראלי. הכסף הזה נגבה על ידי ישראל כי ברובו הוא כסף על שירותים ישראליים של חשמל, מים, סניטציה (עאלק) ו"ארנונה". וארה"ב שותפה אקטיבית בהסכמים האלה, שנחתמו בקמפ דיוויד, והם אחד התנאים לקיום הערבויות.

אחשלי, פעם הבאה אני ממליץ לך לפתוח מילון לפני שאתה מוציא את עצמך דביל.
כמו "זיכרון" יש לכתוב גירעון, דיראון, פירעון עם יו"ד לציון הצירי. בנטייה הצירי הופך
לחיריק חסר (על משקל "זכרון־"), וגם עבורה יש להוסיף יו"ד לפי: גירעוני, גירעונות,
דיראון־, דיראונות, פירעונות.

• פותח/ת השרשור
האם משרד הבריאות דואג לרווחת החולים או לרווחי חברות התרופות?
417163_429140120487091_1448039151_n.jpg

• פותח/ת השרשור

אם באמת אתם מתלבטים למי להצביע ...

בנט הוא בנט, הוא בהחלט משב רוח רענן בשיח הפוליטי החדש.
למרות זאת, המפלגה שלו היא סקטוריאלית במהותה. הסקטור שלה הוא דתיים-לאומיים עם השקפת עולם ימנית.

עלה ירוק - הרשימה הליברלית היא מפלגה א-סקטוריאלית, חברתית אמיתית ותתעסק בנושאים האלה כמעט באופן בלעדי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
כשאנחנו מתנגדים לחקיקה, לרדיפה של 720,000 צרכני קנאביס שמממנת את ארגוני הטרור, לחוק המאגר הביומטרי, לכפייה דתית, אנחנו לא מתעסקים בשטויות. "אלופי החקיקה" מתעסקים בשטויות. אנחנו נפעל בכנסת למען חברה חופשית יותר.

32358_430251933709243_183227842_n.jpg

סרג'ון, זקוף לזכותך את העובדה הבאה: יתכן שהשנה אני באמת אטרח להצביע בבחירות...

• פותח/ת השרשור
סרג'ון, זקוף לזכותך את העובדה הבאה: יתכן שהשנה אני באמת אטרח להצביע בבחירות...

"מנתח" יכול להיות כינוי טוב יותר.
להצביע זה חשוב, מי שלא מצביע מחזק את מי שמצביע נגדו. מקווה שיש לך למי להצביע גם מבחינה אידיולוגית.

"מנתח" יכול להיות כינוי טוב יותר.
להצביע זה חשוב, מי שלא מצביע מחזק את מי שמצביע נגדו. מקווה שיש לך למי להצביע גם מבחינה אידיולוגית.

צודק, התקבע לי הניק הזה מפורום אחר...
מז"א מבחינה אידיולוגית? אם אני מצביע לעלה ירוק-התנועה הליברלית, זה אומר שאני בעד האידאולוגיה שהם מקדמים.

• פותח/ת השרשור
צודק, התקבע לי הניק הזה מפורום אחר...
מז"א מבחינה אידיולוגית? אם אני מצביע לעלה ירוק-התנועה הליברלית, זה אומר שאני בעד האידאולוגיה שהם מקדמים.

אז מצויין ואני שמח שאתה איתנו. אתה מוזמן לשתף את התכנים שמועברים בפייסבוק לחברים שלך. בקרוב גם עולה האתר שלנו לאוויר ודברים נוספים יתחילו לצוץ.

עד כמה לדעתך משה פייגלין ייצג את האידיאולוגיה שלכם בכנסת?
הרי גם הוא מחזיק בדעות ליברליות ותומך בלגליזציה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית