סוף סוף יש למי להצביע בבחירות - הגיע הזמן!

יש בפוליטיקה מישהו שאינו דמגוג? איך בכלל אפשר להצביע רציונלית אם הקשר בין מה שפוליטיקאים אומרים למה שהם עושים מקרי לחלוטין?

• פותח/ת השרשור
עד כמה לדעתך משה פייגלין ייצג את האידיאולוגיה שלכם בכנסת?
הרי גם הוא מחזיק בדעות ליברליות ותומך בלגליזציה.

פייגלין קודם כל דתי, ורק אחרי זה ליברל (יחסית). בסופו של דבר הוא תקוע בדוגמה הדתית וההלכה שלפיה הוא ירצה לבנות את השלטון פה.
זה אולי יהיה ליברלי כלפי היהודים, אך מי שאינו כזה כנראה יסבול. להחליף דיכוי על בסיס המרקסיזם בדיכוי על בסיס היהדות....ממממ....לא נראה לי 😃

אין, ולכן הדבר הנכון לעשות הוא לשרוף את הכנסת.

ואז מה? אנרכו-קפיטליזם? 😃

איך פייגלין ליברל לעזאזל. כל בנאדם שיגיד שהוא רוצה לקדם לגליזציה של סמים קלים יחשב אוטומטית לליברל, גם אם הוא ירצה לשרוף הומואים ומכשפות בכיכר העיר? מילים פשוט נשפכות אצלכם בלי הרבה משמעות, אה.

• פותח/ת השרשור
איך פייגלין ליברל לעזאזל. כל בנאדם שיגיד שהוא רוצה לקדם לגליזציה של סמים קלים יחשב אוטומטית לליברל, גם אם הוא ירצה לשרוף הומואים ומכשפות בכיכר העיר? מילים פשוט נשפכות אצלכם בלי הרבה משמעות, אה.

תשמע, ביחס ל95% מחברי הכנסת פייגלין ליברל. בלי קשר לנושא הלגליזציה. פשוט הכנסת שלנו היא אוסף של אטטיסטים מגעילים.

תשמע, ביחס ל95% מחברי הכנסת פייגלין ליברל. בלי קשר לנושא הלגליזציה. פשוט הכנסת שלנו היא אוסף של אטטיסטים מגעילים.
איך בנאדם שרוצה לכפות על גייז ולא-יהודים איך לחיות (בסתר, כנרדפים) יכול להיות ליברל. אפילו החתול של ציפי לבני יותר ליברל ממנו, לפחות לא אכפת לו ממה שהומואים עושים. הרי ברור שכל הקשקוש שלו על שוק פתוח הוא פארסה, הבנאדם גזען דוגמטי חשוך ולא יכול לשחרר אחיזה על כלום.

איך בנאדם שרוצה לכפות על גייז ולא-יהודים איך לחיות (בסתר, כנרדפים) יכול להיות ליברל. אפילו החתול של ציפי לבני יותר ליברל ממנו, לפחות לא אכפת לו ממה שהומואים עושים. הרי ברור שכל הקשקוש שלו על שוק פתוח הוא פארסה, הבנאדם גזען דוגמטי חשוך ולא יכול לשחרר אחיזה על כלום.

יאמר לזכות החתול של ציפי ליבני שהוא יותר ליברל מ100% מחברי הכנסת.

היה עדיף לכולנו אם במקום חברי הכנסת היו יושבים שם 120 חתולים.

אגב, איזה קשקוש על שוק חופשי? אף פעם לא שמעתי אותו מדבר על הורדת מיסים, קיצוץ כלשהו או פירוק פרוטקציות של מונופול כלשהו.

• פותח/ת השרשור

אין לי מושג מה הוא רוצה לכפות ועל מי, אני בכל מקרה לא מתכוון להגן עליו. הוא מבחינתי משיחיסט הזוי ולא מעניין אותי. גם ככה הוא במפלגה די כושלת ולצערי לא הולכת לכיוון הליברלי-לאומי כמו שאמורה. לא יודע אם הוא גזען, אבל אחרי כמה שיחות עם תומכים שלו, הוא לא יקבל ממני שום חיזוק.

מתלבט אם להצביע לכם למרות שכנראה לא תעברו את אחוז החסימה ולשם שלכם יהיה חלק גדול בזה..
כנראה שאני כן אצביע לכם כי אין שום אופציה נורמאלית..

• פותח/ת השרשור
מתלבט אם להצביע לכם למרות שכנראה לא תעברו את אחוז החסימה ולשם שלכם יהיה חלק גדול בזה..
כנראה שאני כן אצביע לכם כי אין שום אופציה נורמאלית..

כל קול חשוב. הקול שלך יכול להיות זה שיכריע אם נדרוס את אחוז החסימה. הכוונה היא להכנס לכנסת ואנחנו עובדים בשיא הרצינות על זה.

מה דעתכם על המכסים בתחום הפירקות?
73533_430981380302965_1064850859_n.jpg

סתם שתדע ירקות יותר יקרים בארה"ב..שלא תשוו או משהו
ולפי דעתי יש תחומים שיותר דחוף לטפל

השנה באמת אין במי לבחור.
לא שבשנים קודמות היה, אבל השנה זה יותר מורגש.
אולי כי השנה יותר מרגישים איך הפוליטיקאים, במיוחד ביבי וברק עושים מאיתנו צחוק מתי שבא להם.

הייתי אולי חושב לבחור לרשימה הליברלית, אבל זה פשוט לא יעבוד להם כשיש להם את העלה ירוק בשם שלהם.

נערך לאחרונה:
איזה נושאים?
תשמע, בכללי הבעיה של מחיר הירקות היא בעיה "קטנה" שנובעת מבעיה שנובעת ממצב קיים חח..
כאילו יש מצב קיים שהוא בכללי היוקר מחייה ובעיות סביב זה ועוד בעיות שנוצרות כדי "לפתור" את זה וכו' (אין לי כח פשוט להסביר יותר מידי אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון, בכל זאת אתם גרים פה).
מחיר הירקות זה גרגיר חול ובכללי גם יש מכס על כל דבר. לטפל רק בחלק ניראלי מוזר במיוחד באלה כי יש מוצרים שבאמת בא לידי ביטוי המכס כמו מכוניות אלקטרוניקה וכו'.אלא אם אתם מנסים למצוא דברים של שימוש יומ-יומי שגם שם האמת שיש הרבה דברים אחרים לשפר..

במקום זה לפי דעתי צריך לדעת ממה נובעת הבעיה (טייקונים, אגודות עובדים שמגזימים,תקציבים מפגרים, משרד המקרקעין ועוד) שגורמים למצב ומשם לטפל .
לא לטפל בתסמינים של המחלה אלה לטפל במחלה עצמה.
ולתחומים האלה התכוונתי שכדאי ,שוב לפי דעתי, לנסות למצוא פיתרונות שאפשר לבצע .

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תשמע, בכללי הבעיה של מחיר הירקות היא בעיה "קטנה" שנובעת מבעיה שנובעת ממצב קיים חח..
כאילו יש מצב קיים שהוא בכללי היוקר מחייה ובעיות סביב זה ועוד בעיות שנוצרות כדי "לפתור" את זה וכו' (אין לי כח פשוט להסביר יותר מידי אני מניח שאתם מבינים למה אני מתכוון, בכל זאת אתם גרים פה).
מחיר הירקות זה גרגיר חול ובכללי גם יש מכס על כל דבר. לטפל רק בחלק ניראלי מוזר במיוחד באלה כי יש מוצרים שבאמת בא לידי ביטוי המכס כמו מכוניות אלקטרוניקה וכו'.אלא אם אתם מנסים למצוא דברים של שימוש יומ-יומי שגם שם האמת שיש הרבה דברים אחרים לשפר..

במקום זה לפי דעתי צריך לדעת ממה נובעת הבעיה (טייקונים, אגודות עובדים שמגזימים,תקציבים מפגרים, משרד המקרקעין ועוד) שגורמים למצב ומשם לטפל .
לא לטפל בתסמינים של המחלה אלה לטפל במחלה עצמה.
ולתחומים האלה התכוונתי שכדאי ,שוב לפי דעתי, לנסות למצוא פיתרונות שאפשר לבצע .

אתה צודק, במצע שלנו רשום פחות או יותר במה רוצים לטפל. אי אפשר להכניס את כל הדברים האלה בתמונה אחת, לכן גם מפרקים ומטפטפים 😃
זה מתחיל במחיר הירקות, מחיר הבירה, מחיר הדיור, ביטוח לאומי, חלב, מכוניות, מכסים , מונופולים, קרטלים וממשיך עוד הרבה לצערנו...

אתה מוזמן לקרוא את המצע מהאתר היפה שלנו : http://aleyarok.org.il/agenda/

עלה ירוק - הרשימה הליברלית הם היחידים שמתחייבים לפעול להורדת מיסים, ובייחוד מיסי "חטא" מנופחים שפוגעים בחיים שלנו.

533963_431489826918787_1453331269_n.jpg

מה הכוונה מתחייבים? כל מי שנבחר תמיד מתחייב לחולל ניסים, לא?
קיצר, הפיתרון זה לעבור לקנדה.

ואני מסכים בגדול אם האג'נדה שלכם, אבל אתה מבין שהממשלה פוחדת פחד מוות מזה, כן?

אני חושב שקולד פייר צודק. אם אתם רוצים לשנות משהו הפיתרון זה לשרוף את הכנסת. יותר מדי אנשים שרצו בחירות הפרט קיבלו כדור בראש. קשה לי להאמין שבאמת תצליחו בלממש את החזון שלכם.

מה הכוונה מתחייבים? כל מי שנבחר תמיד מתחייב לחולל ניסים, לא?
קיצר, הפיתרון זה לעבור לקנדה.

ואני מסכים בגדול אם האג'נדה שלכם, אבל אתה מבין שהממשלה פוחדת פחד מוות מזה, כן?

אני חושב שקולד פייר צודק. אם אתם רוצים לשנות משהו הפיתרון זה לשרוף את הכנסת. יותר מדי אנשים שרצו בחירות הפרט קיבלו כדור בראש. קשה לי להאמין שבאמת תצליחו בלממש את החזון שלכם.

ברור שלא יהיו כאן נסים, אבל אם אתה מסכים עם האג'נדה, אין סיבה שלא תתן להם את הקול שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית