הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלוג הכי משעמם!

• פותח/ת השרשור
אימון מיום שלישי: (שכחתי לעדכן)

פאוור קלין חמש שלישיות 45 קילו בקלות.

מטקון:
אוברהד סקוואט 30 קילו ל30 חזרות.
7 חזרות מתח dead hang.
אוברהד סקוואט 30 קילו ל20 חזרות.
5 חזרות מתח dead hang.

• פותח/ת השרשור
אימון מיום חמישי:
סקוואט 75 קילו 3X5 בקלות.
בנץ 52.5 קילו 3X5 בקלות.

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום:
דדליפט חמישיה של 85 קילו בקלות.

מטקון:
עברתי על מטקונים בThe Wod Shop (זה האתר שממנו אני לוקח את המטקונים)
ואז הגעתי למטקון שאומר להגיע ל1RM בסנאץ' גריפ דדליפט. בהתחלה צחקתי על האפשרות לעשות את זה, ואז החלטתי שזה יהיה ממש ממש אדיר אם אני אעשה את זה... אז עשיתי את זה 🤡

עשיתי 80. 90. 100. 105. ואז נכשלתי ב107.5 (יכולתי אולי להוציא את זה אם הייתי מנסה ממש 110% מהיכולת שלי)
אז הנה, יש לי גם PR בסנאץ גריפ דדליפט. (זאת הפעם השנייה-שלישית שעשיתי סנאץ' גריפ דדליפט. דרך אגב)

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום:

סקוואט 80 קילו 3X5
פרס 40 קילו 3X5
מתח עד כשל 3 סטים. לא עקבתי כל כך אחרי החזרות...

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום:

פרולוג:
נגמר לי המנוי בחדר כושר במכבים, אז אני בודק חדרי כושר אחרים באזור.
היום עשיתי אימון ניסיון באגו בקניון במודיעין.
רק עכשיו הבנתי כמה חרא המוטות בחדר כושר במכבים. הפינים למשקולות במוטות שיש באגו מסתובבים כמו גלגלי סקייטבורד! בחדר כושר במכבים המוטות יבשים/חלודים. אם מסובבים את הפין הוא יעשה איזה סיבוב-שתיים ויעצור.
ועוד יתרון שיש לאגו: יש שם את כל המכשירים שצריך. במכבים אין מלא מכשירים שהיו עוזרים לי (פשיטת גו וכפיפת ברכיים, לדוגמא) (זה לא יתרון גדול, כי זה סתם תוספות וזה לא חשוב באמת)
עוד דבר מוזר ששמתי לב אליו, המוטות באגו (עברתי ובדקתי את רובם 🤡) הרגישו לי עבים יותר מהמוטות שבחדר כושר במכבים.
ההשערה שלי זה שבגלל שהמוטות שם מתוחזקים יותר טוב, החיספוס פחות נהרס (הרגשתי את זה בידיים. ביחס למוט במכבים, המוט באגו זה קיפוד!) ובגלל זה המוט מרגיש עבה יותר.

עוד דבר שהדהים אותי: כמות הפלטות!
זאת הייתה פעם ראשונה שלי בחדר כושר "מסחרי" (חדר כושר גדול עם כל המיכשור והציוד), עד עכשיו התאמנתי במכבים, שם יש חדר כושר ממש קטן עם ציוד מועט מאוד (דרך אגב, הם משפצים עכשיו, אז אולי המצב במכבים ישתפר).
במכבים יש זוג אחד של פלטות 20 קילו. באגו יש להם יותר מידי פלטות!

יש לי רק שני בעיות עם אגו:
1. המחיר.
הם הציעו לי 210 שקל לחודש ל12 חודשים. במכבים, אם אני זוכר נכון, שלמתי 160 שקל חודש.

2. הכלוב והספה לבנץ'.
הכלוב שם ממש חרא. זה half-rack של איזה חברה לא מוכרת. הJcup ממש גבוה ומוזר ולא נוח להוציא ממנו מוט.
עוד בעיה עם הכלוב זה שאין גובה שמתאים לי, או שהJcup גבוה מידי או שהוא נמוך מידי.
בנוגע לבנץ', הספות שם ממש ממש ממש חרא. מחוברות אליהן ספות בסגנון של הספות המתכווננות (עם מקום לתחת וכל מיני קימורים) ואני לא הצלחתי להכנס לסטאפ מתאים בבנץ' כי הראק בנוי בצורה מטומטמת ויש איזה מוט לא נחוץ שנתקע לי בראש... וגם לא הצלחתי להוציא את המוט מהראק בלי לצאת מהסטאפ (הראק גבוה מידי).

החיסרון הזה הוא הסיבה שאני כנראה לא אעשה מנוי באגו. אם היה כלוב טוב וספה טובה לבנץ' אז בכיף הייתי נרשם, אבל ממש לא הרגשתי שאני יכול לעבוד עם הציוד הזה.

נ.ב: היה שם מאמן די נחמד!

בכל מקרה, האימון מהיום:

פאוור קלין חמש שלישיות. 50 קילו. בכיף. אין מה להגיד.
רציתי לעשות 50 קילו. אבל זה היה בפאונד, אז זה לא היה בדיוק.

מטקון:
פוש ג'רק: 5. 3. 3. 3. 1.
עשיתי את זה עם 75 פאונד. היה קל.

אחר כך עברתי ללג פרס (רציתי כי יש להם לג פרס ממש מגניב). עשיתי 4 סטים עם טווח חזרות יחסית גבוה, כל סט העלתי פלטה אחת בכל צד. אז בסוף הגעתי למשקל שגרם לי להרגיש גבר! 🤘

אחרי זה עשיתי פשיטת גו. סט אחד עם פלטה של 25 פאונד. שני סטים עם פלטה של 35 פאונד. טווח חזרות די גבוה.

עוד עידכון: אחרי שכבר התייאשתי מלנסות לשכנע את אבא שלי לקנות ציוד הביתה. הוא פתאום החליט להציע את הרעיון הזה בעצמו.
אז גם זאת אפשרות שתלקח בחשבון.

אימון הבא: סקוואט ובנץ'.
(בהולמס פלייס או בחדר כושר העירוני)

• פותח/ת השרשור
אימון מהיום:

את האימון הזה עשיתי בחדר כושר העירוני במודיעין.
כשהגעתי לשם גיליתי שאין שם ראק, ולכן אני מכתיר אותו כחדר הכושר הגרוע ביותר באזור.

הייתי אמור לעשות סקוואט, אבל כמו שאמרתי, אין שם ראק.
אז עשיתי לג פרס במקום. 3X5. לא משהו מעניין.
אחר כך עשיתי בנץ' פרס. 55 קילו 3X5. בקלות.

משהו מוזר שכן יש בחדר כושר הזה: Concept2 Rower!
שחקתי עם זה קצת בסוף האימון... 🤡

• פותח/ת השרשור
הקפצה ועידכונים:
אחרי האימון האחרון מה3.01 נתקלתי בבעיה, לא היה לי מנוי לחדר כושר וכל האפשרויות שלי היו ממש יקרות או ממש לא טובות (כמו חדר כושר בלי ראק).
התוכנית שלי זה לחזור להתאמן בחדר כושר במכבים (החדר כושר שהתאמנתי בו) עד שאני אקנה ציוד, וזה יהיה בזמן הקרוב (עוד חודש-חודשיים).
אני מקווה שכבר מחר אבא שלי יעשה לי מנוי ואז אני אחזור להתאמן ואמשיך את הלוג כבר מחר.

עוד עידכון מעניין!
הייתי בחנות עודפים של מגה ספורט במודיעין ומצאתי שם נעליים ממש טובות וזולות.
על הנעליים היו טיקט קטן של דיאדורה, אבל חוץ מזה אין שום סימן של איזושהי חברה, מה שגורם לי לחשוב שזאת סתם נעל סינית גנרית. הנעליים עלו לי 50 שקלים אז לא ציפיתי ליותר מזה.
הנעל שטוחה ונמוכה. הסולייה עשויה מגומי קשיח, הוא נמעך ממש קצת עם לוחצים עליו ממש חזק (אבל זה כלום).
וכל הבד מסביב זה דמוי עור.
הנעליים נראות בערך כמו נעלי באולינג, רק שהן קצת גבוהות יותר מהקרסול.

אני חושב שעשיתי קנייה ממש טובה. אני רק מקווה שהנעליים לא יהרסו. .אני לא מתכוון ללכת עם הנעליים האילו מחוץ לחדר כושר בכלל, כדי לא להסתכן שהן יהרסו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית