עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הורג אותי שקטע זה שהיא אמרה לפניי זה שהיא מפחדת על ישראל פלסטינים הטירלו אותה בטיווטר וכאשר היא ניסתה להיכנס לעמק השווה היא היא קיבלה פאקניג זין מישראל כי יש לדעה משלה שלא פוגעת באף אחדהיא אמרה שהיא בעד שני הצדדים (ישראל ועזה) במידה שווה, דבר שעיצבן מאוד אנשים שבטוחים שהיהודים הם הגזע העליון שחייו שווים יותר מחייהם של אחרים.
מפורסמים מפגרים, אין אמצע, אי אפשר לרקוד על 2 חתונות, תבחרו צד.
אין קשר, אי אפשר לצאת בסדר עם שתי הצדדים.צריך להראות למפורסמים המפגרים האלה שלחשוב שכל בני האדם שווים לא בא בחשבון!!!
למה איפשר לחשוב המילחמה הזאת מפגרת וצריך להפסיק אותה ?אין קשר, אי אפשר לצאת בסדר עם שתי הצדדים.
לא, כי 2 הצדדים סובלים, ובגלל זה החל כל המבצע [לא מלחמה] הזה.למה איפשר לחשוב המילחמה הזאת מפגרת וצריך להפסיק אותה ?
אבל היא לא נימענה משום דבר היא פשוט אמרה שמרגישה אבל על קורבנות משניי הצדדיםלא, כי 2 הצדדים סובלים, ובגלל זה החל כל המבצע [לא מלחמה] הזה.
ולהימנע סתם יוציא אותך כטיפש ללא דעה.
מה גם שלהפסיק את המבצע לא ישיג כלום, תהיה רגיעה למשך תקופה ושוב נחזור לאותו מצב, ועוד לוותר במצב שבו אנחנו "מובילים" לכאורה והעולם סוף כל סוף תומך בנו, אתה השתגעת?! 😵
לא, מה עם להביע רחמים על תושבי עוטף עזה החפים מפה שלא עשו כלום וכבר למעלה מ13 שנים תחת שיגרת חיים של מתקפת טילים?אבל היא לא נימענה משום דבר היא פשוט אמרה שמרגישה אבל על קורבנות משניי הצדדים
אני לא מבין אסור להביעה רחמים לאנשים חפים מפשע שהחמאס מיתחבא מאחורם?
האם התקפה הזאת נחוצה ? כן
בחלט הם הביאו את זה לעצמם
אבל כול המילחמה הזאת בכללי היא מטומוטת וצריכה להיפסק
לא, מה עם להביע רחמים על תושבי עוטף עזה החפים מפה שלא עשו כלום וכבר למעלה מ13 שנים תחת שיגרת חיים של מתקפת טילים?
נחוץ? כן להפסיק? לא.
אני חושב שעד שלא יפסקו הטילים, אין להפסיק את ההתקפות על עזה, שילמדו, "מידה כנגד מידה" או "יחס גורר יחס".
היא אמרה שהיא בעד שני הצדדים (ישראל ועזה) במידה שווה, דבר שעיצבן מאוד אנשים שבטוחים שהיהודים הם הגזע העליון שחייו שווים יותר מחייהם של אחרים.
בר רפאלי מעניינת לי את הביצה השמאלית אבל פשוט קשה להתעלם מהתגובות היפות נפש והשמאלניות שלך..
אני מניח שאתה אחד מאותם אנשי מר"צ שטוענים שאנחנו צריכים לספוג את הרקטות להפסיק את התקיפות וללכת להידברות.. לשבת למו"מ עם טרוריסטים...
כי אחרי הכל החיים שלנו לא שווים יותר משני שליש תושבים בעזה שבחרו בארגונים איסלמסיטים קיצונים לשלטון כשיעד עיקרי של הארגונים הוא להשמיד את הישות הציונית..
כמובן שחלילה לא נתקוף ונפגע באזרחים אחרי ששלחנו אלפי כרוזים וביקשנו ברדיו ושלחנו סמסים לאנשים להתרחק ממבנים של חמאס.. חלילה.
התגובות שלך פשוט מרתיחות.. אני מנסה להבין מה הדעה שלך בעניינים מסויימים אבל מתחזקת אצלי התחושה שאתה פשוט מנסה לגרום לוויכוחים סתמיים ולזרוק כל מיני שטויות לאוויר בלי פתרונות ריאלים.
גם ביבי מפסיק את התקיפות והולך להידברות. לדעתי הוא גם סמולן וצריך להוריד אותו מהר!!בר רפאלי מעניינת לי את הביצה השמאלית אבל פשוט קשה להתעלם מהתגובות היפות נפש והשמאלניות שלך..
אני מניח שאתה אחד מאותם אנשי מר"צ שטוענים שאנחנו צריכים לספוג את הרקטות להפסיק את התקיפות וללכת להידברות.. לשבת למו"מ עם טרוריסטים...
כי אחרי הכל החיים שלנו לא שווים יותר משני שליש תושבים בעזה שבחרו בארגונים איסלמסיטים קיצונים לשלטון כשיעד עיקרי של הארגונים הוא להשמיד את הישות הציונית..
כמובן שחלילה לא נתקוף ונפגע באזרחים אחרי ששלחנו אלפי כרוזים וביקשנו ברדיו ושלחנו סמסים לאנשים להתרחק ממבנים של חמאס.. חלילה.
התגובות שלך פשוט מרתיחות.. אני מנסה להבין מה הדעה שלך בעניינים מסויימים אבל מתחזקת אצלי התחושה שאתה פשוט מנסה לגרום לוויכוחים סתמיים ולזרוק כל מיני שטויות לאוויר בלי פתרונות ריאלים.
גם ביבי מפסיק את התקיפות והולך להידברות. לדעתי הוא גם סמולן וצריך להוריד אותו מהר!!
שקט מוחלט, כמובן. אפילו עיתוני ארה"ב מכתירים את החמאס כמנצח. נדמה לי שלפי ההודעה שכתבת על השמאל זה מוציא את ביבי שווה ערך לזהבה גלאון, לא?אני בעד הפסקת אש אבל בתנאים מסויימים, אם ביבי ילך להפסקת אש בתנאים שיבטיחו שקט מוחלט מצד עזה למדינה אז אני מברך אותו על כך...
כרגיל אתם מתאפיינים בציניות שלכם.. לא מבין, זה גורם לכם להרגיש חכמים או משהו כזה ? בסדר...
השאלה האם זה באמת היה היה שקט מוחלט חצי מהדברים שהחמאס אומר זה שקר מוחלט (החצי השני זה שאלוהים אומר להם מה לעשות רק משוגע יכול לעשות את הדברים שהם עשו)אני בעד הפסקת אש אבל בתנאים מסויימים, אם ביבי ילך להפסקת אש בתנאים שיבטיחו שקט מוחלט מצד עזה למדינה אז אני מברך אותו על כך...
כרגיל אתם מתאפיינים בציניות שלכם.. לא מבין, זה גורם לכם להרגיש חכמים או משהו כזה ? בסדר...