הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עבד לכם?

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,428
מנהל
נק' מוניטין:
58,705
103,265
12,428
עבד עלי, אבל אני בטוח שיש פה אלמנט מתמטי כולשהו.

נערך לאחרונה:
כן עבד לי
יש משבצות שאתה כמעט לא מודע אליהן ואתה לא חושב להגיע לשם.

ואו ,הוא יודע לספור!
אחרי מספר זוגי של צעדים אתה אף פעם לא תיפול על משבצת במרחק אי זוגי ולהפך (או שזה משהוא שקשור לחלוקת הצעדים במספר אחר אבל על אותו עקרון ואני לא הולך לחשוב על זה). זה שום דבר עם התת מודע פשוט קצת הגיון מתמטי בריא.

נערך לאחרונה:
כמובן שיש בעיה קשה עם ההנחה שלו שכל האנשים יצליחו לספור עד 9 בלי להתבלבל...

ואו ,הוא יודע לספור!
אחרי מספר זוגי של צעדים אתה אף פעם לא תיפול על משבצת במרחק אי זוגי ולהפך (או שזה משהוא שקשור לחלוקת הצעדים במספר אחר אבל על אותו עקרון ואני לא הולך לחשוב על זה). זה שום דבר עם התת מודע פשוט קצת הגיון מתמטי בריא.
אז למה להשתמש בתת מודע בפריים של 1:03 עם התמונה הסופית אם יש פה הגיון מתמתי , ועובדה יש כאלו שזה גם לא עבד עליהם ,
האמת זה דבר מדהים התת מודע מי שראה בתכנית פסיכו של נמרוד הראל באחד מהפרקים הוא הראה חפיסת קלפים לקהל שהוא צילם את זה שהוא באוטו ואמר לחשוב על קלף ואז הוא אמר את הקלף שאמא שלי חשבה עליו וכל זה מהטלוויזיה !!! ואז הראו זום שמאחורי האבזם של החגורה ממש בקטן הקלף הזה הופיע בקטן שלא רואים את זה במבט ראשוני אבל התת מודע קולט את זה וגורם לנו לחשוב על המספר הזה .

זה די מתמטי ודי פשוט
עשיתי את זה כמה פעמים ואי אפשר להגיע לנקודות האלה

נערך לאחרונה:
חחחחח תת מודע facepalm

הלוח נראה ככה:

זוגי - אי זוגי - זוגי
אי זוגי - זוגי - אי זוגי
זוגי - אי זוגי - זוגי

צריך בכל שלב או להקריא מספר זוגי ולהוציא משבצת אי זוגי, או להקריא מספר אי זוגי ולהוציא משבצת זוגית. תעשו את זה ותהיו קוסמים מטורפים כמוהו. כל כך קשה לראות?

יותר מזה, אפשר להקריא מספר אי זוגי (לדוגמה 13) ולהוציא את חמשת המשבצות הזוגיות, תנסו ותראו שזה עובד. הבעיה שכבר לא יהיה אפשר לזוז וזה יהרוס את המגניבות של הקסם המטורף.

אפשר אפילו לעשות את זה על כל לוח ריבועי, לתת למישהו לבחור מספר בעצמו ואז לשלוף המון משבצות. הרבה יותר סוסי.

שלא יעבדו עליכם!

נערך לאחרונה:
חחחחח תת מודע facepalm

הלוח נראה ככה:

זוגי - אי זוגי - זוגי
אי זוגי - זוגי - אי זוגי
זוגי - אי זוגי - זוגי

צריך בכל שלב או להקריא מספר זוגי ולהוציא משבצת אי זוגי, או להקריא מספר אי זוגי ולהוציא משבצת זוגית. תעשו את זה ותהיו קוסמים מטורפים כמוהו. כל כך קשה לראות?

יותר מזה, אפשר להקריא מספר אי זוגי (לדוגמה 13) ולהוציא את חמשת המשבצות הזוגיות, תנסו ותראו שזה עובד. הבעיה שכבר לא יהיה אפשר לזוז וזה יהרוס את המגניבות של הקסם המטורף.

אפשר אפילו לעשות את זה על כל לוח ריבועי, לתת למישהו לבחור מספר בעצמו ואז לשלוף המון משבצות. הרבה יותר סוסי.

שלא יעבדו עליכם!

חחחחחחח כן צודק הבנתי עכשיו, זה מסביר הכל אז עכשיו אני בכלל לא מבין למה בכלל הפריים המטומטם הזה של התמונה ב1:03 .... עדיין אבל טריק מגניב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית