הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צינון באמצע סייקל

bozaglo

משתמש מתחיל
100
1
נק' מוניטין:
1
100
1
שלום אני באמצע סייקל של טסט אנטט, 500 מ"ג מחולק ל 2
EOD- ארימידקס-0.5
היום סיימתי את השבוע הרביעי...
האם הצינון הזה יכול להיות מהחומר?
אני סובל כרגע מכאבי גרון וצינון קל....
אפשרי לקחת כדורי צינון ?

ומה אפשר לעשות במקרה הזה..האם להמשיך רגיל או להפסיק לעבור ל PCT

זה לא ישירות מהחומרים. רמה גבוהה של אנבוליים יכולה להוריד את היעילות של המערכת החיסונית. אז יכול להיות שהצננת. עם זה סביל תמשיך הלאה. עם אתה רואה שזה מתמשך ואתה לא יכול לתת במכון תפסיק.

• פותח/ת השרשור
זה לא ישירות מהחומרים. רמה גבוהה של אנבוליים יכולה להוריד את היעילות של המערכת החיסונית. אז יכול להיות שהצננת. עם זה סביל תמשיך הלאה. עם אתה רואה שזה מתמשך ואתה לא יכול לתת במכון תפסיק.

אוקי אחי, בקשר לכדורים נגד צינון או נגיד אנטיביוטיקה זה אפשרי באמצע סייקל?

מה שאני הייתי ממליץ לך זה להוריד את המינון קצת של הטסט ל250 מג בשבוע ולקחת אנטיביוטיקה אם זה מה שצריך לגבי הנולבדקס הייתי מפסיק איתו לגמרי לפחות לתקופת האנטיביוטיקה לאנטיביוטיקה יש השפעה חזקה על הכבד והשילוב של השניים לא מומלץ

• פותח/ת השרשור
מה שאני הייתי ממליץ לך זה להוריד את המינון קצת של הטסט ל250 מג בשבוע ולקחת אנטיביוטיקה אם זה מה שצריך לגבי הנולבדקס הייתי מפסיק איתו לגמרי לפחות לתקופת האנטיביוטיקה לאנטיביוטיקה יש השפעה חזקה על הכבד והשילוב של השניים לא מומלץ

הבנתי .. אני לא לוקח נולבה דקס אני לוקח ארימיקדס..0.5 יום כן יום לא...
היום זה רק התחיל לי הצינון ניראה בהמשך מה יהיה אם זה לא יעבור אני אוריד את המינון ל 250 בשבוע
תודה לכולם על העזרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית